Philotelistes
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ 19ου ΑΙΩΝΑ ΤΥΠΟΣ IΙΙ

4 απαντήσεις

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

SHH_Egeo

SHH_Egeo

Οι σφραγίδες τύπου III είναι δίκυκλες σφραγίδες που διαφέρουν απο αυτές του τύπου ΙΙ στο ότι ο αριθμός του ταχυδρομικού γραφείου αναγράφεται χωρίς παρενθέσεις

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Παναγιώτης Ρασσιάς

Παναγιώτης Ρασσιάς

Καλός Βόλος εδω,

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Theosal

Theosal

Ερώτηση προς όλους:

Γνωρίζουμε πότε περίπου πρωτοεμφανίζεται ο τύπος ΙΙΙ σφραγίδων;

Theosal

Theosal

Βρήκα την απάντηση στο περιοδικό της ΦΕΑ "ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΟ" σε άρθρο του Ι. Περιστάνογλου

Αρέσει στον χρήστη artaleo

Theosal

Theosal

Είναι πραγματική άραγε;
ΠΟΡΤΑ ΠΑΖΑΡ (Η Πόρτα Τρικάλων)!

italos1982

italos1982

Για ΠΟΡΤΑ ΠΑΖΑΡ μου κάνουν...
ΑΛΛΑ δεν έχω γνώσεις περί γνησιότητας σφραγίδας,και θα κοίταζα αν τα 20λεπτα είναι γνήσια...
Σε κάθε περίπτωση είναι πολύ όμορφο...

Αρέσει στον χρήστη Theosal

SHH_Egeo

SHH_Egeo

Η σφραγίδα είναι τύπου V με ανθέμιον και γνησιώτατη, τα 20λεπτα επίσης.
Θεόφιλε πρίν κλείσει μια δημοπρασία δεν απαντάμε και μάλιστα οταν πρόκειται να την χτυπήσουμε clown
Δυστυχώς ηρθα 2ος στα 5 δευτερόλεπτα, με ενδιέφερε και για την χειρόγραφη διαγραφή της ημερομηνίας

Αρέσει στον χρήστη kmagk_

italos1982

italos1982

Συγνώμη που είπα την γνώμη μου,δεν ήξερα ότι ήταν σε ενεργή δημοπρασία...
Από την άλλη θα προτιμούσα να μιλάγαμε,και να προστατεύονται οι συλλέκτες από τυχόν πλαστά κατασκευάσματα (όπως το δελτάριο που αναφέρθηκε πρίν λίγο σε άλλο θέμα) και όχι αφού έχει αγοραστεί...
Όπως έχω αναφέρει υπάρχει ένας dealer που αναγράφει repruduction ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ αλλά στις λεπτομέρειες...και δυστυχώς τα χτυπάνε πολύ και πολλοί...ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ...και εύχομαι τα μέλη του forum να μην την "πατάνε"...

Αρέσει στον χρήστη kmagk_

SHH_Egeo

SHH_Egeo

Αγαπητέ φίλε μην ζητάς συγνώμη, μήν κάνουμε 
το θεμα σημαντικό, Με τον Θεόφιλο γνωριζόμαστε χρόνια και τον πειράζω Wink
Σχετικά με τα κατασκευάσματα συμφωνώ απόλυτα οτι καλό είναι αναφέρονται νωρίτερα

Αρέσει στον χρήστη italos1982

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης