δεν εχουν σουπιές εκει .......χα χα χα χα
Philotelistes
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
costasirun έγραψε:εγώ νομίζω κατάλαβα το αστείο του Νίκου: πρεπεί να πούμε τελικά οτι είναι ένα ωραίο προσωρινό κακέκτυπο και να τελιώνουμε έλα όμως που μας αρέσει ο χαβαλές..μια τελευταία διευκρίνηση από εμένα τα σπασμένα κάτω αριστερά περιθώρια της θέσης 67 είναι μια θέσην πιο δεξία..μετράτε τα κουτάκια εγώ το έκανα χα χα...καλό βραδύ
USGreek έγραψε:costasirun έγραψε:εγώ νομίζω κατάλαβα το αστείο του Νίκου: πρεπει να πούμε τελικά οτι είναι ένα ωραίο προσωρινό κακέκτυπο και να τελιώνουμε έλα όμως που μας αρέσει ο χαβαλές..μια τελευταία διευκρίνηση από εμένα τα σπασμένα κάτω αριστερά περιθώρια της θέσης 67 είναι μια θέσην πιο δεξιά.μετράτε τα κουτάκια εγώ το έκανα χα χα...καλό βραδυ
Έχεις δίκιο. Back to square one...
heretic77 έγραψε:Ε οχι ρε συ , σορρυ κιολας αλλα εσκισες ενα τετοιο μπομπα κομματι...
Πολλοι κανουν αυτο το λαθος να σβησουν αυτα που εγραφαν οι παλιοτεροι. Οι οποιοι ακομα πιο απαραδεκτοι, εγραφαν με μολυβι πανω στο γραμματοσημο, λες και τους πειραζε να βαλουν ενα χαρτι διπλα στο αλμπουμ. Αμ καποιοι αλλοι που σφραγιζανε το γραμματοσημο λες και θελανε να περασουν στην αιωνιοτητα..η ματαιοδοξια τους να ναι καλα.
Οσοι υποχονδριοι και να μη θελουμε να ειμαστε, χαρτι ειναι, θελει καποια φροντιδα.
Παναγιώτης Ρασσιάς έγραψε:Ειναι 1871 ουρανοκυανο
Τωρα,τετοια εμφάνιση διπλής εκτύπωσης ψηφιου δεν εχω ξαναδει....συνηθως οι δευτερες εκτυπώσεις ειναι πιο αμυδρές,αλλά εδω το δευτερο 2 εχει σε ενα σημειο πιο πολυ μελανωση απο το αρχικό....
Theosal έγραψε:Μια παρατήρηση για τον διπλό ΑΕ στο 20λεπτο....
Μήπως το δευτερο 2 δεν είναι απλά πιο κάτω από το πρώτο και κανονικό, αλλά πλαγιά και μάλιστα σαν χιαστί;
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
costasirun έγραψε:Ενδιαφερον 20 λεπτο giovanouko..κριμα για το ατυχημα. Ο Κουνδουρος στη μελετη του το αναφερει οτι πολλες φορες υπαρχουν διπλοεκτυπωσεις μονο του ενος στοιχειου αντι και των 2..στην πιο πανω περιπτωση θα ελεγα φαινεται και ιχνος διπλοεκτυπωσης του 0 κατω και δεξια..εχω κι εγω 2-3 τετοιες περιπτωσεις αν και σε αλλες εκδοσεις αν υπαρχει ενδιαφερον..
Philotelistes » ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ » Μεγάλες κεφαλές Ερμή - Large Hermes Heads » Η αξία των 20λ.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης