Μα το δικο μου δεν εχει ΑΕ πισω. Αγοραστηκε απο δημοπρασια Καραμητσου παρεπιμπτοντως (ως 80-86 κοκκινο που ειναι κιολας γιατι αν ειχε δικτυωτο χαρτι χωρις ΑΕ θα κανε κατι χιλιαδες ευρω).
Με το ιδιο σκεπτικο, δε καταλαβα για τον ιδιωτη που λες. Να το αγορασε απο το ταχυδρομειο δηλαδη, να εκανε την πλαστογραφηση και μετα να το εριξε στο ταχ.κιβωτιο? Τραβηγμενο απο τα μαλλια, δηλαδη ο αγοραστης ναναι και ταυτοχρονα και ο πλαστογραφος το 1882. Και γιατι να το κανει αυτο? Να το πλαστογραφησει και ΜΕΤΑ να το ταχυδρομησει? Υποτιθεται οτι η πλαστογραφηση γινεται για να το πουλησει σε καποιον αδαη.
Επισης θα θελα να μου πειτε αν κανεις απο εσας εχει δεκαλεπτο 75-80 με σφραγιση μετα του 1980, και ειδικα τετοιας ημερομηνιας, θα ειχε πολυ ενδιαφερον, εγω στη συλλογη μου το μοναδικο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ με δεκαλεπτο 75-80 που εχω ειναι σφραγισης ημερομηνιας 1980.
Παραθεση...αφου ειχα ηδη ποσταρει την απαντηση, νομιζω καταλαβα το σκεπτικο σου. Δηλαδη να το αγορασε καποιος σε περιοδο που κυκλοφορουσαν ηδη κοκκινα δεκαλεπτα 75-80 (αρα μιλαμε για πριν το 1880) και να το ταχυδρομησε συμπτωματικα τον ΙΑΝ 82 και ΜΕΤΑ να το βρηκε ο πλαστογραφος και να του προσθεσε το τριτο μηδενικο. Εξακολουθει να φαινεται ακραιο κατ εμε σε σχεση με το απλα να το ταχυδρομησε καποιος κανονικα ως 80-86 και ο πλαστογραφος να προσθεσε μετα τα μηδενικα, η θεση 141 μπορει να συνεπεσε τυχαια, αλλωστε ειναι σε 5-6 θεσεις αν θυμαμαι καλα το 00.