Philotelistes
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Ερωτήματα/κατατάξεις γραμμ./θέματα γενικού ενδιαφέροντος,πάνω στις ΜΚΕ.

+22
Takis
salonico
costasirun
dimitris1969
Παναγιώτης Ρασσιάς
Elboiteu
Γεωργία Μπάλτσου
heretic77
USGreek
Νίκος Καρνιαουτάκης
νικος
stelios proedrou
Midili
SHH_Egeo
trifonas
Panos stamp
Νίκος Βαρουξής
Admin
heraldic40
Valeroi
Theosal
Varg83
26 απαντήσεις

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50  Επόμενο

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 50]

Παναγιώτης Ρασσιάς

Παναγιώτης Ρασσιάς

Το είχα στα πλάκας σαν θέση 118,άσπρη κηλίδα κάτω αριστερα, στη κάτω επιγραφή,αλλά χθες που τα είδα καλύτερα,λόγω της μεταποίησης σε έκθεμα,παρατηρώ πως ,και δεν έχει τέτοιο σημάδι και τις χοντρες γραμμές περιθωρίου,αυτο το είχα βρει σε κάποιο λοτ πολλων γραμμ. μέσα και χωρίς να το εξετάσω, απλά το τοποθέτησα με τα δικά μου,βασιζόμενος στη ένδειξη του πωλητη...

Varg83

Varg83

Απο το παχος των περιθωριων φαινεται σαν θεση 10. Θα το ψαξω οταν γυρισω σπιτι και θα δω τι λενε οι θεσεις για το σφαλμα ΑΕ

Varg83

Varg83

Mercury το γραμματόσημο είναι τελικά θέσης 10. Στην περίοδο αυτή που ανήκει το γραμματόσημο δεν υπάρχει σφάλμα Α.Ε. που να σχετίζεται με τη μη αποτύπωση τους. Άρα δυο τινά συμβαίνουν: ή ελλιπής μελάνωση ή ''κόκκαλο σουπιάς''.

SHH_Egeo

SHH_Egeo

Varg83 έγραψε:Mercury το γραμματόσημο είναι τελικά θέσης 10. Στην περίοδο αυτή που ανήκει το γραμματόσημο δεν υπάρχει σφάλμα Α.Ε. που να σχετίζεται με τη μη αποτύπωση τους. Άρα δυο τινά συμβαίνουν: ή ελλιπής μελάνωση ή ''κόκκαλο σουπιάς''.

Ελλιπής μελάνωση μόνο στον 1 Α.Ε. scratch

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Varg83

Varg83

Εγώ έβαλα και τα δύο ενδεχόμενα. Τώρα για το τί συνέβει...... Question Question

Παναγιώτης Ρασσιάς

Παναγιώτης Ρασσιάς

Πάντως ο Κούνδουρος,για να έχει και να νώτα του καλυμμένα,γράφει και αυτό ,πάνω στην περίπτωσή μου:

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Mercury στις Παρ Ιαν 26, 2018 12:52 pm, 1 φορά

Επισκέπτης

Επισκέπτης

Μια μελετη ενος... περπατημενη κοινως για τους αδαής

Admin

Admin
Admin

Εκανα κάποιες αλλαγές όσο αφορα τα τοπικ.
Με το σκεπτικό ότι θα γίνει μια υποενότητα με τα σφάλματα πλάκας,η οποία θα έχει όλες τις αξίες,με τα κυριότερα σφάλματα μέσα,βάση του εκθέματος που κατασκευάζω,θεώρησα [ltr]να συμπτυχθουν οι πολυκερματισμένες προϋπάρχουσες ενότητες,για να υπάρχει πιστεύω καλυτερο οπτικό και αποθηκευτικό αποτέλεσμα.[/ltr]
Αν τώρα δεν σας αρέσει...δεν γίνετε τίποτα Razz

https://philotelists.forumgreek.com

Theosal

Theosal

Μια ερώτηση .....

Βρήκα αυτό το 10λεπτο του 1875/50 50d με ανεστραμμένους και κατοπτρικούς και τους δύο ΑΕ (Nm), κάτι που στον νέο κατάλογο Hellas του 2018, το διατηρεί άτιμο.... Βέβαια το γραμματόσημο είναι β' διαλογής, αλλά ...

Admin

Admin
Admin

Σίγουρα δεν είναι δικτυωτό ?
Εντάξει φαίνεται κρεμ το χαρτί αλλά οι ΑΕ...

https://philotelists.forumgreek.com

Theosal

Theosal

Δεν μου φαίνεται για δικτυωτό, αν και η σφραγίδα λέει αλλα....

Αν ειναι αυτο που βλέπω, στην φωτογραφία, δεν το εχω μπροστα μου, γιατι ειμαι άλλου, μπορει και να ειναι, αλλα δεν ειμαι σίγουρος για το έτος αν ειναι 71 ή 76 και το 6 μοιάζει με γραμμή μιας και δεν ειναι καθαρό....

SHH_Egeo

SHH_Egeo

Σχόλια παρακαλώ...

Παναγιώτης Ρασσιάς

Παναγιώτης Ρασσιάς

Πύργος άφιξη,απλήρωτη επιστολή επικόλληση του γραμμ.σφραγιση με στικτή 13,ή ελλιπές τέλος και επικολλιση σαν εναριθμο,το 40λεπτό.
Α,και κάποιος πονηρός λέει ας του βάλω και ένα 3αριθμό ακόμα και από 0,5ε να πάει στο τόσα...

trifonas

Σχόλια:
1. Δεν υπάρχει περίπτωση να πουληθεί αυτό το κομμάτι.
2. Ο πωλητής θα έπρεπε να είχε μπει στον κόπο να βάλει μεγαλύτερη φωτογραφία μιας και ζητάει $5.000.
3. Το καημένο το γραμματόσημο έχει τα μαύρα του τα χάλια.
4. Με το ίδιο ποσό κάποιος αγοράζει προσωρινό 20λεπτο χωρίς ΑΕ.
5. Το δεύτερο 3 φαίνεται διαφορετικό από το πρώτο οπότε h ερμηνεία του Mercury ακούγεται καθαρά λογική.
6. Δε ξέρω ποιο listing είναι πιο παράλογο. Το συγκεκριμένο με την 133 ή το θρυλικό:

7. Θέλετε και άλλες παράλογες δημοπρασίες; Θαυμάστε:

Αν αναρωτιέστε που το έχετε δει τώρα τελευταία το παραπάνω γραμματόσημο, να βοηθήσω λίγο:

8. Και μη χειρότερα...

Varg83

Varg83

Συμφωνώ με όλους παραπάνω και επισημαίνω πως η σοβαρότητα ενός πωλητή φαίνεται και από το γεγονός οτι όταν ζητάς 5000€ και δε βάζεις πιο αναλυτική φωτογραφία με ζουμ ώστε να δούμε τις λεπτομέρειες (τελείες, χαρακτηριστικά των αριθμών, κλπ) τότε μάλλον υπάρχει δόλος! 
Άλλος ένας λαχνός που ψάχνει για θύματα!!

Παναγιώτης Ρασσιάς

Παναγιώτης Ρασσιάς

Μιας και ο λόγος για Σουλινά,την έχω ξανανεβάσει,προ διετίας,στο άλλο φορουμ, και κάνανε 0 σχόλια...

trifonas

Από ποιό κατάλογο δημοπρασίας είναι η φωτογραφία αυτή;

Παναγιώτης Ρασσιάς

Παναγιώτης Ρασσιάς

Είναι απο Βλαστού με rarities του 1995,εκει είχε και το 30/09/1861 φάκελλο,που τον πήρε τότε ο Ματθαίου,και την επόμενη χρονιά πήρε το grand prix με την συλλογή του.
Εχουν πάρει τέτοια διάκριση μόνο τρείς συλλέκτες:
-ο παραπάνω
-ο Αργυρόπουλος το 1950
-ο Καραγιαννίδης την δεκ.του 2000
και παραλίγο πρόπερσι ο Ανδρεάδης[ήρθε δεύτερος]
εκτός του Καραγιαννίδη που είναι μΚΕ,οι άλλοι ΜΚΕ.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Mercury στις Πεμ Φεβ 08, 2018 10:28 pm, 1 φορά

trifonas

Πολύ χρήσιμες πληροφορίες! Σ' ευχαριστώ πολύ!

SHH_Egeo

SHH_Egeo

Mercury έγραψε:Μιας και ο λόγος για Σουλινά,την έχω ξανανεβάσει,προ διετίας,στο άλλο φορουμ, και κάνανε 0 σχόλια...

Μπράβο Mercury,
Επιβεβαιώνεται και η στικτή 133,το δεύτερο 3 είναι ιδιο με το τρίτο(αν βλέπω καλά γιατί γυαλίζει).
Λόγω του μεγέθους του ταχ.γραφείου δεν νομίζω να υπήρχε και δεύτερη.
Επίσης ο heraldic40 είχε αναφέρει κάνοντας αναφορά σε Ρουμανική βιβλιογραφία,οτι οι στικτές των ταχ.γραφείων της Ρουμανίας είναι παντα σε μπλέ χρώμα

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 50]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης