Εγω ειμαι αδαης... κανω παρεα τον Φαιππεα ολα κιολα... αν συμπεριλαμβανομε!!!
Philotelistes
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Theosal έγραψε:Α, σου είπα;; Έστειλα το άρθρο που σου είχα πει για την πρωιμότερη ημερομηνία στην ΦΕΛ που θα το δημοσιεύσει στο επόμενο τεύχο της και πήρα τα εύσημα από τον Καιτατζίδη ....!!!!
SHH_Egeo έγραψε:
Ούτε σε μενα φαντάζομαι αναφέρεσαι Mercury γιατί δεν εχω απορίες,τα ξέρω όλα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Theosal έγραψε:Και... Νίκο, για ποια λαθρανάγνωση μιλάς;;; Εδω μεσα ειμαστε πόσοι; 35; Πόσοι συμμετέχουν; 5, 7;;; Όλοι οι αλλοι ειναι λαθραναγνώστες ή έχουν και άλλες δουλειες;;; Εμείς ειμαστε αργόσχολοι;;; ΟΧΙ.... Απλά αποφασίζουμε και μιλάμε και ανταλλάσσουμε απόψεις και ολα τα αλλα...
Αρα μην το ξαναπείς, γιατι και οι γνώσεις σου, όπως όλων μας, έστω λίγες οι πολλές και προπάντων οι απόψεις σου ειναι σημαντικές και σεβαστές!!!!! Όποτε προχωρά...
Αγαπητέ chief πολύ μετριόφρωνα σε βρίσκω .... Όλοι ξέρουμε ότι τουλάχιστον στις ΜΚΕ είσαι ειδήμων, ενώ στις μΚΕ είσαι ένας αιθεροβάμων, αφου έχουμε το άλλο τερατάκι της παρέας και ειδκό τον Νίκο!!!!!Mercury έγραψε:Δέκα με τρεις το πρωί και εννιά με έντεκα το βράδυ είμαι στο μαγαζι και το 95%των γραπτών ,εκτός των εργασιών που κατά καιρούς δημοσιεύω, ειναι από μνήμης....
Όπως η απάντηση στο 1λ του midili ήταν σόλο μνήμη...
Δεν τα ξέρω όλα,αυτά που ξέρω είναι:
60% ΜΚΕ
20%ΜΚΕ
15% υπόλοιπες μέχρι 1930
20%ταχ.ιστορια
15%κλασικά άλλων χωρων
Philotelistes » ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ » Μεγάλες κεφαλές Ερμή - Large Hermes Heads » Η αξίες των 30λ. & 60λ.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης