Philotelistes
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Η αξία των 5λ.

+15
νικος
stelios proedrou
Elboiteu
mkenzy1
Νίκος Καρνιαουτάκης
costasirun
Tasos
USGreek
Midili
heretic77
Admin
SHH_Egeo
Παναγιώτης Ρασσιάς
Varg83
Theosal
19 απαντήσεις

Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 9 ... 18  Επόμενο

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 18]

1Η αξία των 5λ. Empty Η αξία των 5λ. Δευ Αυγ 28, 2017 9:17 am

Theosal

Theosal

Σε μια δημοπρασία αγόρασα αυτό το 5λεπτο ως 11Ια των (coarse) προσωρινών, αλλά ο ΑΕ δεν φαίνεται είτε καθόλου, είτε ελάχιστα, πράγμα που δεν φαίνεται στην φωτό. Βέβαια στην οποίσθια πλευρά του γραμ/μου γράφει 3α, αλλά δεν μου φαίνεται καθόλου για τέτοιο... Η πρόσθια πλευρά παραπέμπει σε 5λεπτο των προσωρινών και το χαρτί το καταδεικνύει .... Αν συμβαίνει πραγματικά, δεν το έχω λάβει ακόμη στα χέρια μου για να αποκλείσω όποια άλλη θεωρία, τότε είναι ένα καλό σφάλμα ττων προσωρινών εκδόσεων..... Για να δούμε και τις φωτογραφίες του.

Όπως πάντα περιμένω κάποιες απόψεις από τους πιο εξειδικευμένους φίλους μου στο φόρουμ...

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

2Η αξία των 5λ. Empty Απ: Η αξία των 5λ. Δευ Αυγ 28, 2017 11:16 am

Varg83

Varg83

Υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι πρόκειται για προσωρινό, όπως η εκτύπωση και ο περίγυρος γύρω από την κεφαλή (πίσω από τον αυχένα και γύρω από τον πέτασο). Η στικτή σφραγίδα νομίζω πως βοηθά να αποκλείσουμε το γεγονός ότι πρόκειται για έκδοση '80-'86 με βαμμένο χαρτί από παραχαράκτες. Παρόλα αυτά, πρέπει να αποκλείσουμε και άλλον ένα παράγοντα, το να είναι πλαστό με βάση την εκτύπωση. Δυστυχώς δεν έχω ασχοληθεί με πλαστά γιατί δεν έχω το βιβλίο του Ure, αλλά σου έχω κυκλώσει κάποια στοιχεία που μου δημιουργούν αμφιβολίες για τη γνησιότητα του εν λόγω γραμματοσήμου. Αν αποκλειστεί και αυτή η περίπτωση μάλλον θα έχεις στα χέρια σου μια μοναδική σπανιότητα αφού δεν αναφέρεται μέχρι τώρα σε κάποιο βιβλίο, το να είναι δηλαδή προσωρινό χωρίς Α.Ε.

Παρακάτω σου έχω κυκλώσει τα στοιχεία που κατά τη γνώμη μου θέλουν προσοχή.

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]" />

Από πάνω προς τα κάτω, το φρύδι που δεν έχει την κοινή καμπύλη, το στοιχείο του ''5'' που μοιάζει λίγο καλλιγραφικό και η τεθλασμένη γραμμή του εξωτερικού περιγράμματος που πάει προς τα μέσα.

Θα περιμένω και τους άλλους συναδέλφους και θα επανέλθω.

3Η αξία των 5λ. Empty Απ: Η αξία των 5λ. Δευ Αυγ 28, 2017 11:27 am

Παναγιώτης Ρασσιάς

Παναγιώτης Ρασσιάς

-Λευκάζουσες γωνίες
-λευκός περίγυρος πίσω απο το κεφάλι
-φρύδι ίσιο
-γραμμές σκίασης μάγουλου με στίγματα μελάνης
στικτή σφραγίδα,απόχρωση,χαρτί
100% κακέκτυπο
Αν δεν έχει γίνει απόξεση του ΑΕ,πρέπει να είμαστε μπροστά σε μια σπανιότητα.
Ομως, αυτα είναι τα ρίσκα της ηλεκτρονικής αγοράς,έχει γίνει η διαφάνεια[λέπτυνση ]που αφήνει απο πίσω,όσο και καλή και αν είναι η απόξεση του ΑΕ,ακόμα και με δυνατο φακό το καταλαβαίνεις,το γραμμ.γίνετε ενδιαφέρον σαν παραποιημένο αλλά β΄διαλογής.
Πιστεύω ότι ο πωλητης βλέποντας τα τρία μικρα και ένα περιθώριο που ''πιάνει'' στη εξωτερικη γραμμή περιθωρία,θεωρόντας το παρισινής έκδοσης[το coarse print αυτής της έκδοσης δεν έχουν ουδεμία ομοιότητα με το παραπάνω,εκει έχουμε μια απλώς λίγοτερο πιο βαρια εκτύπωση και αυτο πιο πολύ στη μελάνωση] προσπάθησε να το πουλήσει έτσι,χωρις εμβάνθυνση...ενισχύετε το σενάριο της σπανιότητας αν είναι απο ξένο πωλητή και ειδικά απρόβλεπτης[φιλοτελικά] χώρας...!

4Η αξία των 5λ. Empty Απ: Η αξία των 5λ. Δευ Αυγ 28, 2017 11:36 am

Varg83

Varg83

Mercury, ως προς τη δική μου εκτίμηση θεωρείς πως υπάρχει πιθανότητα να είναι πλαστό με βάση τα σημεία που παρέθεσα; Αν δούμε λίγο υπο γωνία την πίσω πλευρά, υπάρχει μια στάμπα στο κέντρο του γραμματοσήμου αλλά νομίζω είναι μικρότερη από το μέγεθος του Α.Ε. 

Ισχύει στο έπακρο αυτό που λέμε για τις ηλεκτρονικές δημοπρασίες, ιδιαίτερα από ιδιώτες που όπως έχω γράψει παλαιότερα, είτε μπορούν να σε κάψουν είτε να σε κάνουν πανευτυχή! Ελπίζω ο φίλος Theosal να ανήκει στη δεύτερη κατηγορία!!

5Η αξία των 5λ. Empty Απ: Η αξία των 5λ. Δευ Αυγ 28, 2017 11:48 am

Theosal

Theosal

Varg83 έγραψε:Mercury, ως προς τη δική μου εκτίμηση θεωρείς πως υπάρχει πιθανότητα να είναι πλαστό με βάση τα σημεία που παρέθεσα; Αν δούμε λίγο υπο γωνία την πίσω πλευρά, υπάρχει μια στάμπα στο κέντρο του γραμματοσήμου αλλά νομίζω είναι μικρότερη από το μέγεθος του Α.Ε. 

Ισχύει στο έπακρο αυτό που λέμε για τις ηλεκτρονικές δημοπρασίες, ιδιαίτερα από ιδιώτες που όπως έχω γράψει παλαιότερα, είτε μπορούν να σε κάψουν είτε να σε κάνουν πανευτυχή! Ελπίζω ο φίλος Theosal να ανήκει στη δεύτερη κατηγορία!!

Το ίδιο ελπίζω και εγώ και μάλιστα κάτω από το πρίσμα της γνωριμίας του ατόμου που μου το πουλάει .... πάντα τα παίρνω, ότι παίρνω μέσα στο σπίτι του και κάτω από έντονο φωτισμό και πολλές φορές επιστρέφω κάτι που με ξενίζει ή μου δημιουργεί απορίες!!!

Θα το ψάξω εκτενέστερα, αφού αύριο ή μεθαύριο θα είναι στα χέρια μου!!!

6Η αξία των 5λ. Empty Απ: Η αξία των 5λ. Δευ Αυγ 28, 2017 11:55 am

Παναγιώτης Ρασσιάς

Παναγιώτης Ρασσιάς

Κοίτα φίλε μου varg,θα ομολογήσω ότι στο πεδίο των πλαστών δεν είμαι σε θέση να δώσω τεκμηριωμένες τοποθετήσεις[άσε που έχω ''πιαστεί'' πλαιότερα και αδιάβαστος κανονικά Embarassed -τα γραπτά υπάρχουν και παραμένουν επιτηδες Cool ]
Ομως εδώ δεν προκρίνω αυτη τη άποψη καθώς απο την μικρη πείρα που έχω απο τις πλαστες ΜΚΕ ή είναι κακά σχεδιασμένες ή πολύ καλά...εδώ έχουμε μια εμφάνιση πολυ καλάσχεδιασμένη πλην κακέκτυπη,οι λεπτομέριες που επισημαίνεις είναι φυσιολογικές,το φρύδι καμπυλώνει συν το χρόνο,το αριστερο ''5'' είναι ενταγμένο μέσα στη κακιά εκτύπωση,και η γωνία έχει ένα μικρο θρόμβο μελάνης,η δεύτερη και τέταρτη κυματιστή γραμμή με το χαρακτηριστικό κενό[διακοπή] δεν φαίνετε στη φωτο,αλλά και γενικότερα στα coarse print 5λ αυτης της εκτύπωσης είναι συνήθης πρόβλημα ,και έτσι δεν μπορούμε να βασιστούμε με ασφάλεια σε αυτο.

7Η αξία των 5λ. Empty Απ: Η αξία των 5λ. Τρι Αυγ 29, 2017 8:58 am

Theosal

Theosal

Ψάχνοντας τα 5λεπτα μου για άλλη μια φορά έπεσα πάνω σε αυτό το 5λεπτο που το έχω κατατάξει ως 55(d) χωρίς να είμαι σίγουρος γιατί ενώ δεν έχει ΑΕ, το χαρτί είναι κρεμ έως κιτρινωπό, έχει στοιχεία από άλλες προγενέστερες εκτυπώσεις, που ενώ τα 5λεπτα της τελευταίας περιόδου δεν έχουν ή είναι κακέκτυπα ή και έως άχρηστα ως εκτύπωση, αυτό τα έχει πολλά!!!! Διακεκομμένες γραμμές σκίασης παρειάς, φρύδι σχεδόν ίσιο, διακρίνεται ξεκάθαρα η σπασμένη πρώτη κυματοειδής γραμμή του πάνω αριστερού τεταρτημορίου και η εσωτερική γραμμή του γείσου του πέτασου, όπως τις κύκλωσα, είναι διακεκομμένη και έχει ελαφρύ ανάγλυφο!!!! ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ!!!!

Τι τρέχει ρε παίδες;;; Εγώ δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο!!! Πάει για πλαστό και αυτό;;
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

8Η αξία των 5λ. Empty Απ: Η αξία των 5λ. Τρι Αυγ 29, 2017 9:18 am

SHH_Egeo

SHH_Egeo

Εγώ πάντως δεν τα βλέπω για πλαστά ούτε το ένα ούτε το άλλο.Αλλά ας μιλήσουν οι ειδικοί στις ΜΚΕ Smile

9Η αξία των 5λ. Empty Απ: Η αξία των 5λ. Τρι Αυγ 29, 2017 10:04 am

Varg83

Varg83

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι πρώτα: στην πρώτη περίπτωση είμαστε μπροστά σε κάτι που αν είναι γνήσιο πρόκειται για μια μοναδική σπανιότητα που δεν έχει αναφερθεί κάπου μέχρι στιγμής (τουλάχιστον από τη βιβλιογραφία που έχω εγώ μέχρι στιγμής). Άρα είναι υποχρέωση να καλύψουμε όλα τα πιθανά ενδεχόμενα ωσότου πούμε πως πρόκειται για ένα προσωρινό 5λεπτο χωρίς Α.Ε. Για αυτό λοιπόν νομίζω πως θα χρειαστεί να εξεταστεί το πρώτο γραμματόσημο από ένα εμπειρογνώμονα. Εγώ απλά ανέφερα κάποιες παρατηρήσεις που θα μπορούσαν να ληφθούν υπόψη, πόσο μάλλον όταν η εξέταση γίνεται μέσω....internet!

Τώρα για το δεύτερο δε σημαίνει πως επειδή είναι εκτύπωση '80-'86 θα είναι απαραίτητα βαριά εκτύπωση με συγκεχυμένα χαρακτηριστικά κλπ. Υπάρχουν ακροαριστερές θέσεις στο φύλλο (όπως είναι το δικό σου) που το φρύδι δεν είναι απαραίτητα καμπυλωμένο και η εκτύπωση είναι αρκετά καλή. Αν κάποιος έχει φωτό του φύλλου ή ακόμα καλύτερα ολόκληρο φύλλο (!!!) θα μπορεί να βοηθήσει περαιτέρω. 

Πάντως ούτε εμένα μου φαίνεται για πλαστό.

10Η αξία των 5λ. Empty Απ: Η αξία των 5λ. Τρι Αυγ 29, 2017 10:14 am

SHH_Egeo

SHH_Egeo

Φίλε Varg83 βλέπεις πιθανό το σενάριο του Mercury περι απόξεσης του AE?

11Η αξία των 5λ. Empty Απ: Η αξία των 5λ. Τρι Αυγ 29, 2017 10:24 am

Theosal

Theosal

Για το πρώτο θα σχολιάσω κάτι που παρατήρησα σήμερα το πρωί και κανένας άλλος δεν το πρόσεξε μάλλον .....
Η πίσω όψη του γραμματοσήμμου πρέπει να προέρχεται, κατά λάθος από άλλο γραμματόσημο, προφανώς το 3a που αναγράφεται πάνω σε αυτό, αλλά το κόψιμο που έχει στην κάτω αριστερή του πλευρά δεν αγγίζει την πρόθια όψη, στην οποία το γραμματόσημο φαίνεται να μην έχει κοψίματα και είναι ακέραιο, έστω και με μικρό περιθώριο... Για όλα αυτά θα ενημερώσω κατάλληλα και με την πρώτη ευκαιρία, μια και σήμερα ή αύριο θα το έχω στα χέρια μου

Οπότε μάλλον το όλο θέμα κατέληξε άκαιρο και άκυρο, αλλά το άλλο το 5λεπτο χρήζει έρευνας αν και ο φίλος varg83 έδωσε μια καλά εμπεριστατομένη απάντηση, αν και δεν μόρώ να καταλάβω που κατάλαβε ότι πρόκειται για ακροαριστερή θέση αφού δεν υπάρχουν τα απαραίτητα περιθώρια για να καταδείξουν κάτι τέτοιο....

12Η αξία των 5λ. Empty Απ: Η αξία των 5λ. Τρι Αυγ 29, 2017 10:27 am

Varg83

Varg83

Όπως έγραψα και πιο πάνω φαίνεται μια στάμπα στο μέρος που είναι κανονικά ο ΑΕ. Η στάμπα είναι όμως μικρότερη από το μέγεθος του ΑΕ και από το internet φαίνεται πως δεν υπάρχουν σημάδια παρέμβασης. Πρέπει να γίνει προσεκτική εξέταση πρώτα για λέπτυνση στη θέση του ΑΕ και ύστερα με κάποιο μικροσκόπιο ίσως που θα δείξει πως η πίσω πλευρά είναι ''ομαλή'' και δεν υπάρχει παρέμβαση. 
Συνεπώς, το σενάριο του Mercury είναι μια από τις υποθέσεις που πρέπει να καταρριφθεί αν θέλουμε να μιλάμε για προσωρινό 5λεπτο χωρίς ΑΕ.

13Η αξία των 5λ. Empty Απ: Η αξία των 5λ. Τρι Αυγ 29, 2017 10:31 am

Varg83

Varg83

Theosal μπράβο που το παρατήρησες! Ναι ισχύει πως η πίσω όψη είναι άλλου γραμματοσήμου και φαίνεται από την κάτω πλευρά που κάνει γωνία ενώ στην μπροστινή δεν υπάρχει αυτό!! 
Αυτό το πράγμα αλλάζει όλη την κουβέντα!
Για το δεύτερο συμπεραίνω πως είναι ακροαριστερό από την έντονη μελάνη στα αριστερό περιθώριο που είναι πιο πατημένη, απόρρια της πίεσης που δέχονταν τα άκρα του φύλλου (σε όλα τα περιμετρικά γραμματόσημα,)

14Η αξία των 5λ. Empty Απ: Η αξία των 5λ. Τρι Αυγ 29, 2017 10:34 am

Theosal

Theosal

Varg83 έγραψε:Theosal μπράβο που το παρατήρησες! Ναι ισχύει πως η πίσω όψη είναι άλλου γραμματοσήμου και φαίνεται από την κάτω πλευρά που κάνει γωνία ενώ στην μπροστινή δεν υπάρχει αυτό!! 
Αυτό το πράγμα αλλάζει όλη την κουβέντα!
Για το δεύτερο συμπεραίνω πως είναι ακροαριστερό από την έντονη μελάνη στα αριστερό περιθώριο που είναι πιο πατημένη, απόρρια της πίεσης που δέχονταν τα άκρα του φύλλου (σε όλα τα περιμετρικά γραμματόσημα,)

Οκ, ευχαριστώ .... να και κάτι ακόμη που έμαθα σήμερα!!! Το είχα προσέξει και σε άλλα γραμματόσημά μου, αλλά δεν πήγε ποτέ ο νούς μου σε κάτι τέτοιο θα το έχω στα υπόψην πια... Φαντάζομαι ότι το ίδιο ισχύει και για την δεξιά άκρη των φύλλων αν και πιο πολύπαθη, αν θυμάμαι καλά!!

15Η αξία των 5λ. Empty Απ: Η αξία των 5λ. Τρι Αυγ 29, 2017 10:41 am

SHH_Egeo

SHH_Egeo

Varg83 έγραψε:Για το δεύτερο συμπεραίνω πως είναι ακροαριστερό από την έντονη μελάνη στα αριστερό περιθώριο που είναι πιο πατημένη, απόρρια της πίεσης που δέχονταν τα άκρα του φύλλου (σε όλα τα περιμετρικά γραμματόσημα,)

BRAVO Varg83 study
Διαβασμένος σωστά Wink Wink
Ισχύει και στις μΚΕ Smile Smile

16Η αξία των 5λ. Empty Απ: Η αξία των 5λ. Τρι Αυγ 29, 2017 11:05 am

Varg83

Varg83

Theosal αυτό συμβαίνει σε όλα τα περιμετρικά δηλαδή στις θέσεις από 1-10 (πάνω άκρο φύλλου),
σε όλες τις θέσεις με μονάδα το 1 δηλ 11,21,31,41 κλπ(αριστερό άκρο), σε όλες τις θέσεις με μονάδα 0 δηλ 10, 20, 30 κλπ (δεξιό άκρο), και τέλος στις θέσεις 141-150 (κάτω άκρο).

Βέβαια στις εκδόσεις '80-'86 μερικές φορές μπορεί να ξεγελαστούμε βλέποντας μια πιο παχιά γραμμή στο επάνω εξωτερικό περιθώριο χωρίς όμως να ανήκει το γραμματόσημο αυτό σε θέσεις από 1-10.

17Η αξία των 5λ. Empty Απ: Η αξία των 5λ. Τρι Αυγ 29, 2017 11:24 am

Theosal

Theosal

Varg83 έγραψε:Theosal αυτό συμβαίνει σε όλα τα περιμετρικά δηλαδή στις θέσεις από 1-10 (πάνω άκρο φύλλου),
σε όλες τις θέσεις με μονάδα το 1 δηλ 11,21,31,41 κλπ(αριστερό άκρο), σε όλες τις θέσεις με μονάδα 0 δηλ 10, 20, 30 κλπ (δεξιό άκρο), και τέλος στις θέσεις 141-150 (κάτω άκρο).

Βέβαια στις εκδόσεις '80-'86 μερικές φορές μπορεί να ξεγελαστούμε βλέποντας μια πιο παχιά γραμμή στο επάνω εξωτερικό περιθώριο χωρίς όμως να ανήκει το γραμματόσημο αυτό σε θέσεις από 1-10.

Σ' αυτήν την περίπτωση να ξέρεις ότι θα ανατρέχω πάντα σε σένα για να με βοηθάς, εφόσον βέβαια είσαι διαθέσιμος και με διάθεση να δίνεις συμβουλές!!! Smile Smile Smile

18Η αξία των 5λ. Empty Απ: Η αξία των 5λ. Τρι Αυγ 29, 2017 11:28 am

Varg83

Varg83

Είμαστε αρκετοί που ασχολούμαστε με τις ΜΚΕ και ο ένας καλύπτει τις αδυναμίες του άλλου στο πεδίο της βοήθειας! Smile Smile

19Η αξία των 5λ. Empty Απ: Η αξία των 5λ. Τρι Αυγ 29, 2017 11:32 am

Παναγιώτης Ρασσιάς

Παναγιώτης Ρασσιάς

Περίπτωση πρώτου γραμμ.,προσωρινού κακέκτυπου:
πλεον με την επισήμανση του φίλου μας theosal το γραμμ.κατατάσετε οριστικά στις κακέκτυπες προσωρινές εκδόσεις,και πως θα γινόταν αλλίως απο την στιγμή που ο Κούνδουρος στη μελέτη του αναφέρει μόνο μια περίπτωση ασφραγιστου,χωρίς ΑΕ,που χάνετε στα βάθη δεκαετιών και αυτο με νεφελώδη περιγραφή...],και ασφαλώς σε αυτή την περίπτωση δεν έχουμε πλαστότητα.
Δεύτερη περίπτωση 5λ:
το γραμματόσημο ανήκει κατηγορηματικά στις εκδόσεις 1880-86,πλαστότητα δεν υφίστατε για τον απλό λόγο της δεύτερης κυματοειδούς γραμμής,πράγμα του το επισημαίνεις και αυτο είναι το απόλυτο σημείο σε όλες τις ΜΚΕ που εχουν μια ανεκτή εκτύπωση για να ξεχωρίζουν ως προς την γνησιότητάς τους.Να σημείωσουμε εδώ πως κανένας πλαστογράφος όσο και καλός ήταν δεν μπόρεσε να εκτυπώσει πλαστα με σπασμένη την κυματοειδή γραμμή
Ενα άλλο χαρακτηριστικό γνώρισμα για την ταξινόμηση είναι η κακοεκτυπωμένη δεξιά εξωτερική γραμμ περιθωρίου,χαρακτηριστικό γνώρισμα της έκδοσης.

20Η αξία των 5λ. Empty Απ: Η αξία των 5λ. Τρι Αυγ 29, 2017 11:41 am

Theosal

Theosal

Mercury έγραψε:Περίπτωση πρώτου γραμμ.,προσωρινού κακέκτυπου:
πλεον με την επισήμανση του φίλου μας theosal το γραμμ.κατατάσετε οριστικά στις κακέκτυπες προσωρινές εκδόσεις,και πως θα γινόταν αλλίως απο την στιγμή που ο Κούνδουρος στη μελέτη του αναφέρει μόνο μια περίπτωση ασφραγιστου,χωρίς ΑΕ,που χάνετε στα βάθη δεκαετιών και αυτο με νεφελώδη περιγραφή...],και ασφαλώς σε αυτή την περίπτωση δεν έχουμε πλαστότητα.
Δεύτερη περίπτωση 5λ:
το γραμματόσημο ανήκει κατηγορηματικά στις εκδόσεις 1880-86,πλαστότητα δεν υφίστατε για τον απλό λόγο της δεύτερης κυματοειδούς γραμμής,πράγμα του το επισημαίνεις και αυτο είναι το απόλυτο σημείο σε όλες τις ΜΚΕ που εχουν μια ανεκτή εκτύπωση για να ξεχωρίζουν ως προς την γνησιότητάς τους.Να σημείωσουμε εδώ πως κανένας πλαστογράφος όσο και καλός ήταν δεν μπόρεσε να εκτυπώσει πλαστα με σπασμένη την κυματοειδή γραμμή
Ενα άλλο χαρακτηριστικό γνώρισμα για την ταξινόμηση είναι η κακοεκτυπωμένη δεξιά εξωτερική γραμμ περιθωρίου,χαρακτηριστικό γνώρισμα της έκδοσης.

Χαίρομαι πολύ που κλείνει έτσι το θέμα, αν και θα ήθελα να μείνει ανοικτό για λίγο ακόμη για να μπορέσω να αναρτήσω τις τελικές φωτογραφίες που θα βγάλω άμα τη παραλαβή τους!!!!! Smile cheers Smile

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 18]

Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 9 ... 18  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης