Τυπώθηκε τον Αύγουστο του 1940 στο τυπογραφείο "Ασπιώτη ΕΛΚΑ"
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tasos στις Τρι Νοε 14, 2017 9:35 pm, 1 φορά
NikMar έγραψε:Η λέξη ζηλεύω γενικά είναι δύσκολη. Στη δική μου περίπτωση είναι εύκολη γιατί την εννοώ με την καλή της πλευρά. Χαίρομαι φίλε μου, χαίρομαι που τα αποκτήματά σου είναι τόσο όμορφα και που είμαι σε θέση να τα βλέπω. Χαίρομαι που σχεδόν σε κάθε post με εκπλήσεις ευχάριστα και ταυτόχρονα προσπαθείς να αποκτήσεις τις γνώσεις που χρειάζονται για να το υποστηρίζεις.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Mercury στις Παρ Δεκ 15, 2017 10:55 pm, 1 φορά
Theosal έγραψε:Σιγουρα καλυτερα τα κουκούλια απο την σαρνιερα και θα συμφωνήσω φυσικά με τον Πάνο μέχρι ακεραίας για ολα τα υπολοιπα που λέει...
Mercury έγραψε:Theosal έγραψε:Σιγουρα καλυτερα τα κουκούλια απο την σαρνιερα και θα συμφωνήσω φυσικά με τον Πάνο μέχρι ακεραίας για ολα τα υπολοιπα που λέει...
...και έχει κάνει έξι λάθη ορθογραφικά/συντακτικά....τώρα τα είδα και τα διόρθωσα,ξέρω ασφαλώς τον λόγο ,που δεν είναι άλλος απο το ότι γραφω και παράλληλα μου μιλάνε ή κάνω και δουλειές,να σε αυτο το σημείο εφυγα να εξυπηρετήσω ένα πελάτη και τώρα κλείνω το ποστ...
Theosal έγραψε:Mercury έγραψε:Theosal έγραψε:Σιγουρα καλυτερα τα κουκούλια απο την σαρνιερα και θα συμφωνήσω φυσικά με τον Πάνο μέχρι ακεραίας για ολα τα υπολοιπα που λέει...
...και έχει κάνει έξι λάθη ορθογραφικά/συντακτικά....τώρα τα είδα και τα διόρθωσα,ξέρω ασφαλώς τον λόγο ,που δεν είναι άλλος απο το ότι γραφω και παράλληλα μου μιλάνε ή κάνω και δουλειές,να σε αυτο το σημείο εφυγα να εξυπηρετήσω ένα πελάτη και τώρα κλείνω το ποστ...
Για ποιο πράγμα μιλάς μωρε Πάνο;;;
Philotelistes » ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ » Η προπολεμική περίοδος 1907-1940 - The pre-war period 1907-1940 » Έκδοση "Εθνικής Οργάνωσης Νεολαίας" 1940
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης