Και γω πλάκα έκανα όταν αναφέρθηκα στις 3500 ΜΚΕ... αν είχα τόσες θα ημουν πλούσιος, οχι σε φράγκα....
Philotelistes
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Έχω ψάξει επανειλημμένα για να βρω άρθρα για τις ΜΚΕ, αλλά εκτός των τετριμμένων, όπως από το χαρτόμουτρο και κάποια άλλα site, δεν υπάρχει τίποτα τα ενδιαφέρον.Varg83 έγραψε:Εγώ δεν έχω βρει κάτι. Δεν νομίζω να υπάρχει στο internet. Μόνο αν κάποιος το έχει για να το σκανάρει και να το ανεβάσει
Varg83 έγραψε:Αυτό με φέρνει μπροστά σε ένα ζήτημα που με απασχολεί καιρό:
Επιβάλλεται, σε συλλογικό επίπεδο και όχι σε επίπεδο μελετών-ερευνητών θα πρέπει να γίνουν σοβαρές αναθεωρήσεις στην κατάταξη και να υπάρχει μια σταθερά. Οι ανακαλύψεις και η τεχνολογία πλέον μπορούν να βοηθήσουν σε αυτή την κατεύθυνση ώστε να απαλλαχτούμε από προβληματικές κατατάξεις του παρελθόντος που αποτρέπουν τον κόσμο να ενδιαφερθεί για τις ΜΚΕ.
Με συγχωρείς αλλα με αρέσει να πετάω, ειμαι ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΩΝ, κατι σαν τον γάιδαρο και σαμάρι του που πετούν παρέα κατά τον λαό.....Tasos έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] Για να προσγειωνομαστε.... προσδεθειται!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Philotelistes » ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ » Μεγάλες κεφαλές Ερμή - Large Hermes Heads » Αναλυτική περιγραφή όλων των εκδόσεων των ΜΚΕ - Detailed description of all LHH printings,in Greek & English » Παρατηρήσεις, απορίες, σχόλια
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης