Philotelistes
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Η αξία των 10λ.

+23
νικος
artaleo
René
petrostro
Elboiteu
pklink
costasirun
USGreek
Tasos
Νίκος Καρνιαουτάκης
giovanoukos
mkenzy1
salonico
trifonas
Νίκος Βαρουξής
Theosal
heretic77
Παναγιώτης Ρασσιάς
Midili
heraldic40
SHH_Egeo
Varg83
Admin
27 απαντήσεις

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 49  Επόμενο

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 49]

441Η αξία των 10λ. - Σελίδα 23 Empty Απ: Η αξία των 10λ. Παρ Ιαν 22, 2021 12:03 pm

νικος

Καλημέρα Γιάννη. Ακριβώς εγώ ούτε στο α δεν έχω πατήσει. Ποτέ δεν είπα ότι γνωρίζω πολλά, ούτε βέβαια ότι έχω φτάσει στο ω όπως έχετε φτάσει όλοι εσείς του φόρουμ. ΑΠΌ ΚΆΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΉΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ. Όταν βλέπω κάτι καινούριο για μένω το ρωτάω. Αυτό έκανα και τώρα που το είδα πρώτη φορά. Μπορεί για σένα να είναι χιλιοειδομένο, δεν σημαίνει ότι είναι για μένα. Εξάλλου ποιος σε υποχρεώνει να απαντάς; Γιατί επικαλείσαι τον κάτοχο του φόρουμ να απαντήσει; Να μου πει ότι το φόρουμ είναι για αυτούς που βρίσκονται στο Ω; Παρακαλώ τον κύριο Ρασιά να μου το πει ότι οι ερωτήσεις μου είναι αφελείς , ενοχλούν τα μέλη μας , και δεν είστε επιθυμητός . Εσύ ξέρεις από αυτα, αφού είσαι συνδιαχειριστής σε σελίδα στο φ. και με αντιμετώπισε " κατάλληλα" ο διαχειριστής γραφοντάς μου να μην αναρτώ, μη επιτρέποντας να εκμεταλεύομαι τις γνώσεις σας και κάνω εκτίμηση της συλλογής μου και να ξέρω μετά πόσο θα την πουλήσω, γελοιότητες. Μήπως θέλεις και εδώ στην σελίδα που μας φιλοξενεί να κάνεις υποδείξεις για να πράξουν ανάλογα;

442Η αξία των 10λ. - Σελίδα 23 Empty Απ: Η αξία των 10λ. Παρ Ιαν 22, 2021 12:30 pm

Admin

Admin
Admin

giovanoukos έγραψε: , δεν μπορεις να φθάσεις στο "ω" αν δεν περάσεις σταδιακά απο ολα τα γράμματα , με αυτές τις ερωτήσεις ουτε στο "α" δεν εχεις πατήσει ακόμα , συγνώμη αλλα πρέπει να σου απαντήσει ο κάτοχος του φόρουμ , δεν ειναι για τέτοιου ειδους ερωτήσεις , συγνώμη και Καλημέρα

εντάξει φίλε Ιωάννη δεν θα μαλώσουμε κιόλας ένα φίλο μας ,με τόση μεγάλη συμμετοχή και δίψα για μάθηση,επειδή έβαλε ενα γραμμ.στη ενότητα[που στο φιναλε ίδιας αξίας,ε?]...

Αυτο που έχουμε να παρατηρήσουμε σαν διεύθυνση ειναι καμια φορά ένα ''πάθος'' που βγαίνει καμια φορά αγαπητέ Νίκο όταν,κατα τη γνώμη σου, ισχύει κάτι πανω σε μια περίπτωση,λαμβάνεις μια διαφορετική άποψη,και εκεί σαν να βγαινει μια δυσανασχέτηση πάνω στο διαφορετικό....σίγουρα σε μεγαλύτερο βαθμο παλιότερα,σχεδόν καθόλου πλεον,αλλά για μένα ειναι οκ!,δείχνει αγάπη για το αντικείμενο και λαχτάρα[που κακώς τα ψέματα όλοι μας εχουμε] για να εχουμε στα χέρια μας το σπάνιο,ή έστω το κατι παραπάνω απο αυτο που φαίνεται.
Απλώς αυτό τυχόν μπορει να επιφυλάξει αντιπαράθεση στο μέλλον,οπότε μια γνώμη πανω σε αυτο που πιστεύουμε πρέπει να τη δεχόμαστε,εξάλλου αν ειναι λαθος η απαντηση που θα παρουμε,πχ στο τελευταιο 2λ που έβαλες,όλο και καποιος άλλος θα επεμβει και θα το διορθώσει,γιατι λειτουργει και ετσι ο χώρος,αυτορυθμίζεται Cool

https://philotelists.forumgreek.com

443Η αξία των 10λ. - Σελίδα 23 Empty Απ: Η αξία των 10λ. Παρ Ιαν 22, 2021 12:45 pm

νικος

Σε ευχαριστώ πολύ Παναγιώτη, γιατί έπιασες ακριβώς τον παλμό μου. Έχεις παιδαγωγική προσέγγιση που δεν την έχουν όλοι. Τι να κάνουμε όμως έτσι είναι οι άνθρωποι. Έχω 18 σελίδες σημειώσεων με τις απαντήσεις σας. Ότι ρώτησα δεν θα ξαναρωτήσω και συνεχίζουμε. Καλό μεσημέρι.

Αρέσει στον χρήστη Admin

444Η αξία των 10λ. - Σελίδα 23 Empty Απ: Η αξία των 10λ. Παρ Ιαν 29, 2021 5:19 pm

νικος

Καλησπέρα σας. Μήπως μπορούμε να πούμε ποιος είναι ο αριθμός Τ. Γ. του 10λεπτου; [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

445Η αξία των 10λ. - Σελίδα 23 Empty Απ: Η αξία των 10λ. Παρ Ιαν 29, 2021 5:47 pm

heretic77

heretic77

Λοιπον, εκδοση 75-80, αλλα θα θελα να το εβλεπα και σε διαφανεια γιατι απο τη σφραγιδα βλεπω κατι σαν 1 η 4 στο ετος οποτε μπορει να ειναι και 71-76. Xαρακτηριστικο 0, πιθανοτατα Groom 18a. Παρολλα αυτα δεν ειναι θεση 15 που θα μας υποδηλωνε αυτο το χαρακτηριστικο 0. Βλεπω επισης διπλα και πανω απο το Ε τη χαρακτηριστικη λευκη τελεια της θεσης 32, που ομως και παλι δε τη βλεπω να συναδει με το γραμματοσημο. Βαση ομως της κουκκιδας πανω στο Α, και της κουκκιδας κατω απο το Τ, βρηκα οτι τελικα η θεση του ειναι η 125, η οποια ειναι 100% σωστη μιας και υπαρχουν και αλλα επιπροσθετα στιγματα που συμφωνουν.Μου κανει ομως εντυπωση η αναντιστοιχια του Α.Ε. το 0, εκτος κ αν εχετε βρει και αλλα θεση 125 με αυτο το 0, οποτε θα εχουμε νεα θεση του 18α. Επισης στο αυτι ειναι λιγο περιεργη η εκτυπωση. Αυτα τα λιγα!

Αρέσει στον χρήστη νικος

446Η αξία των 10λ. - Σελίδα 23 Empty Απ: Η αξία των 10λ. Σαβ Ιαν 30, 2021 3:04 pm

νικος

Σε ευχαριστώ πολύ heretic77 για την αναλυτική σου απαντηση, δεν γνώριζα αυτά που αφορούν τις 2 θέσεις που αναφέρεις.

447Η αξία των 10λ. - Σελίδα 23 Empty Απ: Η αξία των 10λ. Σαβ Ιαν 30, 2021 7:51 pm

νικος

Ποιο σφάλμα υπάρχει στο 10λεπτο; Παρατηρείται κάτι διαφορετικό στο πρώτο φτερό του πετασου; [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

448Η αξία των 10λ. - Σελίδα 23 Empty Απ: Η αξία των 10λ. Σαβ Ιαν 30, 2021 8:26 pm

Νίκος Καρνιαουτάκης

Νίκος Καρνιαουτάκης

Πρόκειται για τη θέση 116 με τα γνωστά σφάλματα πλάκας, τη γραμμή πίσω στον αυχένα καθώς και μια ακόμα γραμμή απέναντι
που εφάπτεται σε έναν μαργαρίτη, καλύπτεται όμως από τη σφραγίδα και διακρίνεται ελάχιστα.

https://xartomoutro.wordpress.com/

449Η αξία των 10λ. - Σελίδα 23 Empty Απ: Η αξία των 10λ. Σαβ Ιαν 30, 2021 9:25 pm

νικος

Ευχαριστώ Νίκο, καλό βράδυ.

450Η αξία των 10λ. - Σελίδα 23 Empty Απ: Η αξία των 10λ. Τρι Φεβ 02, 2021 2:05 am

giovanoukos

giovanoukos

Ακιβώς αυτό που περιγράφει ο Νίκος σχετικάμε την θεση 116 , μιας που τυγχάνει και το εχω σε καθαρότερη μορφή γραμματοσήμου (ασφράγιστο) , το δείχνω για να γίνει πλήρως κατανοητό
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Αρέσει στους χρήστες Παναγιώτης Ρασσιάς, νικος και costasirun

451Η αξία των 10λ. - Σελίδα 23 Empty Απ: Η αξία των 10λ. Παρ Φεβ 05, 2021 2:45 am

giovanoukos

giovanoukos

Σας παρουσιάζω 2 (δύο) 10-λεπτα , και τα δύο εχουν ταυτοποιηθεί συνεχών εκδόσεων (απο Καραμήτσο) , ανήκουν και τα δύο στην θέση 137 , οι ΑΕ εχουν μία διαφορετικότητα , υπάρχει περίπτωση το αριστερό κομμάτι με στικτή "2" και με το χαρακτηριστικό "0" να ειναι καθαρισμένων ?? να αναφέρω οτι αρκετά χαρακτηριστικα της θέσης 137 παρουσιάζονται και στίς δυο εκδόσεις  ( b & c ), επίσης αυτο το χαρακτηριστικο "0" ποιό ειναι κατά Groom ? Ευχαριστώ

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

452Η αξία των 10λ. - Σελίδα 23 Empty Απ: Η αξία των 10λ. Παρ Φεβ 05, 2021 5:07 pm

costasirun

costasirun

Μια χαρά Γιαννη και τα 2 συνεχων εκδοσεων.. Στο δεξιο με στικτη 7 φαίνονται οι ΑΕ κάπως πιο χοντροί λόγω ολίσθησης του χαρτιου. Τώρα το 0 στο αριστερό 10λεπτον έχει ενδιαφέρον,  νομίζω είναι το 25α κατά Groom  και εμφανιζεται ήδη από το 63!  άρα έχουμε νέα θέση 137 για αυτό το χαρακτηριστικό 0 αφού στη λίστα που έχω εγώ πρωτοεμφανιζεται στα 20λεπτα του 66...μπράβο σου που το παρατήρησες!

Αρέσει στους χρήστες giovanoukos και Theosal

453Η αξία των 10λ. - Σελίδα 23 Empty Απ: Η αξία των 10λ. Παρ Φεβ 05, 2021 6:21 pm

giovanoukos

giovanoukos

Ευχαριατώ Κωστή που αμολήθηκες , επίσης να αναφέρω οτι η θέση 137 με αυτο τον τύπο (25α) του χαρακτηριστικού "0" δεν εχει ανακοινωθεί μεχρι σήμερα

Αρέσει στους χρήστες Theosal και costasirun

454Η αξία των 10λ. - Σελίδα 23 Empty Απ: Η αξία των 10λ. Παρ Φεβ 05, 2021 6:57 pm

costasirun

costasirun

Νομιζω θα ηταν ενδιαφερον αν ειναι ενταξει με το διαχειριστη αν ανοιγαμε 2 νεες ενοτητες οπου θα ανεβαζουμε τα χαρακτηριστικα 0 και 2 κατα groom και basel και ετσι θα γινουν και νεες ανακαλυψεις και θα προσδιορισουμε καλυτερα τι τυπωθηκε, ποτε και με ποιαν στοιχειοθετησην..

Αρέσει στον χρήστη Theosal

455Η αξία των 10λ. - Σελίδα 23 Empty Απ: Η αξία των 10λ. Παρ Φεβ 05, 2021 7:03 pm

giovanoukos

giovanoukos

δεν πειράζει , τα ανεβαζουμε και ΄δω , τωρα εαν θέλει ο Πάνος να δημιουργήσει κι΄αλλες ενότητες , θα τα ανεβαζουμε εκει

456Η αξία των 10λ. - Σελίδα 23 Empty Απ: Η αξία των 10λ. Δευ Φεβ 15, 2021 8:36 pm

νικος

Καλησπέρα με τα χιόνια. Στο 10λεπτο αυτό ο μαιανδρος δεξιά ενώνεται με την λευκή γραμμή πλαισίου επάνω, κάτω από το ανθεμιο. Τι μπορούμε να πούμε για αυτό; [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

457Η αξία των 10λ. - Σελίδα 23 Empty Απ: Η αξία των 10λ. Δευ Φεβ 15, 2021 9:56 pm

Παναγιώτης Ρασσιάς

Παναγιώτης Ρασσιάς

giovanoukos έγραψε:δεν πειράζει , τα ανεβαζουμε και ΄δω , τωρα εαν θέλει ο Πάνος να δημιουργήσει κι΄αλλες ενότητες , θα τα ανεβαζουμε εκει

Σαν πρωτη αναγνωση δεν το ειδα ενδιαφέρον ,γιατι ενα νέο τόπικ αποκλειστικά με τους ΑΕ αποδυναμώνει τα τοπικ των  αξιων,όπως πχ αυτο των νεων αποκτημάτων,ή των αποριών...ομως τελικά αν είναι ενα τόπικ αποκλειστικά,με χαρακτηριστικά ψηφία,θα ελεγα οχι μονο για τα 20λ αλλα και για υις άλλες αξίες,ε,τότε αξιζει.
Προσεχως λοιπόν...

Αρέσει στον χρήστη νικος

458Η αξία των 10λ. - Σελίδα 23 Empty Απ: Η αξία των 10λ. Παρ Φεβ 26, 2021 11:06 pm

νικος

Αγαπητοί φίλοι τι έχετε να πείτε για ένα 10λεπτο 1880-86 τυπωμένο σε χοντρό χαρτί, εγώ λέω χαρτόνι, που έχει άτσαλα κοπεί από τη δεξιά μεριά, όχι προφανώς με κάποιο ψαλίδι. Έχει καταγραφεί τέτοια περίπτωση; [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

459Η αξία των 10λ. - Σελίδα 23 Empty Απ: Η αξία των 10λ. Σαβ Φεβ 27, 2021 12:53 am

costasirun

costasirun

Σε αρκετές εκδόσεις εμφανίζονται τακτικά στους οίκους ΜΚΕ σε χοντρά χαρτιά. Δεν μπορώ να σου πω εάν έχει καταγραφεί τέτοια περίπτωση. Βάλτο στο νερό για 2-3 ώρες για να σιγουρευτείς ότι δεν είναι κολλημένο σε χαρτί  φακέλλου. Πρόσφατα βρήκα κι εγώ ένα ιδιου χρωματισμού όπως το δικό σου. Οταν το πήρα στα χέρια μου ήμουν σίγουρος ότι ήταν κολλημένο σε χαρτί φακέλλου, μετά όμως από 2 μπάνια δεν ξεχώρισε κάτι. Είναι πράγματι τυπωμένο σε χαρτόνι τύπου 20λεπτου μκε..

460Η αξία των 10λ. - Σελίδα 23 Empty Απ: Η αξία των 10λ. Σαβ Φεβ 27, 2021 9:01 am

νικος

Κωνσταντίνε ευχαριστώ για την υπόδειξη, πράγμα που έκανα. Βγήκε ένα χαρτί στο περίγραμμα του γραμματοσημου που νομίζω ότι είναι χαρτί τυπωσης γραμματοσημων. Τώρα πότε έγινε, γιατί και τι εξυπηρετούσε αυτά εσείς μπορείτε να τα ερμηνευσετε. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 49]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 49  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης