Philotelistes
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic

+15
cascava
heretic77
Tasos
Νίκος Βαρουξής
Elboiteu
costasirun
Νίκος Καρνιαουτάκης
salonico
USGreek
italos1982
heraldic40
Παναγιώτης Ρασσιάς
Theosal
Varg83
SHH_Egeo
19 απαντήσεις

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 9]

41Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic - Σελίδα 3 Empty Απ: Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic Τρι Σεπ 26, 2017 5:11 pm

Theosal

Theosal

Respect, λοιπον!!!!
Και αφου περιήλθε στα χέρια σου ακομη καλυτερα....!!!!

42Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic - Σελίδα 3 Empty Απ: Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic Κυρ Μάης 06, 2018 10:57 pm

SHH_Egeo

SHH_Egeo

Μια ενδιαφέρουσα περίπτωση?

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

43Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic - Σελίδα 3 Empty Απ: Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic Κυρ Μάης 06, 2018 11:12 pm

Επισκέπτης

Επισκέπτης

SHH_Egeo έγραψε:Μια ενδιαφέρουσα περίπτωση?

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Πραγματικα απιστευτο κομματι!!! Θαταν τελειο να υπαρχει σε μια συλλογη μονο για την διαφορετικοτητα!

44Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic - Σελίδα 3 Empty Απ: Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic Δευ Μάης 07, 2018 6:36 am

Theosal

Theosal

Ειναι ακριβώς αυτο που περιγράφει.... «monstrosity”=τερατούργημα!!!!!!

45Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic - Σελίδα 3 Empty Απ: Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic Δευ Μάης 07, 2018 2:25 pm

italos1982

italos1982

Να υποθεσω ΠΛΑΣΤΟ ετσι????
κ οχι ΣΦΑΛΜΑ...!!!!!

46Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic - Σελίδα 3 Empty Απ: Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic Δευ Μάης 07, 2018 2:40 pm

SHH_Egeo

SHH_Egeo

italos1982 έγραψε:

Να υποθεσω ΠΛΑΣΤΟ ετσι????
κ οχι ΣΦΑΛΜΑ...!!!!!

Πιό πλαστό δεν γίνεται !

47Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic - Σελίδα 3 Empty Απ: Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic Δευ Μάης 07, 2018 3:07 pm

italos1982

italos1982

XA XA XA...ρωταω γιατι δεν εχω κ τις γνωσεις σας...μην πω καμια λαλακια...

48Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic - Σελίδα 3 Empty Απ: Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic Δευ Μάης 07, 2018 3:32 pm

Theosal

Theosal

Πάντως εμένα μου θυμίζει τον θεό Ερμή των Νεαντερτάλιων.... απλά αντιστρέψτε την φωτό του προπάτορά μας και θα δείτε την όμοιοτητα.... Very Happy:D:D

49Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic - Σελίδα 3 Empty Απ: Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic Σαβ Οκτ 06, 2018 1:48 pm

Παναγιώτης Ρασσιάς

Παναγιώτης Ρασσιάς

Ας κάνουμε πιό ευρύχωρο το τόπικ και λόγω του ότι δεν έχουμε στα της ταχ.ιστορίας ανάλογο,να βάλω μια περίπτωση που μου κίνησε το ενδιαφέρον:

Αμέσως δείχνει ενδιαφέρον,προσωπικά δεν έχω δει άλλη περίπτωση,δηλ.τέλος 40λ με διαφορετικών εκδόσεων μεγάλης χρονικής απόστασης μεταξύ τους.Δηλ.έχουμε δει περιπτώσεις 20λ παρισινο με προσωρινό,προσωρινο με συνεχόμενων,σπανιότερα παρισινό με συνεχόμενων αλλά μέχρι εκει.
20λ του 1877 μαζι με 20λ του 1882 ,δηλ.με 5 χρόνια διαφορά δεν έχει ξαναεμφανιστεί,και ειδικά απο την στιγμή που η αλλαγή χρωματισμού ήταν δεσμευτική για τα χρήση κόκκινου χρώματος 20λ.
Αρα έχουμε μια μοναδική περίπτωση...ή συμβαίνει κάτι άλλο...για να μπει εδώ!

50Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic - Σελίδα 3 Empty Απ: Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic Σαβ Οκτ 06, 2018 9:29 pm

SHH_Egeo

SHH_Egeo

Η γνώμη μου είναι οτι σωστά μπήκε εδώ γιατί πρόκειται για κακό φιλοτελικο κατασκεύασμα

Αν παρατηρήσουμε τα ροζ βέλη το αποτύπωμα της ακύρωσης του μπλέ 20λ δεν πατάει πάνω στο κόκκινο 20 λεπτο και επισης δεν υπάρχει ίχνος απο αποτύπωμα στην επιστολή (κόκκινες ελλείψεις) που θα βοηθούσε στην γνησιότητα.

Επισης αν παρατηρήσουμε τα κόκκινα βέλη το διπλό αποτύπωμα του κόκκινου 20λεπτου στην επιστολή που είναι περίπου ελλειψειδές (?) και όχι κυκλικό μοιάζει με την διπλή σφραγίδα της επιστολής δεξιότερα (ΜΕΓΑΡΑ?)
Πρέπει λοιπόν το κόκκινο 20λεπτο να είναι σωστά επικολλημένο στην επιστολή και το μπλέ να μπήκε μεταγενέστερα
Τέλος επιστολής εσωτερικού (Α βάρος) 20λεπτά

51Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic - Σελίδα 3 Empty Απ: Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic Δευ Μαρ 04, 2019 8:45 pm

USGreek

USGreek

Παιδιά ρίξτε και μια ματιά στο παρακάτω... 
Αν είναι των συνεχόμενων 62-67 (δεν φαίνεται να υπάρχει άλλο με αυτό το σφάλμα) ο Scott το έχει $2450 και ο Ελλάς (19Νe) €1800... Αλλά ένα πουλάκι μου είπε ότι είναι πλαστό Smile

52Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic - Σελίδα 3 Empty Απ: Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic Δευ Μαρ 04, 2019 9:31 pm

Παναγιώτης Ρασσιάς

Παναγιώτης Ρασσιάς

Καtαρχήν να το δούμε καλύτερα;

53Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic - Σελίδα 3 Empty Απ: Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic Δευ Μαρ 04, 2019 9:33 pm

Παναγιώτης Ρασσιάς

Παναγιώτης Ρασσιάς

54Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic - Σελίδα 3 Empty Απ: Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic Δευ Μαρ 04, 2019 9:39 pm

Παναγιώτης Ρασσιάς

Παναγιώτης Ρασσιάς

E ρε πως τα φέρνει η τύχη καμια φορά...
Ειχαμε παλαιότερα μια παρόμοια φάση και απο εκει η άμεση αντιπαράθεση των παραδειγματων,όλα απο τις δμπρ Ζαχαριάδη του Feldman.

Στο δικό μας τώρα έχουμε και μάλλον πλαστή σφραγίδα,,και απο πίσω....
...έχει γίνει απόξεση του '2' και έβαλαν ένα κάκιστο '8',ενώ το '0' έχει παραμείνει στη θέση του.

55Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic - Σελίδα 3 Empty Απ: Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic Τρι Οκτ 01, 2019 7:40 am

USGreek

USGreek

Γεια χαρα, τι λετε γι αυτο? Η σφραγιδα ειναι προφανεστατα πλαστη. Εχω κυκλωσει τα κατα Feenstra χαρακτηριστικά του type VI forgery. Δε συμφωνουν ομως ολα...

56Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic - Σελίδα 3 Empty Απ: Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic Τρι Οκτ 01, 2019 12:06 pm

salonico

Μου φαίνεται ωραιότατο και γνησιότατο, μέχρι και η αμυδρή γράμμωση στο μετάλλιο διαφαίνεται. Μεταξύ (5) και "ΓΡΑΜΜ" είναι οριζόντια χαραγμένο;

57Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic - Σελίδα 3 Empty Απ: Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic Τρι Οκτ 01, 2019 12:10 pm

SHH_Egeo

SHH_Egeo

Και η ακύρωση δείχνει γνήσια απλώς ειναι το πάτημα υπο γωνία.

58Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic - Σελίδα 3 Empty Απ: Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic Τρι Οκτ 01, 2019 1:56 pm

Νίκος Καρνιαουτάκης

Νίκος Καρνιαουτάκης

USGreek έγραψε: Εχω κυκλωσει τα κατα Feenstra χαρακτηριστικά του type VI forgery.

Αυτό είναι το πρόβλημα της εργασίας του Feenstra που την καθιστά πρακτικά άχρηστη στη ΜΚΕ, όπως έχω γράψει τόσες φορές: Κακής ποιότητας εικονογράφηση.
O VI τύπος του Feenstra αντιστοιχεί στον τύπο Α (ii) του Ure, με τον οποίο το γραμ/μο σου δεν έχει καμία σχέση.

Το γραμματόσημο σου είναι γνήσιο.

https://xartomoutro.wordpress.com/

59Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic - Σελίδα 3 Empty Απ: Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic Τρι Οκτ 01, 2019 7:29 pm

USGreek

USGreek

Ευχαριστώ πολύ παιδια! 

Νίκο μακάρι να είχα τρόπο να προμηθευτώ το βιβλίο του Ure... Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να βρώ πουθενά αντίτυπο προς πώληση μέχρι τώρα... Αν το είχα, όπως ανέφερες, θα φαινόταν και η διαφορά με το Feenstra.

60Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic - Σελίδα 3 Empty Απ: Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic Τετ Οκτ 23, 2019 3:35 pm

costasirun

costasirun

Γεια σας παιδια

60 λεπτο παρισινής έκδοσης ύποπτο για πλαστό..Ευτυχώς το πλήρωσα 7-8 ευρώ..τα σχόλια σας παρακαλώ?[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Ευχαριστώ, Κώστας

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 9]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης