Σκεπτόμενοι πως η σειρά μάθησης και γνώσης προσφέρεται πρώτα πρώτα κατ'ιδίαν,δηλ ένας έμπειρος φιλοτελιστής μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις του σε ένα άλλο άτομο,φυσικά και με γραμμ.μπροστά τους,το επόμενο στάδιο είναι ,κατα τη γνώμη μου,
-φιλοτελικά βιβλία
-αρθρογραφία στα φιλοτ.περιοδικά
-τα ενευκτηρια των φιλοτ.σωματειων,ιδια περίπτωση στο περίπου με το αρχικο
-φορουμ philotelistes
-δεν έχει πέμπτο
Ομως λόγω ευκολίας και αμεσότητας γίνονται πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις και σε ένα άλλο μέρος,ηλεκτρονικό,τις ομάδες του fb.Η γνώμη μου ειναι ότι λόγω όπως ειπα αμεσότητας αλλα και συμμετοχής αυτά τα μέρη ειναι καλα΄και πολύ καλα,αλλα όχι για εμβαθύνσεις πάνω σε φιλοτ.θεματα κλασσικού φιλοτελισμού,ειναι για αγοραπωλησείς και για πιο απλα ερωτήματα.
Ετσι λοιπον κρινω οτι πρεπει να ανεβασω και δω το χθεσινο ποστ του κ.Σφήκα επίτΙμου προέδρου τις ΦΕΑ,πάνω σε ερωτημα 20λ ΜΚΕ.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
και εκεί συνομιλούμε ο φίλος μας Γιαννης Χαβάτζας,ο πρόεδρος και εγώ.
-φιλοτελικά βιβλία
-αρθρογραφία στα φιλοτ.περιοδικά
-τα ενευκτηρια των φιλοτ.σωματειων,ιδια περίπτωση στο περίπου με το αρχικο
-φορουμ philotelistes
-δεν έχει πέμπτο
Ομως λόγω ευκολίας και αμεσότητας γίνονται πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις και σε ένα άλλο μέρος,ηλεκτρονικό,τις ομάδες του fb.Η γνώμη μου ειναι ότι λόγω όπως ειπα αμεσότητας αλλα και συμμετοχής αυτά τα μέρη ειναι καλα΄και πολύ καλα,αλλα όχι για εμβαθύνσεις πάνω σε φιλοτ.θεματα κλασσικού φιλοτελισμού,ειναι για αγοραπωλησείς και για πιο απλα ερωτήματα.
Ετσι λοιπον κρινω οτι πρεπει να ανεβασω και δω το χθεσινο ποστ του κ.Σφήκα επίτΙμου προέδρου τις ΦΕΑ,πάνω σε ερωτημα 20λ ΜΚΕ.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
και εκεί συνομιλούμε ο φίλος μας Γιαννης Χαβάτζας,ο πρόεδρος και εγώ.