Philotelistes
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Στοιχεία,παραδείγματα,απόψεις & πάσης φύσης απορίες,πάνω στη μελέτη των μικρών κεφαλών Ερμή

+11
zsathens
νικος
Elboiteu
Γεωργία Μπάλτσου
heretic77
stelios proedrou
Admin
Νίκος Βαρουξής
Theosal
SHH_Egeo
Παναγιώτης Ρασσιάς
15 απαντήσεις

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 21  Επόμενο

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 21]

SHH_Egeo

SHH_Egeo

Ολα γνήσια και όμορφα!
Αθηναικά,με μεγάλα περιθώρια.Το ζεύγος μου αρέσει πολύ είναι αριστερό άκρο φύλλου,αν προσέξεις φαίνεται απο το τελείωμα της εκτύπωσης

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Είναι απο τον πωλητή που μου έγραψες?Ενας λαχνός ή μεμονωμένοι?
Τιμές?

Νίκος Βαρουξής

Νίκος Βαρουξής

Είναι από άλλο πωλητή όλα μαζί αλλά από διαφορετικούς λαχνούς. Συνολικά με τα μεταφορικά ήταν στα 26,50 $.
Μου έρχονται ένας σωρός από ερωτήσεις αλλά θα κρατηθώ εκτός από δύο. 1ης περιόδου ή 2ης, και πως θα μπορούσα να το βλέπω, αν είναι δυνατόν από φωτό διαδικτύου;

SHH_Egeo

SHH_Egeo

NikMar έγραψε:Είναι από άλλο πωλητή όλα μαζί αλλά από διαφορετικούς λαχνούς. Συνολικά με τα μεταφορικά ήταν στα 26,50 $.
Μου έρχονται ένας σωρός από ερωτήσεις αλλά θα κρατηθώ εκτός από δύο. 1ης περιόδου ή 2ης, και πως θα μπορούσα να το βλέπω, αν είναι δυνατόν από φωτό διαδικτύου;

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Νίκος Βαρουξής

Νίκος Βαρουξής

Δηλώνω υπεύθυνα και ευθαρσώς πως αφού το ξαναδιάβασα για άλλη μια φορά οι απορίες πολλαπλασιάστηκαν και αιτούμαι φροντιστηριακού μαθήματος. Οπότε, όποτε είναι δυνατόν ...... είμαι έτοιμος με τα μολύβια μου και τα χαρτιά μου. Όχι τίποτα άλλο, αλλά θα με βαρεθείτε και θα πάω αδιάβαστος. Smile

Επισκέπτης

Επισκέπτης

Εκατσα αγαπητε και φωτογραφησα καποια στοιχεια.... αποτι ιδα μεκανε εντυπωση αυτο υπηρξε βελγικη εκδοση? η τοδιαβαζω λαθος... Rolling Eyes

Επισκέπτης

Επισκέπτης

Και αποτι προσεξα υπηρξαν με οδοντωση και χωρις οδοντωση

SHH_Egeo

SHH_Egeo

Ομορφα όλα.
Τα πρώτα τυπώθηκαν στο Βέλγιο οπου κατασκευάστηκαν και οι τυπογραφικές πλάκες,κατόπιν ήρθαν στην Αθήνα οπου και συνέχισαν να τυπώνονται εδώ.
Τα Βελγικά ξεκίνησαν χωρίς οδόντωση και κατόπιν ξεκίνησαν οι διατρήσεις

Επισκέπτης

Επισκέπτης

Βαζω καποια για αποκρυπτογραφηση...

SHH_Egeo

SHH_Egeo

Ομορφη συλλογή φαίνεται
Στα καφέ 1λεπτα κάνει αναφορά οτι το χαρτί είναι λεπτό
Το 10λ βαρειά εκτύπωση
Στο τελευταίο 20λ για την οδόντωση είναι 9 πιό αραιά τα δοντάκια μεταξύ τους

Επισκέπτης

Επισκέπτης

Χμμ και τα δοντακια λοιπον!

Επισκέπτης

Επισκέπτης

Εδω ξανασυνανταμε το ιδιο "σφαλμα" μελανης και στις μΚΕ απολαυστε το :

SHH_Egeo

SHH_Egeo

Ωραίο!
Είναι λόγω κάποιου σκουπιδιού ή κατι σχετικού που μπήκε μεταξύ πλάκας και χαρτιού

Επισκέπτης

Επισκέπτης

Καλα μελετη σε μΚΕ δεν εχει βγαλει κανεις?

SHH_Egeo

SHH_Egeo

Tasos έγραψε:Καλα μελετη σε μΚΕ δεν εχει βγαλει κανεις?

Δες εδώ τα δύο πρώτα
Κωνσταντινίδης και Παπαιωάννου

Και Βιρβίλης

Επισκέπτης

Επισκέπτης

SHH_Egeo έγραψε:
Tasos έγραψε:Καλα μελετη σε μΚΕ δεν εχει βγαλει κανεις?

Δες εδώ τα δύο πρώτα
Κωνσταντινίδης και Παπαιωάννου

Και Βιρβίλης

Εφυγα να το δω και επιστρεφω Καφενειο!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Επισκέπτης

Επισκέπτης

Μια ακομα ωραια εκτυπωση....

Παναγιώτης Ρασσιάς

Παναγιώτης Ρασσιάς

Και πολύ ωραία και με υπεραξία,καθώς το μαύρισμα στο βάθος του μεταλλίου είναι ένα σχετικά σπάνιο φαινόμενο που λέγετε οξείδωση.Αυτο γίνετε συνήθως απο την γόμμα που επιδρά στη σύσταση του χαρτιού και έτσι αλλοιώνει το χρώμα,αλλά και στο ίδιο το χρώμα αν έχει γίνει μίξη με υλικά που προκαλούν αυτο το φαινόμενο[λινέλαιο ας πούμε].
Εδω θέλω να παραθέσω ένα γραμμ.του φίλου μας GTP που δεν μπορει ο καημένος να μπει στο φορουμ[...] και έτσι για δες το καλέ κύριε SHH να μας πεις την γνώμη σου:

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Mercury στις Τρι Νοε 07, 2017 1:18 pm, 1 φορά

SHH_Egeo

SHH_Egeo

Βελγικό δίλεπτο με ακύρωση ΑΘΗΝΑΙ 1888 σχετικά σπάνιο.
Πολύ όμορφο με μεγάλα περιθώρια!
GTP δείξε και άλλα : Smile

Επισκέπτης

Επισκέπτης

Επειδη εκανα μια αγορα 2λεπτου για δες και αυτο Νικολα.
Βεβαια η φωτο ειναι χαλια και δεν τοχω ακομα στα χερια μου αν μπορουμε να δουμε τη ειναι...

SHH_Egeo

SHH_Egeo

Χάλια η εικόνα,αλλά η σφραγίδα τα λέει όλα..
Δίλεπτο σε ζεύγος τρίτης Αθηναικής περιόδου με πλήρες αποτύπωμα ΑΘΗΝΑΙ 10 ΝΟΕΜ 1899.Αν και πίσω είναι οπως μπροστά καθαρό τιμή καταλόγου 3Χ2=6 €.Ελπίζω να μην ξεπέρασες τα 2.5€

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 21]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 21  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης