Αναπτύξτε....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Admin στις Δευ Ιουν 21, 2021 11:51 am, 1 φορά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Admin στις Δευ Ιουν 21, 2021 11:51 am, 1 φορά
heretic77 έγραψε:Επισης ενα άλλο θεμα που το εθιξα παλια αλλα δε πηρα σαφη απαντηση. Οταν λεμε οτι ενα γραμματοσημο πωλείται στο 100% του καταλογου οταν είναι αρτιο, αυτο σημαίνει για παράδειγμα ενα 20 λεπτο 62-67 αψογο σφραγισμένο θα το αγοράσουμε 20 ευρω?
SHH_Egeo έγραψε:Χωρίς να θέλω να χαλάσω το θέμα, τα ποσοστά που αναφέρονται εδώ δεν με βρίσκουν σύμφωνο.Είναι σχέση κατάστασης και σπανιότητας του κάθε γραμματοσήμου.
Δεν μπορούμε να πηγαίνουμε με τέτοιου είδους "μπούσουλες"
Φιλικά
SHH_Egeo έγραψε:Επειδή ο φίλος συλλέκτης είμαι εγώ,οι τιμές του καταλόγου Hellas αφορούν lux γραμματόσημα.
Το συγκεκριμένο ούτε γωνία-άκρη φύλλου είναι ούτε τίποτα.
Με τις τιμές αυτές και τους συντελεστές όπως αναφέρθηκα και πιό πάνω εγώ δεν συμφωνώ.
Οι "συντελεστές" έχουν απλώς μία λογική για αντικείμενα που βρίσκουμε κάθε μέρα μπροστά μας.Για τα υπόλοιπα σε καμμια περίπτωση
Admin έγραψε:Φιλος,συλλέκτης κλασσικής περιόδου,αναρωτήθηκε πριν,πως εξηγω το παρακατω ,βάση των συντελεστών μου :
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
ασφαλώς η απόρία του ειναι πανω στη προσφερόμενη τιμη ,400ε,οταν στο καταλογο έχει 960ε,πραγμα που σημαίνει ότι με τις προμήθειες φτανει στα 490ε,με λίγα λόγια στο 52% της τιμής του.
Οπως εξηγώ πολυ παραστατικά,ειναι λογικό,θα έλεγα ότι ενίοτε γίνετε και ευκαιρία,να αγοραζεις μια ΜΚΕ σπάνια,και ειδικά σε lux κατάσταση !
Αναφέρεται εξάλλου,
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
και εδω καλύπτεται και με το παραπανω αυτο το κριτήριο,και πλεόν το προσφερόμενο γραμμ.ανεβαίνει στα 1800+,και προσφέρεται στο 25% της τιμής του,αρχικά ασφαλώς....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Παναγιώτης Ρασσιάς στις Τετ Μαρ 20, 2019 2:04 pm, 1 φορά
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Philotelistes » ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ » Μεγάλες κεφαλές Ερμή - Large Hermes Heads » Οδηγός τιμολόγησης ΜΚΕ βάσει της κατάστασής τους - LHH pricing guide, based on their condition, in Greek & English » Σχόλια-απορίες, πανω στις τιμολογήσεις.-Comments-questions, on the pricing
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης