Εξαιρετικό θέμα,εξαιρετική παρουσίαση.Συνέχισε έτσι
Philotelistes
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Μα Αχιλλέα μου αναφέρεσαι στα πρώτα κακέκτυπα 20λεπτα του 1861, χωρίς ΑΕ, με ψαθωτό βάθος, όπου αναφέρεσαι επίσης και στα 2-3 αντίτυπα που έχουν βρεθεί με ΑΕ στην πίσω όψη, κάτι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΟ, και φυσικά γράφεις και για την ιστορία ότι μάλλον το ένα καταστράφηκε κατά τον ΙΙ ΠΠ.Varg83 έγραψε:Η έκδοση αυτή αναφέρεται στα 20λεπτα ΧΩΡΙΣ Αριθμούς Ελέγχου. Μην τα μπερδεύεις με τα δυο 20λεπτα που ανέφερα στο τέλος.
Varg83 έγραψε:Πιθανον να εγιναν δοκιμαστικα τραβηγματα ΑΕ και καποια στιγμη να τυπωσανε και κεφαλια και ακουμπησαν κ τα δυο κ βγηκε αυτο το αποτελεσμα. Πιθανον να υπηρχαν απο το Παρισι δοκιμια των ΑΕ τυπωμενα και πανω σε αυτα να τυπωθηκαν κ κεφαλια.
Varg83 έγραψε:Mercury, στα παρισινά έγραψες για τις οξειδώσεις.Έχω βρει στη βιβλιογραφία πως οι οξειδώσεις ξεκινάνε από τα προσωρινά επιμελημένα το οποίο το έχω αναφέρει την παρουσίαση. Χρειάζεται διόρθωση ή κάποια παραπάνω επεξήγηση?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Theosal στις Τρι Νοε 06, 2018 6:14 am, 2 φορές συνολικά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Admin στις Δευ Ιαν 29, 2018 12:52 am, 1 φορά
Theosal ειναι πολυ απλο.... Αλλαξαν τον τροπο εκτυπωσης και απο την εκτυπωση με "εκτομη"(decoupage) εκτυπωσαν απευθειας με τη χρηση πιληματος. Ετοιμαζω topic κ για αυτο το θεμα σε λιγες μερες.... υπομονη....Theosal έγραψε:Γιατι να γίνουν τόσα λάθη;; Μια με τα πρώτα 20λεπτα, στην συνεχεια, και ενώ είχαμε δοκιμάσει τις πλάκες, εχουμε τα κακέκτυπα, αλλα Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ, σε κατι λιγότερο απο 2-3 μήνες έμαθαν τοςο καλα που ε ούτε την επιμελημένη...
Κάτι συμβαίνει που χρειάζεται ενδελεχή έρευνα...
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Philotelistes » ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ » Μεγάλες κεφαλές Ερμή - Large Hermes Heads » Αναλυτική περιγραφή όλων των εκδόσεων των ΜΚΕ - Detailed description of all LHH printings,in Greek & English » Παρατηρήσεις, απορίες, σχόλια
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης