Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την giovanoukos στις Παρ Αυγ 14, 2020 6:48 pm, 1 φορά
Εννοεί πιο πρασινωπούς, ας πούμε πιο ίντιγκο, αλλά ανοικτόχρωμο...giovanoukos έγραψε:πρασινωπούς ΑΕ ?? εννοείς πράσινους προφανώς , δλδ για να καταλαβω , το πράσινο χρώμα εγω το συνδιάζω με τον Γρηγόρη ( τα φανάρια του δρόμου , αυτον που περπατάει , το πράσινο ανθρωπάκι ή με την φανέλλα της ομάδας του ΠΑΝΑΘΑ ετσι ? τετοιο πράσινο εννοείς ???? ε ε ε ε ε ????) γιατί δεν βλέπω τέτοιου χρώματος ΑΕ ?? θέλω οφθαλμίατρο ?? και που να βρω εδω που ειμαι ?????
Έχει επεξεργασθεί από τον/την giovanoukos στις Παρ Αυγ 14, 2020 6:50 pm, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την giovanoukos στις Παρ Αυγ 14, 2020 6:51 pm, 1 φορά
Ρε συ Γιάννη θα συνεννοηθουμε ή θα μας σκάσεις; Το πρασινωπο δεν είναι πρασινο!!! Σκας γάιδαρο και το ινδικό μπλε έχει μια δόση πρασίνου μέσα... αμάν πχια!giovanoukos έγραψε:blue indigo ( τι δουλειά εχει το πράσινο ????)
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
USGreek έγραψε:Ένα ωραίο αντίτυπο των πρώτων τραβηγμάτων των οριστικών εκδόσεων, τα πάλαι ποτέ "Μαΐου 62" (Hellas 19A), με ανισόπεδους, ελαφρά διπλοεκτυπωμένους και περίεργα τυπωμένους ΑΕ και ισχυρό ανάγλυφο. Η θέση είναι πιθανώς η 141 γιατί είναι η μόνη lower marginal για την οποία ο Κούνδουρος αναφέρει περίπτωση ανισόπεδων ΑΕ (αν και το γνωστό αντίτυπο εκείνο κατατάσσεται ως Hellas 19e). Το χρώμα είναι λίγο off λόγω φωτό (δεν είναι σάρωση).
Αρέσει στους χρήστες SHH_Egeo, Theosal και costasirun
Αρέσει στον χρήστη Admin
Philotelistes » ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ » Μεγάλες κεφαλές Ερμή - Large Hermes Heads » Η αξία των 20λ.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης