Το να μιλάμε εντελώς θεωρητικά για χρώματα, μετάλλια, κλπ. κλπ. ΧΩΡΙΣ κάποια εικόνα, δεν έχει νόημα...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Αρέσει στους χρήστες SHH_Egeo και costasirun
Αρέσει στους χρήστες Theosal, artaleo και costasirun
Αρέσει στους χρήστες SHH_Egeo και νικος
Αρέσει στους χρήστες SHH_Egeo και artaleo
Αρέσει στους χρήστες SHH_Egeo, νικος και costasirun
Αρέσει στον χρήστη artaleo
SHH_Egeo έγραψε:Δυστυχώς δεν υπάρχει, εχω και εγώ προς διερεύνηση που περιμένουν [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
artaleo έγραψε:SHH_Egeo έγραψε:Δυστυχώς δεν υπάρχει, εχω και εγώ προς διερεύνηση που περιμένουν [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Ευχαριστώ Νίκο.
Είναι μεγάλη η επένδυση σε τέτοιου είδους πιστοποίηση για να μάθεις αργότερα (φαντάζομαι στην μεγάλη πλειοψηφία τους) πως ΔΕΝ είναι αυτά που έλπιζες...
SHH_Egeo έγραψε:... σημειωτέον, ειναι ανακάλυψη(?) των τελευταίων ετών, η γνώμη μου είναι οτι βασικά έγινε για εμπορικούς σκοπούς.
Αρέσει στον χρήστη SHH_Egeo
SHH_Egeo έγραψε:... είμαι ενας ταπεινός μελετητής μιάς έκδοσης κλασσικών γραμματοσήμων, της 2ης κατα σειράν στην οποία δεν εχει εμβαθύνει ο συλλέκτης και για τον λόγο αυτό είναι στην "αφάνεια".
Κάποιες φορές στεναχωριέμαι, και καποιες όχι γιατί αισθάνομαι "προνομοιούχος" ....
SHH_Egeo έγραψε:Λογικά εχει μερικό αποχρωματισμό απο το ξέπλυμα ή έγνε προσπάθεια με χημικές ουσίες αλλαγής απόχρωσης...
Philotelistes » ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ » Οι μικρές κεφαλές Ερμή και η κλασσική περίοδος 1896-1906 - The Small Hermes Heads and the classical period 1896-1906 » Κατάταξη-ταξινόμηση μΚΕ
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης