Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Αρέσει στον χρήστη artaleo
Χα χα! Ομολογώ τώρα με μπέρδεψες Τεο...Theosal έγραψε:Τώρα θα μου επιτρέψεις να σε πειράξω, αλλά καθάρισε λίγο τα ματάκια σου!!! Δεν χρησιμοποίησα κανένα σκαν και καμία φωτο, είτε δίκη μου είτε καποιου άλλου… διότι το γήρας ου γαρ έρχεται μόνο του… χιχιχι
Αρέσει στον χρήστη Theosal
Δεν θέλω και δεν έχω σκοπό να σε μπερδέψω… ούτε να σε στείλω σε ψυχίατρο… αλλά μάλλον ο οφθαλμίατρος σου χρειάζεται ( ) αφού αν προσέξεις λίγο καλύτερα, τα σκαν των δοκιμίων τα ανέβασε ο René και όχι εγώ…χιχιχιχιartaleo έγραψε:Χα χα! Ομολογώ τώρα με μπέρδεψες Τεο...Theosal έγραψε:Τώρα θα μου επιτρέψεις να σε πειράξω, αλλά καθάρισε λίγο τα ματάκια σου!!! Δεν χρησιμοποίησα κανένα σκαν και καμία φωτο, είτε δίκη μου είτε καποιου άλλου… διότι το γήρας ου γαρ έρχεται μόνο του… χιχιχι
Αυτές οι φωτό- των 30λεπτων δοκιμίων που παρέθεσες παραπάνω δεν είναι δικές μου... τίνος δηλαδή είναι?
Όσο για γιατρούς, δεν ξέρω αν για μένα έχει προτεραιότητα ο οφθαλμίατρος ή ο ψυχίατρος ... σίγουρα όλοι οι συλλέκτες έχουμε δόση ΙΨΝ (ιδεοψυχαναγκαστική νεύρωση), άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο... Εγώ πάντως είμαι ανίατη περίπτωση!
Theosal έγραψε:Τώρα θα μου επιτρέψεις να σε πειράξω, αλλά καθάρισε λίγο τα ματάκια σου!!! Δεν χρησιμοποίησα κανένα σκαν και καμία φωτο, είτε δίκη μου είτε καποιου άλλου…
Αρέσει στον χρήστη Theosal
Theosal έγραψε:Μάλλον σου χρειάζεται ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ λίγη μπαλλιτσα για να στρώσεις...
Αρέσει στον χρήστη costasirun
Παναγιώτης Ρασσιάς έγραψε:Μια σπανιότητα,στα 30 σχεδόν χρόνια που έχω επαφή με τις δμπρ πρώτη φορά τον συναντώ,πιθανό να ήταν σε κάποια συλλογή στο εξωτερικό,φυλαγμένος για πολλά χρόνια,ή μήπως συμβαίνει κάτι περίεργο εδω?
Αρέσει στους χρήστες Admin, Theosal και USGreek
Αρέσει στους χρήστες Theosal και artaleo
Philotelistes » ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ » Μεγάλες κεφαλές Ερμή - Large Hermes Heads » Η αξίες των 30λ. & 60λ.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης