Toυ χαμού το κάγκελο πάλι...
Δεν είναι δουλειά μου να επεμβαίνω σε σχέσεις, πόσο μάλλον όταν αυτές είναι προσωπικές, και κυριότερα, όταν δεν έχω τη γνώση των προσωπικών αυτών σχέσεων ώστε να μπορώ να κρίνω ποιος έχει «δίκιο» και ποιος "άδικο".
Αυτό όμως που θα γράψω δεν έχει σχέση με τις προσωπικές σας σχέσεις, τις οποίες αγνοώ και ούτε ενδιαφέρομαι να γνωρίσω.
Αυτό που εγώ θέλω να πω είναι ότι κανένας δεν αξίζει να φύγει από κάπου επειδή τον έκαναν να αισθάνεται "ασόβαρος".
Καθένας αντιλαμβάνεται τα πράγματα αλλιώς. Άλλα ακούγονται σε εμένα σοβαρά, άλλα χαζά, άλλα αδιάφορα. Άλλα στον άλλον.
Στο φορουμ αυτό, έχω, κατά το δικό μου σκεπτικό, διαβάσει άπειρες «χαζομάρες» από πάρα πολλούς. Ποτέ δεν είπα σε κανέναν ότι «το επίπεδο του φορουμ προστάζει να ρωτάς σοβαρότερα πράγματα».
Πιθανότατα, κατά το σκεπτικό άλλων, να έχω και εγώ γράψει μπόλικες "χαζομάρες" κατά καιρούς. Ποτέ κανένας δεν μου είπε "το επίπεδο ειναι ανώτερο από τις χαζομάρες σου".
Οι κανόνες του φορουμ είναι αναρτημένοι. Το φορουμ φιλοδοξεί να φιλοξενεί άπαντες, ανεξαρτήτως επιπέδου, «σοβαρού» ή «μη σοβαρού».
Η ιδέα των κοινωνικών δικτύων στηρίζεται στην αρχή της διαφορετικότητας και στην προσπάθεια ομαλής συνύπαρξης ανθρώπων πολλών και διαφορετικών ταχυτήτων.
Αν δεν μας αρέσει αυτό, απλά δεν συμμετέχουμε σε αυτά.
Όταν κάποιος ξενερώνει με ένα μέρος, επειδή θεωρεί ότι το μέρος είναι κατώτερο των προσδοκιών του, συνηθέστερα φεύγει εκείνος.
Εγώ τουλάχιστον αυτό έκανα, όταν δεν μου άρεσε κάπου. Έφευγα εγώ.
Προσωπικά, η παρουσία του χρήστη δεν με ενοχλεί, ούτε αισθάνομαι οτι "προσβάλλει το επίπεδο μου".
Θα προβληματιζόμουν εαν έφευγε.
Καλή συνέχεια σε όλους!