Ή μήπως φοβόμαστε;
Philotelistes
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Παναγιώτης Ρασσιάς έγραψε:Εντάξει δεν το έγραψα για τη εξέλιξη,αλλά για να τονίσω πως αυτος που θέλει να αλλάξει μια κατεστημένη άποψη πάνω σε ονομασία,τίτλο,είναι υψηλού μορφωτικού επίπεδου!
Πολύ καλή τοποθέτηση .... Εύγε κύριε, εύγεTasos έγραψε:Εγω το πρωι που τοδα πεταχτα διοτι επρεπε να φυγω...στο δρομο πηγαίνοντας ΦΕΑ το σκεφτομουν... και μονολογουσα τη παει να πει π.χ γραμμη Γιαννιωτη... εδω θελει θεσμικη ορολογια οπως παραδειγμα "Μαργαριτες"
Αρα εφοσον το πλαισιο εχει αυτα τα περιθωρια λογικο να υποθουν ετσι για να γινει πλεον σωστο και οχι κομπογιανιτικα μη προσβαλοντας το προηγουμενο...γιατι τα παλια χρονια τοχαν αυτο να λενε του ταδε...
Εφοσον εμφανιζετε περιγραμμα πλακος τοτε καταλαβαινουμε οτι ειναι περίγραμμα περιθωριου...
Σαφως η ιδανικοτερη φραση γιαυτο!
Δεν χρειαζεται μορφωση για να το καταλαβει κανεις... και πρεπει να αλλαξη και να ονομαζετε ετσι οπως πρεπει!
Μπραβο θεοφιλε και σε ομιλια με τους παλιους το ιδιο χαρακτηριστηκε σημερα. Το γνωριζαν το αντικειμενο...ποτε δεν μπηκαν στην διαδικασια αλλαγης διοτι δεν ηταν ιδιαιτερης σημασιας αλλα ομως πρεπει να γινει μια τοποθετηση σωστη!!! Προχωρατο γιατι ολα μπορουν να αλλαξουν το πεδιο εχει κενα... οσο γιαυτο που ειπατε οτι οι παλιοι μελετητες αναιρουσαν ο ενας τον αλλον λογικο μου φαινετε διοτι ολοι προσπαθουσαν για την δικη τους αποψη...βεβαια η πιο αριστοτερη τεκμηριωμενη παντα υπερισχυει...μεχρι να την καταριψη μια νεα με νεα τεκμηρια!!!
Theosal έγραψε:Τι τρεις τι τέσσερις...
Εγω προτιμώ πολυκοσμία .. πόσοι ειμαστε 56, 57;; Θελω 1114 απόψεις!!!
Να και το περιγραμμικο....Tasos έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Philotelistes » ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ » Μεγάλες κεφαλές Ερμή - Large Hermes Heads » Η αξίες των 30λ. & 60λ.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης