Philotelistes
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Η αξίες των 30λ. & 60λ.

+20
giovanoukos
νικος
stelios proedrou
Tasos
costasirun
Elboiteu
USGreek
mkenzy1
Valeroi
Midili
Νίκος Καρνιαουτάκης
trifonas
Theosal
heretic77
Νίκος Βαρουξής
heraldic40
Admin
Varg83
Παναγιώτης Ρασσιάς
SHH_Egeo
24 απαντήσεις

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 20 ... 30  Επόμενο

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 30]

181Η αξίες των 30λ. & 60λ. - Σελίδα 10 Empty Απ: Η αξίες των 30λ. & 60λ. Κυρ Ιουν 03, 2018 11:13 am

Theosal

Theosal

Ή μήπως φοβόμαστε;

182Η αξίες των 30λ. & 60λ. - Σελίδα 10 Empty Απ: Η αξίες των 30λ. & 60λ. Κυρ Ιουν 03, 2018 11:29 am

Νίκος Βαρουξής

Νίκος Βαρουξής

Συζητώντας με τη Μαρίνα πριν λίγο για το συγκεκριμένο θέμα «καταλήξαμε» πως η σημερινή γενιά ναι, έχει οδηγό τους παλιούς αλλά αναζητά και το «κάτι παραπάνω».
Αυτό δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη.
Είναι καλό, άνθρωποι όπως εσύ, ο Πάνος, αλλά και ο Νίκος (που ακόμη δεν το αποτόλμησε στις μΚΕ και τη Δωδεκάνησο) να ετοιμάζονται για να γίνουν οι νέοι ταγοί του Φιλοτελισμού.
Ενδιαφέρεστε, αναζητάτε, στοχεύετε, επιτυνχάνετε (ή και όχι) και κυρίως μελετώντας τους παλιούς ανακαλύπτετε «λάθη» και τα διορθώνετε.
Αυτό για μένα που έχω τη δυνατότητα να σας παρακολουθώ από αρκετά κοντά είναι η προετοιμασία της «βόμβας», την οποία και τη ρίχνεις όταν η ώρα είναι η σωστή.

183Η αξίες των 30λ. & 60λ. - Σελίδα 10 Empty Απ: Η αξίες των 30λ. & 60λ. Κυρ Ιουν 03, 2018 11:35 am

Theosal

Theosal

Μπράβο Νίκο και Μαρίνα!! ΤΟ έγραψα και το έσβησα δυο φορές το κείμενο της απάντησής μου ... είναι πολύ πικρό και δεν θέλω να το ρίξω.... ΧΑΖΑΜΑΡΕΣ (που λένε οι φίλοι μας οι Γιαννιώτες)

Να την ρίξω την βόμβα των Περιγραμμικών ή όχι;;; Είμαι έτοιμος για τα πυρά....

184Η αξίες των 30λ. & 60λ. - Σελίδα 10 Empty Απ: Η αξίες των 30λ. & 60λ. Κυρ Ιουν 03, 2018 2:22 pm

Επισκέπτης

Επισκέπτης

Εβαλα πυριτιδα.... τα φουρνελα ετοιμα... 1 ειδον !!!!  lol!

185Η αξίες των 30λ. & 60λ. - Σελίδα 10 Empty Απ: Η αξίες των 30λ. & 60λ. Κυρ Ιουν 03, 2018 2:52 pm

Theosal

Theosal

2 ειδον...

186Η αξίες των 30λ. & 60λ. - Σελίδα 10 Empty Απ: Η αξίες των 30λ. & 60λ. Κυρ Ιουν 03, 2018 8:00 pm

Παναγιώτης Ρασσιάς

Παναγιώτης Ρασσιάς

Με όλο το σεβασμο που έχω στους ''δασκάλους '' μας,σίγουρα τα πράγματα εξελίσσονται....
Ο Γιαννιώτης του 1920,οι μελετητές Ασημακόπουλος και Μπέλιας το 1989, o theosal το 2018...
Κάπως έτσι πάει το πράγμα στη μελέτη,ακόμα  και στις μΚΕ ο Βιρβίλης αμφισβήτησε τον Κωνσταντινίδη την δεκ.του 60 αλλά με τη σειρά τους οι Παπαιωάννου το 1975 και Ιωαννίδης την δεκ.του 80 προχώρησαν την μελέτη των μικρών κεφαλών...και αυτο συνεχίζετε απο νεότερους μελετητές όπως ο συνεργάτης του γνωστού οίκου Κίτσιος.
Δεν έχω μελετήσει επισταμένως τις απόψεις τους αλλά σε απλό διάβασμα ο ένας καταρρίπτει παλαιότερες θεωρίες των προηγούμενων, σε διάφορες περιπτώσεις...
Οπότε η δικιά μου άποψη είναι πως τριάντα χρόνια για μια ''βάπτιση'' είναι αρκετα,εξάλλου ο Γιαννιώτης έχει ήδη την θέση του στη φιλοτελική ιστορία απο τον ομώνυμο φάκελλο με την περιγραφη του σπουδαιότερου σφαλματος πλάκας ,αυτο της θ.10 στα 30λ θαλλασόχρωμα.
Αρα vamos theosal !!!
Ασε που εδώ έχουμε κατα σειρά του μελετητές βάση του βιογραφικού τους:
-έμπορος
-ιατρός
-διευθυντης επιχειρήσεων
-αρχαιολόγος
άρα το επίπεδο είναι υπεραρκετό !

187Η αξίες των 30λ. & 60λ. - Σελίδα 10 Empty Απ: Η αξίες των 30λ. & 60λ. Κυρ Ιουν 03, 2018 8:07 pm

Theosal

Theosal

Ευχαριστώ Πάνο,

Όλα όσα ανέφερες μου είναι αρκετά για να προχωρήσω, όσο ξύλο και να φάω!!!!

Αλλά, πάνω από όλα μου άρεσε το τελευταίο:
Ασε που εδώ έχουμε κατα σειρά του μελετητές βάση του βιογραφικού τους:
-έμπορος
-ιατρός
-διευθυντης επιχειρήσεων
-αρχαιολόγος
άρα το επίπεδο είναι υπεραρκετό !

Το πράγμα εξελλίσσεται δηλαδή!!!! χεχε

188Η αξίες των 30λ. & 60λ. - Σελίδα 10 Empty Απ: Η αξίες των 30λ. & 60λ. Κυρ Ιουν 03, 2018 8:25 pm

Παναγιώτης Ρασσιάς

Παναγιώτης Ρασσιάς

Εντάξει δεν το  έγραψα για τη εξέλιξη,αλλά για να τονίσω πως αυτος που θέλει να αλλάξει μια κατεστημένη  άποψη πάνω σε ονομασία,τίτλο,είναι  υψηλού μορφωτικού επίπεδου !

189Η αξίες των 30λ. & 60λ. - Σελίδα 10 Empty Απ: Η αξίες των 30λ. & 60λ. Κυρ Ιουν 03, 2018 8:27 pm

Theosal

Theosal

Παναγιώτης Ρασσιάς έγραψε:Εντάξει δεν το  έγραψα για τη εξέλιξη,αλλά για να τονίσω πως αυτος που θέλει να αλλάξει μια κατεστημένη  άποψη πάνω σε ονομασία,τίτλο,είναι  υψηλού μορφωτικού επίπεδου !

Έλα τώρα .... Τώρα γίνεσαι ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ και κατά των λαΙκότερων στρωμάτων που έχουν τις ίδιες πολλές φορές ανησυχίες, αν και οι "υψηλού μορφωτικού επιπέδου" δεν σημαίνει ότι είναι και μορφωμένοι!!!!!

190Η αξίες των 30λ. & 60λ. - Σελίδα 10 Empty Απ: Η αξίες των 30λ. & 60λ. Κυρ Ιουν 03, 2018 8:33 pm

Επισκέπτης

Επισκέπτης

Δεν ειναι απαραιτητο Πανο αυτο! Υπαρχουν παραδειγματα που και χαμηλου επιπεδου μορφωσεως προτοτυπησαν!!! 
Θελω να πω οτι αν εχει διψα καποιος και μεσα του ειναι ερευνητικος τυπος με ανυσηχιες μολις ανακαλυψει κατι τοτε τροποποιεί το κατεστημενο!
Με λιγα λογια δεν σημαινει οτι οτι γραφω αυτο ειναι μονο...αλλα καλιστα μπορει να αναιρεθεί με νεα ερευνα και εμπεριστατωμενες επι του θεματος αποψεις η οποιες ενισχυουν φυσικα με παραδειγματα την νεα αποψη που θα ανατρεψει μια προηγουμενη!!!

191Η αξίες των 30λ. & 60λ. - Σελίδα 10 Empty Απ: Η αξίες των 30λ. & 60λ. Κυρ Ιουν 03, 2018 8:43 pm

Παναγιώτης Ρασσιάς

Παναγιώτης Ρασσιάς

Κοίτα φίλε tasos, ο theosal δεν αλλάζει την ουσία των προηγούμενων μελετητών,άρα δεν είναι φιλοτελική αναφορά αλλά πιο πολύ μια σωστη εννιολογική προσπάθεια,πράγμα που απο πλευράς του μπορει να το κάνει και να είναι αποδεκτο,ασφαλώς και εγώ σαν απόφοιτος λυκείου μπορώ αλλά οπωσδήποτε άλλη βαρύτητα έχει....

192Η αξίες των 30λ. & 60λ. - Σελίδα 10 Empty Απ: Η αξίες των 30λ. & 60λ. Κυρ Ιουν 03, 2018 8:46 pm

Theosal

Theosal

άσε με τώρα βρε Πάνο .... άλλο βάρος έχουν τα κακ... του ταύρου και άλλα του βοδιού;;;

Έλα τώρα, την πέταξες την ρατσιστική κορώνα, θέλοντας ή μη, και τώρα υπερασπίζεσαι μια αποτυχημένη στιγμή .... Άστο .... χιχιχιχιχι

193Η αξίες των 30λ. & 60λ. - Σελίδα 10 Empty Απ: Η αξίες των 30λ. & 60λ. Κυρ Ιουν 03, 2018 9:05 pm

Επισκέπτης

Επισκέπτης

Εγω το πρωι που τοδα πεταχτα διοτι επρεπε να φυγω...στο δρομο πηγαίνοντας ΦΕΑ το σκεφτομουν... και μονολογουσα τη παει να πει π.χ γραμμη Γιαννιωτη... εδω θελει θεσμικη ορολογια οπως παραδειγμα "Μαργαριτες"
Αρα εφοσον το πλαισιο εχει αυτα τα περιθωρια λογικο να υποθουν ετσι για να γινει πλεον σωστο και οχι κομπογιανιτικα μη προσβαλοντας το προηγουμενο...γιατι τα παλια χρονια τοχαν αυτο να λενε του ταδε...
Εφοσον εμφανιζετε περιγραμμα πλακος τοτε καταλαβαινουμε οτι ειναι περίγραμμα περιθωριου...
Σαφως η ιδανικοτερη φραση γιαυτο! 
Δεν χρειαζεται μορφωση για να το καταλαβει κανεις... και πρεπει να αλλαξη και να ονομαζετε ετσι οπως πρεπει! 
Μπραβο θεοφιλε και σε ομιλια με τους παλιους το ιδιο χαρακτηριστηκε σημερα. Το γνωριζαν το αντικειμενο...ποτε δεν μπηκαν στην διαδικασια αλλαγης διοτι δεν ηταν ιδιαιτερης σημασιας αλλα ομως πρεπει να γινει μια τοποθετηση σωστη!!! Προχωρατο γιατι ολα μπορουν να αλλαξουν το πεδιο εχει κενα... οσο γιαυτο που ειπατε οτι οι παλιοι μελετητες αναιρουσαν ο ενας τον αλλον λογικο μου φαινετε διοτι ολοι προσπαθουσαν για την δικη τους αποψη...βεβαια η πιο αριστοτερη τεκμηριωμενη παντα υπερισχυει...μεχρι να την καταριψη μια νεα με νεα τεκμηρια!!!

194Η αξίες των 30λ. & 60λ. - Σελίδα 10 Empty Απ: Η αξίες των 30λ. & 60λ. Κυρ Ιουν 03, 2018 9:12 pm

Theosal

Theosal

Tasos έγραψε:Εγω το πρωι που τοδα πεταχτα διοτι επρεπε να φυγω...στο δρομο πηγαίνοντας ΦΕΑ το σκεφτομουν... και μονολογουσα τη παει να πει π.χ γραμμη Γιαννιωτη... εδω θελει θεσμικη ορολογια οπως παραδειγμα "Μαργαριτες"
Αρα εφοσον το πλαισιο εχει αυτα τα περιθωρια λογικο να υποθουν ετσι για να γινει πλεον σωστο και οχι κομπογιανιτικα μη προσβαλοντας το προηγουμενο...γιατι τα παλια χρονια τοχαν αυτο να λενε του ταδε...
Εφοσον εμφανιζετε περιγραμμα πλακος τοτε καταλαβαινουμε οτι ειναι περίγραμμα περιθωριου...
Σαφως η ιδανικοτερη φραση γιαυτο! 
Δεν χρειαζεται μορφωση για να το καταλαβει κανεις... και πρεπει να αλλαξη και να ονομαζετε ετσι οπως πρεπει! 
Μπραβο θεοφιλε και σε ομιλια με τους παλιους το ιδιο χαρακτηριστηκε σημερα. Το γνωριζαν το αντικειμενο...ποτε δεν μπηκαν στην διαδικασια αλλαγης διοτι δεν ηταν ιδιαιτερης σημασιας αλλα ομως πρεπει να γινει μια τοποθετηση σωστη!!! Προχωρατο γιατι ολα μπορουν να αλλαξουν το πεδιο εχει κενα... οσο γιαυτο που ειπατε οτι οι παλιοι μελετητες αναιρουσαν ο ενας τον αλλον λογικο μου φαινετε διοτι ολοι προσπαθουσαν για την δικη τους αποψη...βεβαια η πιο αριστοτερη τεκμηριωμενη παντα υπερισχυει...μεχρι να την καταριψη μια νεα με νεα τεκμηρια!!!
Πολύ καλή τοποθέτηση .... Εύγε κύριε, εύγε

195Η αξίες των 30λ. & 60λ. - Σελίδα 10 Empty Απ: Η αξίες των 30λ. & 60λ. Τρι Ιουν 05, 2018 9:03 pm

Theosal

Theosal

Λοιπόν, τι. Βγάλαμε ως συμπέρασμα;;;

Προχωράω κανονικά με την πρόταση μετονομασίας των «Γραμμών Γιαννιώτη» σε «ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ» ή όχι;;;

Δεν μάζεψα αρκετές γνώμες και πιο συγκεκριμένα τρεις... θα ήθελα κάποιες ακόμη...

196Η αξίες των 30λ. & 60λ. - Σελίδα 10 Empty Απ: Η αξίες των 30λ. & 60λ. Τρι Ιουν 05, 2018 10:08 pm

SHH_Egeo

SHH_Egeo

Τρείς ή τέσσερις?

197Η αξίες των 30λ. & 60λ. - Σελίδα 10 Empty Απ: Η αξίες των 30λ. & 60λ. Τρι Ιουν 05, 2018 10:18 pm

Theosal

Theosal

Τι τρεις τι τέσσερις...

Εγω προτιμώ πολυκοσμία .. πόσοι ειμαστε 56, 57;; Θελω 1114 απόψεις!!!

198Η αξίες των 30λ. & 60λ. - Σελίδα 10 Empty Απ: Η αξίες των 30λ. & 60λ. Τρι Ιουν 05, 2018 10:24 pm

SHH_Egeo

SHH_Egeo

Theosal έγραψε:Τι τρεις τι τέσσερις...

Εγω προτιμώ πολυκοσμία .. πόσοι ειμαστε 56, 57;; Θελω 1114 απόψεις!!!

Θα περιμένεις πολύ τότε.
Βολέψου με τους 5-6 που γράφουν...
Απο θεατές "που παρακολουθούν" χορτάσαμε

199Η αξίες των 30λ. & 60λ. - Σελίδα 10 Empty Απ: Η αξίες των 30λ. & 60λ. Τρι Ιουν 05, 2018 10:38 pm

Theosal

Theosal

Ναι αυτό είναι αλήθεια Νικόλα... μείναμε 4-5, άντε 6 που γράφουμε... όλο παρατηρητέ κρυψίνους έχουμε και .... θα το πιούμε και αυτο το πικρό ποτήρι, ελπίζω μόνον να είναι καλοκαιρινό....

200Η αξίες των 30λ. & 60λ. - Σελίδα 10 Empty Απ: Η αξίες των 30λ. & 60λ. Σαβ Ιουν 09, 2018 3:09 pm

Επισκέπτης

Επισκέπτης

Tasos έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Να και το περιγραμμικο....

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 30]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 20 ... 30  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης