Εντάξει,η περίπτωση ,μιλώντας για το πρώτο φακελάκι,ονομάζεται πιο απλά :
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 11 ... 20
Έχει επεξεργασθεί από τον/την SHH_Egeo στις Κυρ Δεκ 10, 2017 2:08 am, 1 φορά
Theosal έγραψε:Φίλε Νίκο, μαλλον κανεις κάποιο λάθος στο διάβασμα των σφραγίδων..
Στην σφραγίδα της Κέρκυρας εγω βλέπω: ΚΕΡΚΥΡΑ 11 ΙΟΥ(Λ) 18.., μαλλον ίδια ήμερο ηνία με της επιστολής.
Στη συνεχεια η επόμενη LONDON J(....) 26 90, και τέλος,
NEW YORK AUG 4 90...
Όποτε βλέπω μια σωστή πορεία της επιστολής, 11/7/90-26/7/1890-4/8/1890... Μονον 3 εβδομάδες για μια επιστολή απο Κέρκυρα στην Νέα Υορκη, με πλοία;;;; Καλα σοβαρολογείτε;;;; Σημερα με αεροπλάνα και παπόρια μπορει να κάνει και 40 ημερες για να πάει θεσσαλονικη Χιούστον!!!!!
Theosal έγραψε:Και ένας χρόνος 1900 έως 1901....
Theosal έγραψε:Το θέμα των ημερολογίων το γνωριζω, αλλα ξεχνάω να το υπολογίσω...
Όσο για τις σφραγίδες θα επιμείνω οτι της Κέρκυρας ειναι 11 ΙΟΥ(Λ) και του Λονδίνου J(UL) 90, αλλα μπερδεύει γιατι ειναι χτυπημένη δυο φορές και μπερδεύει...
Ξεχνάς οτι λόγω αρχαιολογίας και βλακείας επιπρόσθετα στο κεφαλι εχω κάνει πολλές αποκρυπτογραφήσει σε αρχαίες επιγραφές, όποτε μπορω και να διαβάσω , μερικές φορές, και μίσος σημείο γράμμα αν με πιάσει και η κουτσομπολίτιδά μου!!!
Mercury έγραψε:Και για το ημερολόγιο που συζητάτε το σοκ στη Ελληνική κοινωνία ήταν ισχυρο,αναφορικά η γιαγιά μου γεννηθείς το 1910,δεν το είχε ξεπεράσει ποτέ,και μέχρι που πέθανε το '85 υπολόγιζε τα χρονικά θέματα,τον καιρο,τις γιορτές και με το παλαιό ημερολόγιο.
SHH_Egeo έγραψε:3)Φάκελος με Μικτή γραμματοσήμανση.
Συστημένος φάκελος (mouring cover) διπλού βάρους.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] (σχετικό club συλλεκτών)
Τέλος 2Χ25+20λ συστημένο = 70 λεπτά.
Αναχώρησις ΑΘΗΝΑΙ 30.ΙΟΥΝ.18.. ,διαβατική REGISTERED/LONDON 17.JY.90,ΑΦΙΞΙΣ NEW YORK 7.27.1890.
Φέρει 50λ πρασινογκρί Βελγικής εκτύπωσης και 20λ καρμινοκόκκινο Α Αθηναικής περιόδου.
Το πενηντάλεπτο συναντάται πολύ σπάνια επι φακέλου RRR
Theosal έγραψε:Και αν παρατηρήσεις θα δεις οτι στο Λονδίνο η ημερομηνία ειναι JY αρχη και τέλος του μήνα JULY όπως και στον αλλο, τον πρώτο, φάκελο...
Όποτε ολα ταιριάζουν....
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 11 ... 20
Philotelistes » ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ » Οι μικρές κεφαλές Ερμή και η κλασσική περίοδος 1896-1906 - The Small Hermes Heads and the classical period 1896-1906 » μΚΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης