Καλημέρα Γιάννη. Ακριβώς εγώ ούτε στο α δεν έχω πατήσει. Ποτέ δεν είπα ότι γνωρίζω πολλά, ούτε βέβαια ότι έχω φτάσει στο ω όπως έχετε φτάσει όλοι εσείς του φόρουμ. ΑΠΌ ΚΆΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΉΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ. Όταν βλέπω κάτι καινούριο για μένω το ρωτάω. Αυτό έκανα και τώρα που το είδα πρώτη φορά. Μπορεί για σένα να είναι χιλιοειδομένο, δεν σημαίνει ότι είναι για μένα. Εξάλλου ποιος σε υποχρεώνει να απαντάς; Γιατί επικαλείσαι τον κάτοχο του φόρουμ να απαντήσει; Να μου πει ότι το φόρουμ είναι για αυτούς που βρίσκονται στο Ω; Παρακαλώ τον κύριο Ρασιά να μου το πει ότι οι ερωτήσεις μου είναι αφελείς , ενοχλούν τα μέλη μας , και δεν είστε επιθυμητός . Εσύ ξέρεις από αυτα, αφού είσαι συνδιαχειριστής σε σελίδα στο φ. και με αντιμετώπισε " κατάλληλα" ο διαχειριστής γραφοντάς μου να μην αναρτώ, μη επιτρέποντας να εκμεταλεύομαι τις γνώσεις σας και κάνω εκτίμηση της συλλογής μου και να ξέρω μετά πόσο θα την πουλήσω, γελοιότητες. Μήπως θέλεις και εδώ στην σελίδα που μας φιλοξενεί να κάνεις υποδείξεις για να πράξουν ανάλογα;
Philotelistes