Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Αρέσει στους χρήστες Theosal και René
Αρέσει στον χρήστη artaleo
Αρέσει στους χρήστες Theosal και USGreek
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Theosal στις Σαβ Αυγ 12, 2023 8:31 am, 1 φορά
Αρέσει στους χρήστες USGreek και artaleo
Αρέσει στον χρήστη USGreek
Δήμο, μήπως έχεις κανένα καλύτερο σκαν του μπλοκ αυτού του Ζαχαριαδη;artaleo έγραψε:Πολύ ωραία σύνθεση Τεο-, εύγε!
Απίστευτη κουταμάρα να διαμελιστεί αυτό το μεγάλο μπλοκ...
Το μεγαλύτερο που έχω υπόψη μου είναι μια 15άδα από τη συλλογή Ζαχαριάδη.
Αρέσει στους χρήστες Theosal, USGreek και artaleo
Αρέσει στον χρήστη René
heretic77 έγραψε:... Οντως κλεισανε σε πολυ χαμηλες τιμες αν σκεφτει κανεις οτι μια παρομοια εξαδα ειχε κλεισει σε τρελη τιμη στον Καραμητσο...
Αρέσει στους χρήστες Theosal, costasirun και René
Theosal έγραψε:Μέσα στις προηγούμενες 2 εβδομάδες στο eBay, από συγκεκριμένο δημοπράτη-έμπορο δημοπρατήθηκαν, 1 μόνο, 1 ζεύγος, 2 τετράδες και μια εξάδα θαλασσόχροων 30λέπτων.
Λόγω το μεγάλου ενδιαφέροντός μου προσπάθησα να πάρω κάποια από τις μεγάλες συνθέσεις, αλλά δυστυχώς τα οικονομικά μου δεν μου επιτρέπουν μεγάλα ποσά! Το μόνο έφτασε τα 12€, αλλά μου ήταν αδιάφορο, το ζεύγος τα 27,50€, η μια τετράδα σήμερα έφτασε τα 176€, η άλλη τα 245€, αλλά περιελάμβανε το σφάλμα θέσης 53L και η εξάδα έφτασε τα 280€… Οι τιμές μπορούν να θεωρηθούν από φυσιολογικές μέχρι μικρές αν ανατρέξουμε στις τιμές που διαμορφώνονται σε αντίστοιχες τετράδες σε γνωστό ελληνικό οικο..
Μελετώντας τα μπλοκ και τα μικρότερα κομμάτια ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ότι όλα προερχονται από την ΑΘΗΝΑ με σφραγιδα 6ου τύπου, αλλά και με την ίδια ημερομηνία 15 ΦΕΒΡ 1883 και 3-Ε (3 μμ)!!!!!
Αυτό το γεγονός μου προξένησε ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον για όλα αυτά τα κομμάτια! Και τι διαπίστωσα τελικά; ΟΤΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ 1 ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΠΛΟΚ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ «ΕΞΥΠΝΟΣ» ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΚΟΨΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ, Ή ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ, αφού πιθανόν προσπάθησε να το πουλήσει και δεν έδινε κανένας τα φράγκα που ζητούσε!!!
Το μπλοκ αυτό είναι των θέσεων 11 - 14 / 21 - 24 / 31 - 34 / 41 - 44 / 51 - 54.
Εδώ σας παραβάλω μια σύνθεση των τμημάτων που πουλήθηκαν μέχρι σήμερα. Ίσως έπονται και άλλα…
Μπορεί από την άλλη να κάνω και κάποιο λάθος στη σύνθεση μου, αλλά εδώ με οδηγεί η μέχρι σήμερα πείρα μου…
Αρέσει στον χρήστη Theosal
Philotelistes » ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ » Μεγάλες κεφαλές Ερμή - Large Hermes Heads » Η αξίες των 30λ. & 60λ.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης