Όσο για το ψείγμα από το "2" Πάνο δεν είναι πολύ λεπτό;;; Ξέρω βλέπεις την πρώτη καμπύλη δεξιά κατά το ανέβασμα και την στροφή της προς τα επάνω, αλλά εμένα τουλάχιστον μου φαίνεται ότι είναι πααααάρα πολύ λεπτή...
Philotelistes
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Το 20λεπτο ειναι οχι 40λεπτο...δες μια ακομα φωτο μην μπερδευεσε...Theosal έγραψε:Τώρα νομίζω ότι διακρίνω πιο καθαρά, εκτός του σταυρού του "4" και την λοξή γραμμή του αν μη τι άλλο την οριζόντια πάνω επιφάνεια της ... Προσπαθείστε λίγο δεν πιστεύω να με ξεγελούν τόσο πολύ τα μάτια μου .... σίγουρα δεν είναι η πίσω πλευρά ενός 40λεπτου;;
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Το ειδα δεν εχει τιμη αλλα παυλες.... καλο αυτοMercury έγραψε:Ο hellas,επιρροής Κούνδουρου δεν αναφέρει τιμή,αλλά αναφέρει ο Βλαστός,στα λεφτά[μάντεψε ?] που έγραψα παραπάνω..
Η σωστη κίνηση είναι μία:
μικρο σκέύος γεμάτο καθαρη βενζίνη και βουτάς μέσα το γραμμ.
Αυτο όταν βραχει καλά θα δείξει αν έχει γίνει απόξεση σχηματίζοντας μια μαυρίλα στο σημείο της υποθετικής απόξεσης.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Mercury στις Τετ Μάης 16, 2018 8:33 pm, 1 φορά
Mercury έγραψε:
Από κει κι πέρα όλα αυτα τα πολυ ωραία που παρουσίαζεις σε περιπτώσεις αποτύπωσης πάνω στη επιφάνεια είναι τριτογενη σφάλματα πλάκας,με μικρή υπαραξία,αλλά με μεγάλη γοητεία !
Philotelistes » ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ » Μεγάλες κεφαλές Ερμή - Large Hermes Heads » Ερωτήματα/κατατάξεις γραμμ./θέματα γενικού ενδιαφέροντος,πάνω στις ΜΚΕ.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης