Για δειτε λιγο αυτό των 75-80.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
gjdimi έγραψε:Είτε ολίσθηση είτε υπερμελάνωση είτε δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, το διαφορετικό μπλέ απαιτεί Sherlock Holmes...εμείς είμαστε απλοί Watsons
Μη γελάσετε...υποθετικό σενάριο τραβηγμένο απ' τα μαλλιά: εκτυπώνεται κανονικά το 20λεπτο με πρωσσικό (έτσι φαίνεται στην οθόνη μου), μπαίνει στην άκρη...κάποια άλλη στιγμή μελανώνεται η μήτρα με μπλέ/βαθύ μπλέ (και πάλι έτσι βλέπω στην οθόνη) κι αντί να χρησιμοποιηθεί καινούργιο φύλλο κάποιος κάνει το λάθος και παίρνει το ήδη εκτυπωμένο φύλλο, το βάζει στο πιεστήριο κι εκεί που αρχίζει να κατεβάζει τη μήτρα καταλαβαίνει τη μαμακία του και το βγάζει αστραπιαία..."ουφ το σώσαμε" αναφωνεί ανακουφισμένος
Τι λέω νυχτιάτικα!!!!! πρέπει να κόψω το βραδυνό ουισκάκι
Σοβαρά τώρα, ανυπομονώ να μας πεί κάποιος πώς στην ευχή συνέβη αυτή η εκτύπωση. Εγώ πάντως δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο...
Mercury έγραψε:Δεν είναι απαραίτητο να είναι ΜΚΕ θέμα η περίπτωση,καλιστά θα μπορούσε να είναι μια κακοεκτυπωμένη ναυτιλιακή,ή λόγω της χρήσης μελανοδοχείου για τις πένες εκείνη την εποχή, να λερωθηκε η επιφάνεια του γραμμ.απο κάτι τέτοιο κτλ...Και αυτό το στηριζω στο ότι δεν ειναι διπλη εκτυπωση,θα έπρεπε να υπήρχε σε όλο το μήκος στο επάνω μέρος,έδω έχουμε το δεξί περιθώριο καθαρό,και το αλλο,το θιξατε παραπάνω,αλλη απόχρωση μελανιού.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Philotelistes » ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ » Μεγάλες κεφαλές Ερμή - Large Hermes Heads » Περιπτώσεις διπλών εκτυπώσεων.-Double printings
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης