Philotelistes
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Πανελλήνια έκθεση Ερμής 2017,28/10-05/10

+5
Νίκος Βαρουξής
Valeroi
Παναγιώτης Ρασσιάς
SHH_Egeo
Admin
9 απαντήσεις

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 5]

SHH_Egeo

SHH_Egeo

Theosal έγραψε:Πωπω πω, Νικόλα, μόνος θα μείνεις....

Δεν πειράζει θα έχω χρόνο να τα δώ με την ησυχία μου pirat

Theosal

Theosal

Ναι η αλήθεια ειναι οτι δεν θα σε ενοχλεί κανένας απονενοημένος άγνους του αντικειμένου με ερωτήσεις, ενώ εσυ με την άνεση σου θα ζαλίζεις κάποιους παλιούς συλλέκτες να σου πουν πραγματα που σε ενδιαφέρουν!!!!
Κατάλαβες Τασο τι του κανεις;;α κακο του κανεις!!!

Επισκέπτης

Επισκέπτης

Εχει λαδοκολα για μελετη πιο κατω κατσε μην τον δουμε να μελεταει τα πιτογυρα cyclops

Παναγιώτης Ρασσιάς

Παναγιώτης Ρασσιάς

Ε,να είσαι σε μέρος πολίτικο και να την βγάζεις με κόκορες και αμελέτητα...μπα,λαδόκολλα εξάλλου έχουμε και κοντά μας(Δάφνη).
Άσε μη το δείπνο βράβευσης το κάνουν και εκεί Smile

Νίκος Βαρουξής

Νίκος Βαρουξής

Καλημέρα σε όλους. Η τελετή βράβευσης θα γίνει στην αίθουσα "Μπάρμπα Αλέξη" Σαλαμίνος 70, λίγο πιο πάνω, στις 20:30. Μετά τις απονομές θα ακολουθήσει δείπνο. Η πρόσκληση κοστίζει 20€. Τις δικές μας τις αγόρασα ήδη. Το μεσημέρι εμείς θα έρθουμε αργά αλλά υπόσχομαι πως απλά θα είμαι αποροφημένος (πάλι) με τα εκθέματα και δεν θα κάνω ερωτήσεις ακόμη και αν σας προλάβουμε. Θα σας αφήσουμε να τα χαρείτε. Smile Καλά να περάσετε στην περίπτωση που δεν βρεθούμε.

SHH_Egeo

SHH_Egeo

Εχε το tablet μαζί σου και στείλε τα αποτελέσματα Twisted Evil Twisted Evil

Νίκος Βαρουξής

Νίκος Βαρουξής

Το tablet θα υπάρχει και θα προσπαθήσω να υπάρχει πλήρης και λεπτομερής ενημέρωση. Ελπίζω σε λίγη ανοχή λόγω της πρώτης φοράς.

SHH_Egeo

SHH_Egeo

Απεριόριστη cheers

Επισκέπτης

Επισκέπτης

Ωραια θαχουμε παπαρατσι στην απονομη!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Παναγιώτης Ρασσιάς

Παναγιώτης Ρασσιάς

Σε μια πολύ ζεστή βραδιά κοινωνικής διάστασης,πάντα γύρω απο τον οργανωμένο φιλοτελισμό,πάνω απο 100 άνθρωποι κάθε ηλικίας,παρακολούθυσαν τις απονομές,το λόγο κλεισίματος της έκθεσης,και ασφαλώς απόλαυσαν το μενου,συνοδεία μουσικων οργάνων.
Οι βραβεύσεις συνοδευόντουσαν με κάτι τέτοια Smile :

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Theosal

Theosal

Μπράβο και πάλι ....!!!!!!!!!!!!
Πάντα τέτοια και καλύτερα ακόμη!!!!!!!

kostakis88

πανο,τα συγχαρητηρια μου φιλε μου!!!και εις ανωτερα την επομενη φορα!!!τελικα καλα καναμε και σε πεισαμε να παρεις μερος!! Very Happy Very Happy και παλι συγχαρητηρια!!

αποτελεσματα της βραβευσης εχουμε?

Παναγιώτης Ρασσιάς

Παναγιώτης Ρασσιάς

Ευχαριστώ πολύ φίλοι,δεν έχω φέρει μαζί μου τα αποτελέσματα,θα το κάνω αύριο,τι να πρωτοπρολαβω σήμερα Smile

Παναγιώτης Ρασσιάς

Παναγιώτης Ρασσιάς

Καταρχήν τα συγχαρητήρια και απο εδώ στο φίλο μας giovanoukos για το πολύ ωραίο και ενδιαφέρον έκθεμα,και την διάκριση του.
Κατα δεύτερο,η ανυπομονησία του κυρ.SHH μόνο θετικό σημάδι φαίνεται,νοερά μπορει και να φαντασιώνεται πως στο μέλλον θα διαβάζει και το όνομά του δίπλα απο τους 85+ βαθμούς... Wink [για μΚΕ,γιατι απο τα άλλα χλωμό]
Πάμε λοιπον:

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Mercury στις Τρι Νοε 07, 2017 11:36 am, 1 φορά

Παναγιώτης Ρασσιάς

Παναγιώτης Ρασσιάς

kostakis88

μπορεις να μας κανεις και μια επεξηγηση των βραβειων?δηλαδη τι σημαινουν τα LS-V-G-SB-LV κτλ? Question Question

SHH_Egeo

SHH_Egeo

Mercury έγραψε:Κατα δεύτερο,η ανυπομονησία του κυρ.SHH μόνο θετικό σημάδι φαίνεται,νοερά μπορει και να φαντασιώνεται πως στο μέλλον θα διαβάζει και το όνομά του δίπλα απο τους 85+ βαθμούς... Wink [για μΚΕ,γιατι απο τα άλλα χλωμό]

Αγαπητέ μου δεν άλλαξα γνώμη στην NOTOS που στάθηκα μπροστά στον Καραγιαννίδη..
Περιμένουμε τον heraldic πρώτα Exclamation
Σχετικά με το "άλλο" στα πρόχειρα θα σας ανεβάσω 3 φακέλους απο την συλλογή Μ.Πετραδάκη για να πάρετε μια ιδέα επειδή όποιος δεν έχει εμβαθύνει λογικό είναι να μην ξέρει και να μην καταλαβαίνει την σπανιότητα και μοναδικότητα κάποιων αντικειμένων!
Τον δάσκαλο τον έχω απο κοντά Cool
1)Η πρώτη ακυρωτική σφραγίδα Αστυπάλαιας(οι Ιταλοί κατέλαβαν πρώτα την Αστυπάλαια και μετά τα άλλα νησιά)
Η ακύρωση αυτή ΔΕΝ έγινε δεκτή στην Αυστρία(λογικό αφού ήταν άγνωστη τότε) και επικολλήθηκε επιπλέον τέλος

2)Φάκελος από Ρόδο προς Ιταλία με αποδέκτη τον τελευταίο Τούρκο Κυβερνήτη των νησιών ο οποίος μεταφέρθηκε εκεί αιχμάλωτος πολέμου γραμμένο και στα Τούρκικα.

3)Φάκελος απο Τούρκο αιχμάλωτο πολέμου, απο την ΚΩ στη Ρόδο προς τον πρώτο Ιταλό διοικητή Στρατηγό Ameglio σε δύο γλώσες

ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΑΝΕΒΑΣΩ !!!!!
Υποκλίνομαι στην συλλογή αυτή που είναι κομμάτι-κομμάτι μέρος της ιστορίας της νεώτερης Ελλάδας μας!!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την SHH_Egeo στις Τρι Νοε 07, 2017 1:17 pm, 1 φορά

Παναγιώτης Ρασσιάς

Παναγιώτης Ρασσιάς

shh-EGEO,βλέπω παρότι καλή κάμερα,όχι και αναμενόμενες φωτο...
Στο περιέχομενο τώρα,ασφαλώς πολύ καλή συλλογή,με σπανιότητες,αλλά σίγουρα και με κάποιον απο δίπλα να σου τα εξηγεί...
Τώρα για την απορία σου φίλε kostakis τι να σου πώ ,εκτος απο το ότι LG είναι το μεγάλο χρυσο,
G χρυσό
V επίχρυσο
S αργυρό
B χάλκινο
και απο κει και πέρα όπου L μπροστά να υποδηλώνει κάτι μεγαλύτερο στη συγκριση με το απλά γραμμα....

kostakis88

ευχαριστω πανο! Smile

SHH_Egeo

SHH_Egeo

Αγαπητέ Πάνο ο λόγος που επέμενα για τα αποτελέσματα είναι αυτός!
Η συλλογή αυτή είναι πολύ αξιόλογη!Shocked
Ησουν μπροστά που με ρώτησε ο Χαζάπης για τις σφραγίδες των μικρών ταχυδρομείων της Ρόδου και του είπα οτι τις είχε όλες!
Αυτό που μου είπες στο τηλ. αφορούσε τις λογοκρισίες Α και Β παγκόσμιου πολέμου που τα εκθέματα ήταν ελάχιστα..
είπα και εγώ Rolling Eyes

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 5]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης