Varg83 έγραψε:Σχετικά με το 20λεπτο του SHH_Egeo: Καταρχάς δεν γνωρίζουμε για ποιο λόγο ζητήθηκε πιστοποίηση. Άρα μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε. Μιας και δεν υπάρχει κάποια αναφορά στους Α.Ε. εκτιμώ πως η πιστοποίηση ζητήθηκε για την έκδοση ή για το χρωματισμό. Να αναφέρουμε πως η πιστοποίηση γράφει χρονολογία 2013, μια εποχή δηλαδή που η πιστοποίηση (πλέον) είναι μια διαδικασία χωρίς μεγάλο κόστος (βλ. παραδείγματα του Βλαστού που το διαφημίζει στο ebay από το 2010 τουλάχιστον που το έχω δει εγώ). Το ''0'' όπως είπε και ο Mercury είναι κανονικό, απλά από ότι κατάλαβα είναι ανάποδο, δηλ. το πάνω-κάτω. Για αυτό ξεγελάει το μάτι και φαίνεται και η απόσταση διαφορετική. Ως προς την κλίση προσωπικά δεν είδα κάποιο ίχνος ανισόπεδου Α.Ε.
Το περίεργο είναι το εξής κατά τη γνώμη μου: μπορεί να αποδοθεί ως μετατοπισμένος Α.Ε.? Και αν ''ναι'' τότε πως εξηγούμε το γεγονός πως από την όψη του γραμματοσήμου είναι ξεκάθαρα άκρο δεξιο άρα ο Α.Ε. (σύμφωνα με τον Κούνδουρο) θα έπρεπε ο Α.Ε. να είναι τέρμα πλευρά έως και να κόβεται. Περιμένω γνώμες μιας και ο SHH_Egeo μας άνοιξε δουλειές.... Και που να ήταν και το πεδίο του οι ΜΚΕ!!!
Αν μπορεί να βοηθήσει στην περιγραφή του λαχνού ελεγε μετατοπισμένος Α.Ε.
Σχετικά με τον Βλαστό ισχύει αλλα τα πιστοποιητικά είναι του οικου Βλαστού(τύπου Καραμήτσου που δίνει τώρα) Οχι οπως ήταν τα Ορέστης Βλαστός.
Ο Τσεριώτης όμως είναι Τσεριώτης