Philotelistes
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Οι αριθμοι ελέγχου όλων των αξιών.Τhe control numbers at back side of the stamps

+11
Νίκος Καρνιαουτάκης
salonico
heretic77
Νίκος Βαρουξής
Midili
heraldic40
SHH_Egeo
Admin
Theosal
Varg83
Παναγιώτης Ρασσιάς
15 απαντήσεις

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Επόμενο

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 13]

Varg83

Varg83

Ανεβάζω και άλλη μια περίπτωση που περιμένω να έρθει. Είναι μάλλον συνεχόμενων, 80λεπτο, με μετατοπισμένους ΑΕ. Η μετατόπιση δεν κόβει τον ΑΕ αλλά είναι εμφανέστατη. Ο Κούνδουρος αναφέρει πως ένα αντίτυπο είναι γνωστό στη συλλογή Ασημακόπουλου. 

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]" />

Παναγιώτης Ρασσιάς

Παναγιώτης Ρασσιάς

Αυτο μάλιστα είναι σούπερ !
Αν είναι και καλό,α'διαλογής και ας είναι και G ,και σε συνδυασμό μια καλή τιμή τοτε είσαι τυχερός !

Varg83

Varg83

Δυστυχώς από ότι βλέπετε είναι touch κάτω δεξιά και με μικρό πάνω περιθώριο.

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]" />

Επισκέπτης

Επισκέπτης

Ενα ωραιο σφαλμα ΑΕ σε 20λ αξια βρηκα και σας βαζω να την δειτε!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tasos στις Δευ Μάης 07, 2018 11:15 pm, 1 φορά

Admin

Admin
Admin

Βεβαίως,έχει ανάποδο μηδέν,πιθανό να'χει και απέχοντες ΑΕ,τώρα από εδώ που είμαι δεν έχω πρόσβαση στη βιβλιογραφία,πρέπει η αποσταση μεταξύ των δύο ψηφίων να είναι ένα και κάτι χιλιοστά

https://philotelists.forumgreek.com

Επισκέπτης

Επισκέπτης

Μια μοναδικη απεικονηση ΑΕ μονο το 2 διπλοεκτυπωση και αυτο αναποδα!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

SHH_Egeo

SHH_Egeo

Tasos έγραψε:Μια μοναδικη απεικονηση ΑΕ μονο το 2 διπλοεκτυπωση και αυτο αναποδα!

Τί λέει το φιλαράκι σου ο Κούνδουρος που τα βράδια τα πίνετε παρέα γι αυτό? scratch drunken

Επισκέπτης

Επισκέπτης

[quote="SHH_Egeo"]
Tasos έγραψε:Τί λέει το φιλαράκι σου ο Κούνδουρος που τα βράδια τα πίνετε παρέα γι αυτό? scratch drunken

Εχει μπερδευτει επειδη τον ποτιζω διαρκως να μου τα λεει καλα!!! :p

Παναγιώτης Ρασσιάς

Παναγιώτης Ρασσιάς

tasos το έχω γραψει,η συλλογή σου κρύβει πραγματάκια....
Θέλουμε και απο μπρος φωτο,φαίνεται λίγο περίεργο το ψηφίο,από και να ΄χει είναι πολύ καλή περίπτωση και αυτή,ακόμα καλύτερη !

Varg83

Varg83

Tasos το ξαναγράφω με αφορμή αυτά που ανεβάζεις αλλά και για όλους: φωτό από scanner τουλάχιστον στα 600dpi (το καταφέρνεις από τις ρυθμίσεις) ή φωτό κοντινή αλλά σωστά εστιασμένη. Είναι ο μόνος τρόπος για να καταλήγουμε σε όσο το δυνατόν πιο ασφαλή συμπεράσματα, έστω και διαδικτυακά.

Επισκέπτης

Επισκέπτης

Varg83 έγραψε:Tasos το ξαναγράφω με αφορμή αυτά που ανεβάζεις αλλά και για όλους: φωτό από scanner τουλάχιστον στα 600dpi (το καταφέρνεις από τις ρυθμίσεις) ή φωτό κοντινή αλλά σωστά εστιασμένη. Είναι ο μόνος τρόπος για να καταλήγουμε σε όσο το δυνατόν πιο ασφαλή συμπεράσματα, έστω και διαδικτυακά.

Δυστυχως σκανερ δεν εχω μονο ενα κινητο και βαζω και μεγενθυτικο φακο για να μπορεσω να βγει οσο το δυνατο καλυτερη παιδια

Επισκέπτης

Επισκέπτης

Χωρια οτι η δικη μου συλλογη ειναι κολημενη με σαρνιερα στο αλμπουμ που ειναι τεραστιος τομος λες και βγηκε απο την ταινια Χαρρυ Ποττερ cyclops

Παναγιώτης Ρασσιάς

Παναγιώτης Ρασσιάς

Οπως έχω αναφέρει τον τελευταίο καιρό ασχολούμαι με την συλλογή μου στο σύνολό της. μετατρέποντάς την σε επίπεδο εκθεσιακού αντικειμένου.
Μέσα λοιπόν απο την ενασχόληση πάνω στη ανάδειξη των διάφορων σφαλμάτων πλακας/εκδόσεων/αξιών, σημαντικό κομμάτι της όλης δουλειάς είναι η ανάδειξη πέρα απο τα σφάλματα όψης και τυχόν παράπλευρες περιπτώσεις διαφορετικών αποχρώσεων,σφραγίδων απο πιό σπάνια γραφεία και τέλος και πιο σπουδαίο ,τα σφάλματα ΑΕ.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Mercury στις Κυρ Δεκ 10, 2017 7:36 pm, 1 φορά

Παναγιώτης Ρασσιάς

Παναγιώτης Ρασσιάς

Φτάνοντας λοιπόν στη θέση 80,μικρή εσοχή στη εξωτ.γραμμή περιθωρίου κάτω,αριστερα ,στα δικτυωτού χαρτιού ,έπεσα σε μιά ασυνήθιστη περίπτωση,που ενώ το είχα εντοπίσει και προ δεκαετίας ,όταν είχα τοποθετήσει  και  ταξινομήσει απο αλμπουμ σε κλασερ με κινητά φύλλα την συλλογή, τώρα βρήκα και δίπλα του άλλη μια ΜΚΕ....

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Mercury στις Δευ Δεκ 11, 2017 1:25 am, 2 φορές συνολικά

Παναγιώτης Ρασσιάς

Παναγιώτης Ρασσιάς

Ok! αμυδρές διπλοεκτυπώσεις που αμφιβάλω αν παίρνουν και υπεραξία,αλλά πολύ ενδιαφέρον κατα την γνώμη μου πάνω στη μελέτη του τι συνέβει και έχουμε στην ίδια θέση αυτη τη περίπτωση ,ενω έχουμε άλλη εκτύπωση,άλλη απόχρωση,διαφορετικά ταχ.γραφεία,ενδεχομένως και άλλη χρονική περίοδο τραβήγματος,αλλά η ελαφρα διπλοεκτύπωση του ''2'' ίδια !

Varg83

Varg83

Μιας και το πήρα επιτέλους (!!) στα χέρια μου το ανεβάζω εδώ. Ένα όχι τόσο ωραίο 80λεπτο συνεχόμενων στην όψη.... αλλά με Α.Ε. μετατοπισμένο! Θέση 99 και σύμφωνα με τον Κούνδουρο μέχρι στιγμής το μόνο γνωστό αντίτυπο στη συλλογή του Ν. Ασημακόπουλου. Μέχρι να αποκτήσω και εγώ το δικό μου Very Happy   

Varg83

Varg83

Για το παραπάνω γραμματόσημο θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον SHH_Egeo για τη βοήθειά του να το αποκτήσω.

SHH_Egeo

SHH_Egeo

Varg83 έγραψε:Για το παραπάνω γραμματόσημο θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον SHH_Egeo για τη βοήθειά του να το αποκτήσω.

Αγαπητέ φίλε Varg83 δεν χρειάζεται να με ευχαριστείς..
Σου θυμίζω και το αναφέρω και εδώ οτι το έκανες και εσύ για εμένα κάποτε Very Happy

Επισκέπτης

Επισκέπτης

Μπραβο παιδια!!! Πολυ χαιρομε που ο ενας βοηθαει τον αλλον!!!

Για βοηθηστε και εμενα τωρα... αυτα τη παιζουν?

Varg83

Varg83

Λογικά παίζουν... με την ευρεία έννοια του σφάλματος. Δηλαδή όσο μεγαλύτερη είναι η μετατόπιση τόσο μεγαλύτερη είναι και η σπανιότητα/αξία. Σαν τους διπλούς Α.Ε. ένα πράγμα. Άλλο τα ίνχη και άλλο ολόκληρός ο Α.Ε. σε απόσταση 1 χιλ για παράδειγμα. Στο δικό μου για παράδειγμα το μισό ''8'' είναι εκτός κύκλου μαργαριτών που σημαίνει πως η μετατόπιση είναι αρκετά μεγάλη. Δυστυχώς ο Κούνδουρος για αυτή την έκδοση δεν έχει φωτό του γραμματόσημου του Ασημακόπουλου για να κάνουμε συγκρίσεις.

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 13]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης