Ααα, μόλις συννενοήθηκα τηλεφωνικώς και την Τρίτη το απόγευμα θα έχω μαζί μου, ποιόν άλλο?
μα τον αόρατο χρήστη GTP
μα τον αόρατο χρήστη GTP
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Mercury έγραψε:Ααα, μόλις συννενοήθηκα τηλεφωνικώς και την Τρίτη το απόγευμα θα έχω μαζί μου, ποιόν άλλο?
μα τον αόρατο χρήστη GTP
Theosal έγραψε:Πάνο καλημέρα,
Γιατί δεν εκθέτεις και σε εμάς, που είμαστε από μακριά και δεν μπορούμε να είμαστε κάθε τόσο Αθήνα, όλα αυτά τα καλούδια που εξέθεσες στην Έκθεση την προηγούμενη εβδομάδα;;;
Εμείς δεν έχουμε ψυχή;;;
Θεόφιλος
Mercury έγραψε:Ασε που με έχει μπερδέψει ο tasos με τα τοπικ των σφαλματων....κάπως πρέπει να τα φτιάξω τώρα....
Theosal έγραψε:Εγώ μιλάω από το γραφείο, είμαι πολυπράγμων και καταφέρνω να απαντάω σε πολλά email και άλλα sites ταυτόχρονα, δεν πάιζω....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την SHH_Egeo στις Πεμ Νοε 02, 2017 6:51 pm, 3 φορές συνολικά
SHH_Egeo έγραψε:Παίδες το Σάββατο μεσημέρι λέμε να πάμε με τον Πάνο στην έκθεση για τη δεύτερη περίοδο..Οσοι πιστοί δηλώστε συμμετοχή.Δείτε τους εκθέτες και θα καταλάβετε τι εννοώ.
NikMar έγραψε:Καλησπέρα σε όλους. Γυρίζοντας σήμερα από τη δουλειά έκανα την παράκαμψη και πήγα από την έκθεση. Ακόμη καθαρίζω τα μάτια μου. Εξαιρετικά εκθέματα. Από που να ξεκινήσει κάποιος και που να τελειώσει. Σίγουρα το Σάββατο θα έχετε θέματα πολλά να συζητήσετε κατά την επίσκεψη, όσοι πάτε. Εμείς (Μαρίνα Νίκος) θα πάμε το μεσημέρι αργά, μιας και το κορίτσι είναι εκτός Αθηνών για επαγγελματικούς λόγους. Καλή συνέχεια σε όλους.
Tasos έγραψε:Δυστυχως δεν θα μπορεσω οποται καλα να περασετε!!!
Admin έγραψε:Tasos έγραψε:Δυστυχως δεν θα μπορεσω οποται καλα να περασετε!!!
είδες τι είσαι?
τώρα που θα είμαι και ποιό άνετος, καθότι απλώς επισκέπτης ,εσυ΄δεν...
SHH_Egeo έγραψε:Admin έγραψε:Tasos έγραψε:Δυστυχως δεν θα μπορεσω οποται καλα να περασετε!!!
είδες τι είσαι?
τώρα που θα είμαι και ποιό άνετος, καθότι απλώς επισκέπτης ,εσυ΄δεν...
Και θα είμαι και εγώ που δεν έχουμε γνωριστεί
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Philotelistes » Ο "ζωντανός" φιλοτελισμός! - Τhe "real" philately! » Πανελλήνια έκθεση Ερμής 2017,28/10-05/10
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης