Philotelistes
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Οι αριθμοι ελέγχου όλων των αξιών.Τhe control numbers at back side of the stamps

+11
Νίκος Καρνιαουτάκης
salonico
heretic77
Νίκος Βαρουξής
Midili
heraldic40
SHH_Egeo
Admin
Theosal
Varg83
Παναγιώτης Ρασσιάς
15 απαντήσεις

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Επόμενο

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 13]

Παναγιώτης Ρασσιάς

Παναγιώτης Ρασσιάς

Ε,καλά τι να πεις....
Σήμερα στη εκθεση έμαθα από τον έφορο της ΕΦΕ ότι σύντομα,λογικά του χρόνου, θα κάνει έκθεση  η εταιρια μας.
Βλέποντας στη παρελθούσα πλέον έκθεση ότι υπήρχε στη ουσία ένα έκθεμα ΜΚΕ και κανένα μΚΕ,heraldic & SHH,με τις αντίστοιχες συλλογές ετοιμαστείτε για μεγάλες πιέσεις(Smile) στο να λάβετε μέρος, και ειδικά εσύ heraldic,που κάτι είχες αναφέρει για αυτή,στη προσεχή πρέπει να το εξετάσεις σοβαρά στο να εκθέσεις το φοβερό υλικό που κατέχεις!
Όσο για σένα SHH τα έχουμε πει,τα είδες και στη εκθεση,δεν νομίζω ότι εκθεσιακόi συλλέκτες μΚΕ είναι πάνω από τρεις πλέον...
Και τέλος βλέποντας από τους άλλους συλλέκτες/εκθέτες,αλλά και τους απλούς επισκέπτες,το πώς έβλεπαν το έκθεμα ΜΚΕ του Γαριλίδη με το σολφερινο μέσα,αντε ας πούμε ρίχνανε και καμιά ματιά και στο δικό μου,τα σχόλια και ο θαυμασμός για την γοητεία που πάντα εξασκεί η μεγάλη κεφαλη(αλλά και η μικρή,ειδικά που πλέον μετά τον θάνατο των Ιωωαννιδηκαι Παπαϊωάννου έχει φτωχυνει εκθεσιακα).προσωπικά εμένα με οδηγεί στην επόμενη έκθεση να μη το σκεφτώ καθόλου και να πάρω μέρος με όλη τη δυνατότητα σαν εκθέτης,δηλαδή.τι.πεντε πλαίσια,80 σελίδες υλικό.

SHH_Egeo

SHH_Egeo

heraldic πώς τα βλέπεις?
Επιμένει ο μεσιέ...

Theosal

Theosal

Εννοείται οτι στο τέλος θα υποκύψει...

Varg83

Varg83

Καλα κανει και επιμενει ο chief (δεν γνωριζω απο κοντα τον heraldic, SHH δεν θα τη γλιτωσεις Very Happy ) αλλα βαλτε τα στο σωτο topic ρε παιδια!

SHH_Egeo

SHH_Egeo

Που να πάρει και βραβείο Rolling Eyes

heraldic40

SHH_Egeo έγραψε:heraldic πώς τα βλέπεις?
Επιμένει ο μεσιέ...

Καλη η σκεψη του μεσιε,αλλα εγω θελω συμμαζεμα γιατι είμαι σκορποχωρι.....Στην ουσια θελει δουλεια και χρονο,αλλα όλα μπορουν να γινουν.

Varg83

Varg83

heraldic40 έγραψε:

Καλη η σκεψη του μεσιε,αλλα εγω θελω συμμαζεμα γιατι είμαι σκορποχωρι.....Στην ουσια θελει δουλεια και χρονο,αλλα όλα μπορουν να γινουν.
 Νάτος, ψήθηκε!

heraldic40

Νεα ανακαλύψη,, σημερα στα 62-69.Τα εψαχνα για ομορφες σφραγίδες κι επεσα σε χωρις ΑΕ.

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Theosal

Theosal

Άφωνος, άναυδος, ανασκολωπισμένος, α..., α...., α....., α....., α......, α......., α......., Όλα τα α... μαζεμένα εδώ .....

άντε βρε heraldic-ακο.... θα μας τρελάνεις ωρε;;; Και δεν ασχολείσαι και με το γραμματόσημο.... Δλδ, αν ασχολούσουν τι θα μας έβγαζες κάθε μέρα .... Παπάδες και πετραχίλια!!!!;;;;

Varg83

Varg83

Ενδιαφέρον περίπτωση Heraldic...αν και δεν είναι το πεδίο σου τα γραμματόσημα. Δεν βλέπω να αναφέρει κάτι ο Κούνδουρος. Για βγάλτο μια φωτό υπό γωνία σε φωτισμό να δούμε αν έχει γίνει επιμελημένη απόξεση. Πάντως εκ πρώτης όψεως εντυπωσιακό!

Varg83

Varg83

Επίσης σε δυνατό φωτισμό μήπως ανήκει στα δικτυωτά

Παναγιώτης Ρασσιάς

Παναγιώτης Ρασσιάς

62-69 ?
Ευρύχωρη έκδοση Smile
Πάντως το γραμμ. κατα 90% είναι συνεχόμενων,για δικτυωτό μαλλον αποκλειεται λόγω χαρτιού ακόμα και έτσι όπως φαίνεται.
Σίγουρα όπως λέει ο varg το σενάριο της πολύ καλής απόξεσης παίζει,αλλά πολύ καλή γιατι απο πίσω δεν φαίνεται τίποτα.

heraldic40

Mε την πρωτη ευκαιρια,θα βγαλω φωτο περισσοτερο για δικτυωτο χαρτι.Για την αποξεση δεν υπαρχει περιπτωση το εχω δει.Μπορει να μην εχω προσφατους καταλογους,αλλα από εξοπλισμο τα παω καλα.Το ειδα σε και σε λαμπτηρα ultraviolet,δεν δειχνει τιποτε.Πληροφοριακα, πριν μερικα χρονια ειδα και δυο περιπτώσεις που δυσκολα θα φαινοταν με γυμνο ματι, ηταν επιδιωρθωσεις σε λεπτυνση που χρησιμοποιηθηκε πολτος χαρτιου χρωματιστος,και στην άλλη ενας πλαστος διπλος ΑΕ.

SHH_Egeo

SHH_Egeo

Βγάλτο μια πλάγια φωτό να το απολαύσουμε Shocked

heraldic40

Ότι μπορεσα εκανα...

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

SHH_Egeo

SHH_Egeo

Ούτε απόξεση ούτε τίποτα Shocked

heraldic40

Λοιπον αρχιζετε να με ζοριζετε ξερετε...χαχα .Εβγαλα παλι το αλμπουμ με 62-67...για να βγαλω τις φωτο.Ειπα δε μετραω και τα κομματια να δω ποσα είναι?  1132 ο αριθμος  για ολες τις αξιες.Βλεπω κι ένα άλλο μετα χωρις ΑΕ ,αλλα με στεναχωρησε γιατι εχει μια διπλωση στο κατω μερος,και το μεγαλυτερο μου πρόβλημα γενικα στα συλλεκτικα, είναι η κατασταση.Στο σκανερ φαινεται πιο ασχημο όμως.

SHH_Egeo

SHH_Egeo

Μήπως λέγεσαι  Ωνάσης? Shocked

Theosal

Theosal

Τι αριθμό είπε το άτομο στην ‘62-‘67;;;;
άκουσα ή διάβασα καλα;;;;
1132 για ολες τις αξίες;;;;
Εεεε, δεν ειμαστε καλα!!!!
Και μετά μας πουλάει παραμύθι οτι δεν ασχολείται με γραμματόσημα...
Εμ βέβαια, αν έχεις αμύθητα ποσά απο αυτά, τότε χάνεσαι και δεν ασχολείσαι μαζι τους...
Μήπως θελεις βοηθό για την ταξινόμηση;;; Με ελάχιστη πληρωμή... μια κεφαλή ανα σελίδα άλμπουμ....

heraldic40

Καλο το Ωνασης, χαχα, αλλα δεν ηταν από τη Βεροια! Οσο για την ταξινομηση πολύ ευχαρίστως,να προσκαλεσω με ευχαριστηση, οσους φιλους μπορουν να ερθουν στην παλαι ποτε "Βασιλισσα του Βορρα"!
Και το τελευταιο που ειδα ,με την καληνύχτα μου!

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 13]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης