Philotelistes
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Ερωτήματα/κατατάξεις γραμμ./θέματα γενικού ενδιαφέροντος,πάνω στις ΜΚΕ.

+22
Takis
salonico
costasirun
dimitris1969
Παναγιώτης Ρασσιάς
Elboiteu
Γεωργία Μπάλτσου
heretic77
USGreek
Νίκος Καρνιαουτάκης
νικος
stelios proedrou
Midili
SHH_Egeo
trifonas
Panos stamp
Νίκος Βαρουξής
Admin
heraldic40
Valeroi
Theosal
Varg83
26 απαντήσεις

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50  Επόμενο

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 50]

trifonas

Υπερβολές...

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Varg83

Varg83

Trifonas, μακάρι να ήταν μόνο αυτός......

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

SHH_Egeo

SHH_Egeo

Πρέπει να μάθω Γερμανικά για να καταλάβω... Sad

Theosal

Theosal

SHH_Egeo έγραψε:Πρέπει να μάθω Γερμανικά για να καταλάβω... Sad
Τι δεν καταλαβαίνεις;;;;

Πες μου..

SHH_Egeo

SHH_Egeo

Theosal έγραψε:
SHH_Egeo έγραψε:Πρέπει να μάθω Γερμανικά για να καταλάβω... Sad
Τι δεν καταλαβαίνεις;;;;

Πες μου..

Μιλάμε για υψηλές τιμές, παραπλανητικές περιγραφές αντικείμενων ή τι άλλο  scratch

Varg83

Varg83

Το πρώτο στον τίτλο γράφει ''Mi.13a'' δηλαδή Προσωρινό κακέκτυπο το οποίο στην φωτό δεν έχει καμία σχέση. Αλλά και να ήταν ...250€???

Varg83

Varg83

Το δεύτερο το θεωρεί πως είναι με οδόντωση και ως εκ τούτου είναι μοναδικό κομμάτι.....

SHH_Egeo

SHH_Egeo

Varg83 έγραψε:Το δεύτερο το θεωρεί πως είναι με οδόντωση και ως εκ τούτου είναι μοναδικό κομμάτι.....

Γραμμική ή σταυροειδής Laughing
Μάλλον οδοντίατρο θέλει Razz

Varg83

Varg83

Το άσχημο είναι πως έχει πιστοποιητικό από τον Simmermacher. 

SHH_Egeo

SHH_Egeo

Varg83 έγραψε:Το άσχημο είναι πως έχει πιστοποιητικό από τον Simmermacher. 

Το είδα αλλά νομίζω δεν αναφέρεται στην οδόντωση

Theosal

Theosal

Η οδόντωση είναι "οδόντωση μπουγατσομάχαιρου" ....

Παναγιώτης Ρασσιάς

Παναγιώτης Ρασσιάς

Το πρώτο είναι γκρι μπλε 1865,πριν οξειδωθουν οι γωνίες,και το άλλο είναι ένα πορτοκαλι σε μπλε και το πιστοποιητικό μάλλον αυτό λεει,ε,τέτοια περίεργα βλέπουμε και στις δημοπρασίες γραμμ.των 30 ευρω με πιστοποιήσεις των 35-40ε.....!

trifonas

Εννοείς ότι αυτή η πιστοποίηση κόστισε 35-40Ε;;

Παναγιώτης Ρασσιάς

Παναγιώτης Ρασσιάς

Ναι,από όσα γνωρίζω ο Behr ,του γνωστού Γαλλικού οίκου ,παίρνει 50ε,αλλά πιστοποιεί τις γαλλικές ΜΚΕ,ε,πάνω-κάτω και ειδικά άμα δώσεις μια παρτίδα αρκετών γραμμ.κάπου εκει θα στοιχίζει.
Σκοπεύω να πιστοποιήσω τρία γραμμ.και δύο φακέλλους[τον ένα μου το επισήμανε η επιτροπή που βαθμολογούσε τα εκθέματα στην Ερμής-Ζαφειρακόπουλος,Γαληνός,Καρδασιλάρης,Σαββόπουλος και ένας ακόμα]και αυτο θα γίνει απο τον Τσεριώτη μέσω του Καραμήτσου.Αρα τότε θα σας γράψω απο πρώτο χέρι την εμπειρία.

Varg83

Varg83

Το θέμα είναι όμως τί γίνεται όταν ένα ''μεγάλο'' όνομα πιστοποιεί λάθος?? Και από όσο μου έχει αναφέρει ο ''μετρ'' των ΜΚΕ εδώ στα Χανιά, για το συγκεκριμένο όνομα, δεν είναι η πρώτη φορά....

Παναγιώτης Ρασσιάς

Παναγιώτης Ρασσιάς

Κοίτα ο Ατζαρίτης κατά την δεκ. του 50 ήταν υπεύθυνος για αρκετές λάθος τεκμηριώσεις ,βάση των πιστοποιητικών που εξέδιδε,σίγουρα και οι ελεγκτές ελέγχονται,αλλά εδώ αυτο που σου είπε ο Κ. αν μιλάς για τον Τ.,μιλάμε για ατον άνθρωπο,που σαν συνεργάτης του Feldman έχει ολιστικά κάνει τις εκποιήσεις όλων των μεγάλων συλλογών ΜΚΕ ,απο την δεκ.του '80,Μπίνου,Rag.Lee,Alponse,καθώς και των Ματθαίου το 2003,και ασφαλώς ήταν ο έχων το πρόσταγμα στις επτα δημοπρασίες της συλλογής Ζαχαριάδη[solferino cover]....μήπως κάνει λάθος?
Και εντάξει,να βρει και πέντε[5] λάθος ταξινομήσεις σε ένα σύνολο 3000 λοτ,οκ!,αλλά εδώ μιλάει για πολλές περιπτώσεις?

Varg83

Varg83

Οχι... μιλαω για τον Simmermacher

Varg83

Varg83

Αναφερθηκα για το δευτερο γραμματοσημο του post μου με τα δυο lot του ebay

trifonas

Νομίζω ότι ο Τσεριώτης θεωρείται αυθεντία στο χώρο των ΜΚΕ. Αυτός και ο Holcombe έχουν το μεγαλύτερο κύρος. Είναι δυνατό να κάνει λάθος; Ουδείς αλάνθαστος. Αλλά υπάρχει άλλος που να μπορείς να εμπιστευτείς καλύτερα;

Varg83

Varg83

Παίδες θα το ξαναγράψω: Δεν εννοούσα τον Τσεριώτη αλλά τον Simmermacher.

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 50]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης