Άντε, καλημέρα σε όλους, σηκώθηκα χαράματα, μπήκα να σας διαβάσω και βλέπω έναν χαμο!
Προφανώς δεν έγινα κατανοητός, οπότε και εξηγούμαι:
Η προτροπή μου για σωστές εικόνες δεν απευθύνθηκε σε κανέναν προσωπικά αλλά στο σύνολο, επειδή αρχικά ο Πάνος σχολίασε τη διαφορά από κινητό σε κινητό, κλπ.
Είναι ένα σύνηθες πρόβλημα.
Τις εικόνες συγκεκριμένα του giovanoukos δεν τις θεωρώ προβληματικές και το σχόλιο μου δεν απευθύνθηκε σε εκείνον αλλά στο σχόλιο του Πάνου ως μια γενική παρατήρηση.
Το σχόλιο μου για το συγκεκριμένο γραμματόσημο συνεχίζει να ισχύει. Δεν μπoρούμε να έχουμε άποψη για αυτό αφού δεν το έχουμε στο χέρι.
Αφού όμως υπάρχει εμπιστοσύνη στον πωλητή, το είδε γνωστός συλλέκτης και πιθανότατα θα το δεί και γνωστός πραγματογνώμονας, δεν καταλαβαίνω τι παραπάνω μπορούμε να πούμε εμείς, που δεν θα το δούμε καν στο χέρι!
Τα περί χρήσης εδαφίων μελετών μου κλπ, δεν τα γνωρίζω επειδή δεν ασχολούμαι με facebook και τα σχετικά...
Θα παρακαλούσα να μην γίνεται χρήση του ονόματος μου οπουδήποτε χωρίς γνώση δική μου και να μην γίνεται αναπαραγωγή σχολίων ή γραφόμενων μου κάπου χωρίς την άδεια μου, ακόμα και εαν αναφέρονται ως δανεικά. Αν χρειαστεί οποιοσδήποτε κάτι, καλύτερα ας μου το ζητήσει. Το πιθανότερο είναι οτι θα τον βοηθήσω.
Ο giovanoukos δεν θεωρώ οτι έκανε οτιδήποτε "κακό" και δεν βρίσκω λόγο ούτε για απολογία του, πόσο μάλλον για αποχώρηση και όλα αυτά τα άσχετα που διαβάζω ...
Το γραμματόσημο ας το δείξει όπου θέλει ο άνθρωπος και ας πάρει όσες γνώμες θέλει για εκείνο.
(Με την ευκαιρία giovanoukos, το φορουμ ανήκει στον Π. Ρασσιά και όχι σε όλους μας, σίγουρα όχι σε εμένα ή σε άλλους φίλους εδώ οπότε καλύτερα να μην αναφέρεται ως το "φορουμ σας" καθώς δεν ανήκει σε "εμας" αλλά σε συγκεκριμένο άνθρωπο. Εμείς οι υπόλοιποι απλά συμμετέχουμε, που και που...
Αυτό που εγώ έθιξα και συνεχίζω να θίγω είναι το οτι δεν θα δώσω οποιαδήποτε γνώμη για το γραμματόσημο αυτό μην έχοντας το στο χέρι. Όσοι έδωσαν γνώμη από το φορουμ θα παρατηρήσατε οτι την άλλαξαν αργότερα, κλπ, κλπ.
Αυτά είναι που προσπαθώ να αποφεύγω καθώς εμένα με ενδιαφέρει πάντα το ουσιώδες και μόνο αυτό, να είμαι βέβαιος για τις γνώμες που δίνω, είτε σε αυτό το φορουμ είτε οπουδήποτε αλλού, σε συνεργάτες, φίλους, κλπ...
Ωραία τα γραμματοσημάκια αλλά χαλαρά λιγάκι παιδιά γιατί έχουμε και δουλειές!
Καλημέρα!