Philotelistes
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic

+15
cascava
heretic77
Tasos
Νίκος Βαρουξής
Elboiteu
costasirun
Νίκος Καρνιαουτάκης
salonico
USGreek
italos1982
heraldic40
Παναγιώτης Ρασσιάς
Theosal
Varg83
SHH_Egeo
19 απαντήσεις

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 9]

21Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic - Σελίδα 2 Empty Απ: Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic Πεμ Σεπ 21, 2017 6:25 pm

Theosal

Theosal

Δεν θα δώσω κάποια απαντηση εδω, αλλα ένα ερώτημα....

Πείτε μου λοιπον οτι αυτά τα "proofs" δεν ειναι πλαστά, για να δώσω μια απαντηση στον κύριο που τα ανέβασε στο eBay... και με εχει τρελάνει!!
Ευχαριστω.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

22Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic - Σελίδα 2 Empty Απ: Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic Πεμ Σεπ 21, 2017 6:32 pm

Varg83

Varg83

Αν ειναι γυναικα πωλητρια (δεν θυμαμαι το nicname) δεν υπαρχει σωτηρια. Ειχα παρει κ εγω ενα για 5-6 ευρω πριν ενα χρονο. Η τυπισα επεμενε πως ειναι proof και οτι δεν ειχε προβλημα σε καμια της συναλλαγη. Και συνεχισε να πουλαει.....

23Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic - Σελίδα 2 Empty Απ: Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic Πεμ Σεπ 21, 2017 6:36 pm

Theosal

Theosal

Το ψευδώνυμο στο eBay ειναι 2013gth... Δεν ξέρω αν μιλάμε για το ίδιο άτομο... Πάντως τα ξεκινάει απο πολυ χαμηλά...

24Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic - Σελίδα 2 Empty Απ: Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic Πεμ Σεπ 21, 2017 6:37 pm

SHH_Egeo

SHH_Egeo

Theosal έγραψε:Δεν θα δώσω κάποια απαντηση εδω, αλλα ένα ερώτημα....

Πείτε μου λοιπον οτι αυτά τα "proofs" δεν ειναι πλαστά, για να δώσω μια απαντηση

Πιό πλαστά δεν γίνεται Suspect

25Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic - Σελίδα 2 Empty Απ: Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic Πεμ Σεπ 21, 2017 6:39 pm

Theosal

Theosal

Εννοείται, αλλα ήθελα μια δεύτερη γνώμη για να κανω επίθεση και μαλιστα καταγγελία στο eBay, γιατι γεμίσαμε ολα στα τελευταία, μέχρι που με μπλόκαραν κάποιοι πωλητές γιατι τους είπα την γνώμη μου.... Που βαδίζουμε πια!!!!!

26Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic - Σελίδα 2 Empty Απ: Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic Πεμ Σεπ 21, 2017 6:49 pm

SHH_Egeo

SHH_Egeo

Αλήθεια ποσο ζητάει?

27Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic - Σελίδα 2 Empty Απ: Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic Πεμ Σεπ 21, 2017 6:54 pm

Theosal

Theosal

1,25$ + 4,99$ shipment...Ενταξει δεν ξέρουμε που μπορει να φτάσει... σκέφτομαι ομως να τα αγοράσω για να συμπληρώσω μια μικρή συλλογή που εχω απο πλαστά

28Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic - Σελίδα 2 Empty Απ: Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic Πεμ Σεπ 21, 2017 6:58 pm

SHH_Egeo

SHH_Egeo

Theosal έγραψε:1,25$ + 4,99$ shipment...Ενταξει δεν ξέρουμε που μπορει να φτάσει... σκέφτομαι ομως να τα αγοράσω για να συμπληρώσω μια μικρή συλλογή που εχω απο πλαστά

Ελεος confused
Αν ζούσε ο Barre τι θα έλεγε confused
Μιλάμε για πολλές χιλιάδες ευρώ για γνήσια δοκίμια confused

29Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic - Σελίδα 2 Empty Απ: Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic Πεμ Σεπ 21, 2017 7:01 pm

Theosal

Theosal

Χαχαχαχαχαχα

30Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic - Σελίδα 2 Empty Απ: Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic Πεμ Σεπ 21, 2017 7:18 pm

SHH_Egeo

SHH_Egeo

Theosal έγραψε:.. σκέφτομαι ομως να τα αγοράσω για να συμπληρώσω μια μικρή συλλογή που εχω απο πλαστά

Αγαπητέ αυτα τα "αντικείμενα" κατα τη γνώμη μου δεν έχουν θέση σε μια συλλογή πλαστών.
Η συλλογη πλαστών εχει το νόημα της μελέτης.Εδώ δεν υπάρχει μελέτη..αυτά είναι σκανδαλώδη αντίγραφα confused

31Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic - Σελίδα 2 Empty Απ: Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic Πεμ Σεπ 21, 2017 7:31 pm

Theosal

Theosal

Δεν θα συμφωνήσω μαζι σου... Νομιζω οτι εχω δει (δεν εχω το βιβλίο, αλλα το δανείζομαι όποτε το χρειάζομαι) αντίστοιχα στο βιβλίο μελέτη του Ure....

Που να δεις και κατι reproductions που εχω αγοράσει..!!! Φανταστικά!!!!

32Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic - Σελίδα 2 Empty Απ: Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic Παρ Σεπ 22, 2017 1:55 am

Παναγιώτης Ρασσιάς

Παναγιώτης Ρασσιάς

Ασφαλώς και είναι πλαστά, χωρίς να είμαι συλλέκτης δοκιμίων αρκεί και μόνο μια ματιά σε ένα κατάλογο δημοπρασίας,στην αρχή του και στη σύγκριση αυτά βγάζουν ματιά...

33Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic - Σελίδα 2 Empty Απ: Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic Παρ Σεπ 22, 2017 9:13 am

SHH_Egeo

SHH_Egeo

SHH_Egeo έγραψε:
Αγαπητέ αυτα τα "αντικείμενα" κατα τη γνώμη μου δεν έχουν θέση σε μια συλλογή πλαστών.
Η συλλογη πλαστών εχει το νόημα της μελέτης.Εδώ δεν υπάρχει μελέτη..αυτά είναι σκανδαλώδη αντίγραφα confused

Σε συνέχεια του χθεσινού σχολίου μου,παραθέτω απο την μελέτη του Rienk Feenstra την σχετική σελίδα που είναι κατατοπιστική

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Αναφέρει οτι ΔΕΝ θεωρούνται κάν πλαστά.
Διαβάστε περιγραφή.Ούτε κάν την ίδια διάσταση δεν έχουν.
Ηταν δώρο ενός εμπόρου στους πελάτες του..
Για το λόγο αυτό εγώ τα σχολίασα ώς σκανδαλώδη αντίγραφα και βεβαίως η άποψη μου παραμένει οτι δεν έχουν θέση σε μια συλλογή πλαστών.Εγώ δεν θα έδινα ούτε το 1,25$ που ζητάει.
Ακολουθεί ενας σοβαρός λαχνός που για μένα έχει νόημα.

34Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic - Σελίδα 2 Empty Απ: Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic Παρ Σεπ 22, 2017 10:06 am

Varg83

Varg83

Για στειλε το link του ebay να ριξουμε μια ματια.

35Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic - Σελίδα 2 Empty Απ: Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic Παρ Σεπ 22, 2017 10:10 am

heraldic40

Ακολουθεί ενας σοβαρός λαχνός που για μένα έχει νόημα.

Γιατι είναι ένας σοβαρος λαχνος? Δεν το καταλαβα

36Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic - Σελίδα 2 Empty Απ: Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic Παρ Σεπ 22, 2017 10:17 am

SHH_Egeo

SHH_Egeo

heraldic40 έγραψε:Ακολουθεί ενας σοβαρός λαχνός που για μένα έχει νόημα.

Γιατι είναι ένας σοβαρος λαχνος? Δεν το καταλαβα[/quote]

Είναι σοβαρός με την έννοια οτι περιλαμβάνει ποικιλία με σφραγισμένα και όχι,με εκτυπώσεις που μπορεί να παραπλανήσουν και όχι,πλαστές σφραγίδες κ.α.

37Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic - Σελίδα 2 Empty Απ: Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic Παρ Σεπ 22, 2017 10:33 am

heraldic40

Μαλιστα..νομιζα ότι αναφεροσουν στη αξια τους.Προσωπικα παντως,ποτε δε τα θεωρησα αξια συλλογης,τ'αγοραζα ετσι για να βρίσκονται,συγκεντρωσα καποια κομματια.Τωρα πλεον σταματησαν να μ'ενδιαφερουν.Τ'ανεβαζω να μου πειτε τη γνωμη σας.[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

38Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic - Σελίδα 2 Empty Απ: Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic Παρ Σεπ 22, 2017 10:49 am

SHH_Egeo

SHH_Egeo

Για τιμή εγώ δεν αναφέρομαι ποτέ γιατί είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης Smile
Εμένα προσωπικά στο πεδίο των μΚΕ με ενδιαφέρουν πρωτίστως ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΗΘΕΙ δηλαδή που έχουν γνήσια σφραγίδα και ταξίδεψαν.
Αν δεν βαριέσαι διάβασε εδώ:
Επειδή με ενδιαφέρει πολύ η ταχυδρομική ιστορία εχουν ενδιαφέρον.
Σχετικά με τα δικά σου εντυπωσιακά σε αριθμό,σου προτείνω να αγοράσεις ένα βιβλίο πλαστών και να πέσεις με τα μούτρα στη μελετη.Θα ανακαλύψεις νέους δρόμους που δεν τους είχες κάν φανταστεί Smile
Ξέχασα όμως οτι δηλώνεις οτι τα γραμματόσημα δεν είναι το βασικό σου συλλεκτικό πεδίο Evil or Very Mad

39Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic - Σελίδα 2 Empty Απ: Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic Παρ Σεπ 22, 2017 12:54 pm

Theosal

Theosal

40Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic - Σελίδα 2 Empty Απ: Πλαστές ΜΚΕ.-Forgerys topic Τρι Σεπ 26, 2017 3:09 pm

heraldic40

Mercury έγραψε:Στα ορια του ύποπτου η φωτο....
Πάντως δεν είναι σίγουρα cut-into περιπτώσεις και περίεργο τέλος 95 λεπτών...
Η τιμή ,και σε δολλαρια μάλιστα ,ειναι ελκυστική.

Τελικα η επιστολή που ο Theosal ειπε ότι εχει παρισινα , αποδειχθηκε του 68...

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 9]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης