Philotelistes
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Η αξία των 10λ.

+23
νικος
artaleo
René
petrostro
Elboiteu
pklink
costasirun
USGreek
Tasos
Νίκος Καρνιαουτάκης
giovanoukos
mkenzy1
salonico
trifonas
Νίκος Βαρουξής
Theosal
heretic77
Παναγιώτης Ρασσιάς
Midili
heraldic40
SHH_Egeo
Varg83
Admin
27 απαντήσεις

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 35 ... 49  Επόμενο

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 49]

421Η αξία των 10λ. - Σελίδα 22 Empty Απ: Η αξία των 10λ. Τετ Ιαν 13, 2021 10:52 pm

νικος

Μια βοήθεια για ποια έκδοσης είναι το 10λεπτο; [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

422Η αξία των 10λ. - Σελίδα 22 Empty Απ: Η αξία των 10λ. Τετ Ιαν 13, 2021 11:33 pm

costasirun

costasirun

Hellas 18a

423Η αξία των 10λ. - Σελίδα 22 Empty Απ: Η αξία των 10λ. Πεμ Ιαν 14, 2021 8:48 am

νικος

Ευχαριστώ Κωνσταντίνε.

424Η αξία των 10λ. - Σελίδα 22 Empty Απ: Η αξία των 10λ. Πεμ Ιαν 14, 2021 9:38 pm

νικος

Το 10λεπτο είναι συνεχών; και η μεγάλη λευκή κηλίδα κάτω δεξιά στο περιθώριο ποιο σφάλμα είναι; [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

425Η αξία των 10λ. - Σελίδα 22 Empty Απ: Η αξία των 10λ. Πεμ Ιαν 14, 2021 10:23 pm

costasirun

costasirun

Hellas 26a

426Η αξία των 10λ. - Σελίδα 22 Empty Απ: Η αξία των 10λ. Παρ Ιαν 15, 2021 1:13 am

giovanoukos

giovanoukos

Αγαπητέ Νίκο θέλω να σου επισημάνω το εξής που το παρατηρώ συχνά στον γραπτό σου λόγο και μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση , γιατί λοιπόν σε οτιδήποτε (περίεργο για σένα) που βλέπεις ρωτάς  "ποιό σφάλμα ειναι ?" σαν να το εχεις δεδομένο οτι πρόκειται περί σφάλματος ? και δεν κάνεις την απλή ερώτηση κατ'αρχάς " αυτό που βλέπω ειναι σφάλμα ? " και μετά να προχωρήσεις στο "ποιό σφάλμα ειναι ? " . Απλά το αναφέρω και πάντα φιλικά
ΥΓ : και τέλος για ποιά κηλίδα λές ?? κατω δεξια στο περιθώριο ? εμένα μου δίνει την εντύπωση οτι εχει αποκοληθει λεπτό τμήμα χάρτου απο την επιφάνεια του γραμματοσημου ,και να το αχρηστεύει πλήρως , καλο ειναι να δειχνεις με ενα βελάκι αυτό που πρέπει και θέλεις να βλέπουμε

427Η αξία των 10λ. - Σελίδα 22 Empty Απ: Η αξία των 10λ. Παρ Ιαν 15, 2021 8:22 am

νικος

Καλημέρα στους φίλους. Αγαπητέ Γιάννη, ο καθένας μας έχει τον δικό του τρόπο γραφής και αυτός τυχαίνει να είναι ο δικός μου. Μπορεί βέβαια να προσαρμόζει ανάλογα με το περιεχόμενο και το σκοπό που θέλει να εξυπηρετήσει. Ευχαριστώ πάντως για την υπόδειξη, θα τη λάβω υποψην. Στο προκείμενο. Έχει ξανασυμβεί και αυτό βέβαια δικαιολογειται από την μεγάλη σιγουριά που δίνουν σε φίλους οι πολλές γνώσεις για τις ΜΚΕ, κάποιες απόψεις αναιρουνται από άλλες απόψεις άλλων φίλων. Αυτό είναι υγιές γιατί σημαίνει ότι υπάρχουν πολλά ακόμα που πρέπει να διευρευνηθουν και διευκρινηστουν στο πεδίο αυτό. Στο παραπάνω 10λεπτο δεν έχει αποκολληθεί κανένα χαρτί και δεν είναι παντελώς αχρηστο. Το κόλλησα στη λάμπα, δεν έχει καμία λεπτυνση και λείπει όπως το βλέπουμε κάτω γωνία αριστερά χρώμα, πάνω από το ανθεμιο.[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

428Η αξία των 10λ. - Σελίδα 22 Empty Απ: Η αξία των 10λ. Τρι Ιαν 19, 2021 7:37 am

Elboiteu

Elboiteu

Hi, 
It's Meshed paper. The stamp look like thinned on north side.

Αρέσει στον χρήστη νικος

https://philateliehellenique.wordpress.com/

429Η αξία των 10λ. - Σελίδα 22 Empty Απ: Η αξία των 10λ. Τρι Ιαν 19, 2021 10:01 am

νικος

Σε ευχαριστώ πολύ Elboiteu, το έχω επισημάνει προσωπικά και το έχω αναφέρει σε κάποιους εδώ στο φόρουμ, αλλά πώς να το γράψω δημόσια; Βλέπεις τρέχουν να στο αμφισβητησουν και δικαιολογημενα αφού είμαι άσχετος...

430Η αξία των 10λ. - Σελίδα 22 Empty Απ: Η αξία των 10λ. Πεμ Ιαν 21, 2021 3:24 pm

costasirun

costasirun

Ενα 10 λεπτο της εκδοσης 80-86.. νομιζω ειναι θ.30( αν και το περιθωριο δεν ειναι χοντρο)  και εχει λεπτον κυκλον μπροστα απο το προσωπο..

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

431Η αξία των 10λ. - Σελίδα 22 Empty Απ: Η αξία των 10λ. Πεμ Ιαν 21, 2021 3:36 pm

Theosal

Theosal

Κώστα στα 10λεπτα λεπτός ή σπασμένος κύκλος (λόγω της μελάνωσης του σημείου) υπάρχει μόνον στη θέση 143. Στην θέση 30 θα έπρεπε να υπάρχει η παχιά γραμμή περιθωρίου δεξιά κάτι που δεν φαίνεται εδώ αν και το 10λεπτο θα πρέπει να ανήκει σε μία εκ των δύο τελευταίων εκδόσεων (75-80 ή 80-86).

Πολλές φορές, και προπάντων στις τελευταίες εκδόσεις (όχι ότι λείπουν και στις προηγούμενες) λόγω υπερμελάνωσης και επειδή το σημείο αυτό είναι ευαίσθητο, λόγω λέπτυνσης του κύκλου, σε διάφορες ζημιές, φαίνεται να είναι είτε σπασμένος είτε ελλειπής ο κύκλος αλλά δεν έχει διαπιστωθεί σε περισσότερες από τη μία θέση που ανέφερα πιο πάνω.

Πάντως θέσης 30 δεν είναι για τι στη θέση αυτή έχει μια μικρή οριζόντια λευκή γραμμή στο κάτω δεξιό ανθέμιο καθώς και δεν έχει σπασμένο το κάθετο δεξιό περιθώριο σε κανένα σημείο.

432Η αξία των 10λ. - Σελίδα 22 Empty Απ: Η αξία των 10λ. Πεμ Ιαν 21, 2021 4:15 pm

costasirun

costasirun

Ευχαριστω Θεοφιλε...εγω το βαλα για θ.30 γιατι νομιζω κατω δεξια επρεπε να φαινεται το διπλανο γραμματοσημο οπως φαινεται το κατω..συμφωνω ομως σχεδον με ολα οσα λες χα χα..κοιτα καλα στο αρνητικο το κατω δεξιο ανθεμιο που λες. Θα επανελθω το βραδυ. καλο απογευμα

433Η αξία των 10λ. - Σελίδα 22 Empty Απ: Η αξία των 10λ. Πεμ Ιαν 21, 2021 5:00 pm

Theosal

Theosal

Εγώ θα σου πρότεινα να δεις την θέση 29 αντί για την 30, που μου μοιαζει πιο λογική. Έχει εκείνη τη γραμμή στον πάνω δεξιό μαίανδρο που τον ενώνει με το πλαίσιο δεξιά του και το μακρυ Μ....

434Η αξία των 10λ. - Σελίδα 22 Empty Απ: Η αξία των 10λ. Πεμ Ιαν 21, 2021 9:39 pm

giovanoukos

giovanoukos

Παίρνω το θάρρος , μιας και τελικά δεν υπήρξε οριστική και τελική θέση για το 10 λεπτο του [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] ,  η θέση ειναι η 30 , φυσικά καμία σχέση η λέπτυνση κύκλου , μπορείς να το τακτοποιήσεις ανεπιφύλακτα  στην θ.30

435Η αξία των 10λ. - Σελίδα 22 Empty Απ: Η αξία των 10λ. Πεμ Ιαν 21, 2021 10:30 pm

costasirun

costasirun

Ευχαριστω Γιαννη και εγω το βλεπω ακροδεξιο και θεση 30

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

436Η αξία των 10λ. - Σελίδα 22 Empty Απ: Η αξία των 10λ. Πεμ Ιαν 21, 2021 10:37 pm

giovanoukos

giovanoukos

πολύ ΣΩΣΤΟς  [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

437Η αξία των 10λ. - Σελίδα 22 Empty Απ: Η αξία των 10λ. Παρ Ιαν 22, 2021 10:59 am

νικος

Καλημέρα σας. Μπορεί κάποιος φίλος να μας πει γιατί στο 10λεπτο του 71-76, υπάρχουν 2 κομμάτια σαρνιερας;; στην πίσω όψη; [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

438Η αξία των 10λ. - Σελίδα 22 Empty Απ: Η αξία των 10λ. Παρ Ιαν 22, 2021 11:18 am

giovanoukos

giovanoukos

Νικόλαε , για να κολλάει καλύτερα , μπορεις να βάλεις και τρίτο και τεταρτο , οσα θέλεις , δεν ειναι ερωτήσεις αυτές για το φόρουμ , συγνώμη , στο κοντινό παρελθών κάποιος σου εγραψε , δεν μπορεις να φθάσεις στο "ω" αν δεν περάσεις σταδιακά απο ολα τα γράμματα , με αυτές τις ερωτήσεις ουτε στο "α" δεν εχεις πατήσει ακόμα , συγνώμη αλλα πρέπει να σου απαντήσει ο κάτοχος του φόρουμ , δεν ειναι για τέτοιου ειδους ερωτήσεις , συγνώμη και Καλημέρα

Αρέσει στον χρήστη Theosal

439Η αξία των 10λ. - Σελίδα 22 Empty Απ: Η αξία των 10λ. Παρ Ιαν 22, 2021 11:50 am

Admin

Admin
Admin

Κοιτάξτε,ο διαχειριστής του φόρουμ μπορεί εύκολα να μεταφέρει στα σωστά topic τα ποσταρίσματα που τυχον μπηκαν απο τον χρήστη σε λαθος μέρος.
Εδω η απορία είναι μη σχετική με τη αξία,καθώς αυτο θα μπορούσε να συμβει σε οποιοδήποτε αξία ΜΚΕ,άρα η σωστή τοποθέτηση αυτου του ερωτήματος θα μπορούσε να μπει εδώ,
που για αυτο εχει δημιουργηθεί,να ειναι ένας''ευρύχωρος'' χώρος για καθε είδους ποστ σχετικα με τις ΜΚΕ που δεν είναι αποκλειστικα θεμα αξίας/σφαλματος/χαρτιου,με λιγα λόγια σε οτι δεν υπαρχει ανάλογο topic.
Π.χ. στα 5λ προ εβδομάδας ενα ολόκληρο thread με πανω απο δεκα ποστ μεταφέρθηκε αυτούσιο στη ενοτητα της στικτης,στην ταχ.ιστορια,καθότι πραγματευόταν αναγνωριση σφραγίδας και οχι κατι σχετικο με τη αξια.
Τελείωνοντας,γίνετε προσπάθεια οι ενότητες με τα τοπικ τους,αλλα και γενικα το φορουμ εν συνόλω ,να ειναι ευχρηστο,κατανοητο,να έχει μια συνοχή,αυτο σίγουρα το προσέχουμε και επεμβαίνουμε,αλλα και εσεις μπορείτε με λίγο προσοχη να βάζετε τα ποστ σας στα σωστα τοπικ και ετσι όλα καλά.

Αρέσει στον χρήστη Theosal

https://philotelists.forumgreek.com

440Η αξία των 10λ. - Σελίδα 22 Empty Απ: Η αξία των 10λ. Παρ Ιαν 22, 2021 11:53 am

Theosal

Theosal

Επιτέλους μια σωστή τοποθέτηση!!!

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 49]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 35 ... 49  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης