Εγώ είμαι τώρα στο κατάστημα,στη έκθεση θα πάω την Τρίτη ,όπως έχουμε πει.
Τώρα μερικά ενδιαφέροντα απο τις δύο πρώτες μέρες.
Πρώτη μέρα,έναρξη με ομιλίες καλωσορίσματος και πλήθος κόσμου ,υπολογίζω πάνω απο 150-200 άνθρωποι,πολύ προσεγμένη,ανθρώπινη έκθεση,με τους διοργανωτες ευγενέστατους και εξυπηρετικότατους σε ότι θελήσαμε,με λίγα λόγια μια πολύ πετυχημένη έκθεση.Τα εκθέματα πολύ ενδιαφέροντα,λόγω του ότι έπαιρνα και εγώ μέρος δεν είχα χρόνο να δω με την ησυχία μου τα εκθέματα,θα το κάνω σίγουρα την Τρίτη.
Και αυτο συνεχίστηκε σήμερα,πάλι πολυς κόσμος,σίγουρα πιο ''ψαγμένος'' καθώς εδώ είχαμε καθαρα φιλοτελικούς επισκέπτες,και παρουσία τουλάχιστον δέκα φιλοτελιστές που έχουμε γνωριστεί διαδικτυακά,μερικά ονόματα,SHH,valeroi,panos stamp,nikmar,kostakis88,gvanoukos,dleogr,gjmini[οι δύο τελευταιοι σύντομα και στη παρέα μας]εγώ,και έπονται το απόγευμα άλλοι δύο,ο ένας και μέλος μας heretic,και ένας ακόμα...
Αρα σήμερα αγαπητε΄tasos με επίκεντρο το έκθεμά μου σίγουρα θα βρεις δύο φίλους που θα είναι εκει το απόγευμα,Δημητρης,Βασίλης,
Φωτο απο την χθεσινή μέρα,
γενικής άποψης:
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]SHH-egeo με τον μεγάλο μελετητή και εκθέτη Μ.Πετραδάκη,
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]και τέλος ένας ευτυχισμένος συλλέκτης ΜΚΕ,μαζί με τον ''μεγάλο'' Ι.Περιστάνογλου και ασφαλώς τον διάσημο Ν.Ζαφειρακόπουλο
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]