zsathens έγραψε:Μήπως έχετε σκεφτει να εκδόσετε και ενα δεύετρο βιβλίο με τις υπόλοιπες αξίες???
Σας ευχαριστώ, η σκέψη μου το προηγούμενο διάστημα αφιερώθηκε στη δημιουργία μιας εργασίας με ανάλυση των αξιών που -κατά τη δική μου οπτική- ο νεοφερμένος συλλέκτης θα πρέπει να μελετήσει πριν από άλλες, καταφέρνοντας έτσι να έχει μια πραγματικά επιτυχημένη πορεία η οποία θα έρθει, αρχικά, από τη σωστή κατανόηση της βάσης, της ουσίας του θέματος και των ιδιαιτεροτήτων του. Υπάρχουν κάποιες σκέψεις και για άλλα πράγματα στο μέλλον. Το βέβαιο είναι οτι εκείνος που θα καταπιαστεί σωστά με την εργασία, έχοντας κάποια επιμονή στη μελέτη του υλικού του, σε μάλλον σχετικά σύντομο διάστημα θα έχει βρεθεί σε επίπεδα που θα του επιτρέπουν αυτόματα να κατανοεί και περισσότερα πράγματα, πέραν εκείνων που παρουσιάζονται.
Σχετικά με τις περιπτώσεις που δημοσιεύονται για κατάταξη, προσωπικά, και όσο ο ελεύθερος χρόνος και η διάθεση το επιτρέπουν, έχω ως αρχή να προτιμώ να κατατάσσω μέσω φωτογραφιών μονάχα εκείνες που φέρουν χαρακτηριστικά που δεν επηρεάζονται από παράγοντες όπως το φως, το κοντραστ, η γωνία λήψης, η ανάλυση και άλλους. Έτσι, συνήθως αποφεύγεται να προσφέρονται λανθασμένες γνωματεύσεις.
Η ποιότητα του χαρτιού, ένας ακόμα σημαντικός παράγοντας για την κατάταξη αρκετών περιπτώσεων, δεν γίνεται αντιληπτή μέσω φωτογραφιών, οπότε η κατάταξη μέσω φωτογραφιών για αρκετές περιπτώσεις ενέχει πάντα αρκετό ρίσκο και λόγω αυτού.
Ανεξάρτητα από αυτά όλα, οποιοσδήποτε δημοσιεύει αρκετά γραμ/μα προς κατάταξη θα ήταν καλό να τα αριθμεί με κάποιον τρόπο ωστε οι απαντήσεις να δίδονται στοχευμένες (για το ταδε νούμερο). Αυτό θα βοηθούσε όλους, εκείνον που ζητάει την κατάταξη, εκείνον που την προσφέρει και οποιονδήποτε άλλον διαβάζει το topic.