Philotelistes
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

μΚΕ Σφραγίδες Ταχυδρομικών Γραφείων Εξωτερικού

3 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

SHH_Egeo

SHH_Egeo

Ο Α. Λασκαρίδης ήταν ένας μεγάλος συλλέκτης που διετέλεσε και πρόεδρος της Ελληνικής Φιλοτελικής Εταιρίας της Μ.Βρετανίας.
Ηταν Ναυπηγός στο επάγγελμα και εξειδικεύτηκε στη συλλογή Ταχυδρομικών σφραγίδων.Η συλλογή του με Ναυτιλιακές σφραγίδες ήταν μοναδική καθώς και των Ταχ. γραφείων του Εξωτερικού και άλλες.
Εχω την τύχη και την τιμή να έχω στη συλλογή μου ένα φύλλο απο τη συλλογή του.

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Έχει επεξεργασθεί από τον/την SHH_Egeo στις Σαβ Σεπ 16, 2017 7:21 pm, 1 φορά

SHH_Egeo

SHH_Egeo

Ακολουθούν κοντινές φωτογραφίες οπου αναφέρονται και τα Ταχ.Γραφεία.

[Πρέπει να είστε
εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

SHH_Egeo

SHH_Egeo

SHH_Egeo

SHH_Egeo

SHH_Egeo

SHH_Egeo

Elboiteu

Elboiteu

I like this kind of cancelation. I'm trying to find some but actually I Don't have small hermes head...

https://philateliehellenique.wordpress.com/

costasirun

costasirun

Βρήκα κ εγώ 2 μια στα ρώσσικα κ μιαν αλλη που δε φαίνεται καλά μάλλον γαλλική..τις γνωρίζει κάποιος?

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης