Philotelistes
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Στοιχεία,παραδείγματα,απόψεις & πάσης φύσης απορίες,πάνω στη μελέτη των μικρών κεφαλών Ερμή

+11
zsathens
νικος
Elboiteu
Γεωργία Μπάλτσου
heretic77
stelios proedrou
Admin
Νίκος Βαρουξής
Theosal
SHH_Egeo
Παναγιώτης Ρασσιάς
15 απαντήσεις

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21  Επόμενο

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 21]

SHH_Egeo

SHH_Egeo

Οι περίοδοι κατα τον Hellas οπου ακολουθεί την κατάταξη του Π.Ιωαννίδη είναι 3.
Ειναι της 3ης περιόδου 1896-1900

νικος

Eυχαριστω Νικο.Θα μπορούσαμε  να πούμε  με βαση το χρωμα ποια ποικλια είναι;

νικος

μπορούμε να πούμε Νίκο ότι είναι το ροζ 125b ;

SHH_Egeo

SHH_Egeo

Η το 125 ή το 125b θα ελεγα.Η κατάσταση του δεν βοηθάει.

νικος

Ευχαριστώ  πολύ Νίκο . Θα τα βγαλω απο τη ζελατινη και θα τα φωτγραφισω. Ειναι μαλλον η 125b. Επίσης, επειδη δεν το εχω δει, αν μπορείς  να πεις γραμματοσημα σε μπλοκ περισσότερα  απο 4 εχουν μεγαλύτερη  συλλεκτικη αξια;

SHH_Egeo

SHH_Egeo

Βέβαια οσο μεγαλύτερο μπλοκ τοσο μεγαλύτερη η αξία.
Το συγκεκριμένο εχει θέματα όμως.Και χρώματος και κάθετο κοψιμο

νικος

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του φόρουμ. Μια βοήθεια για 4 40λεπτα όσον αφορά την οδόντωσή τους, ποια είναι; Ακόμα ένα από αυτά μήπως έχει και στην άλλη όψη εκτύπωση;[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

νικος

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

SHH_Egeo

SHH_Egeo

Καλημερα 11 1/2 οδοντωση.Δεν εχει εκτυπωση στην πισω όψη.Οπως εκτυπώνονταν τα φυλλα πριν στεγνώσει το χρώμα πρέπει να ακούμπησε απο πάνω απο το προηγούμενο

Elboiteu

Elboiteu

Hi,

Too much ink on previous sheet, some color go on the back of this sheet. They put gum after, it's why this ink survive.
We can see Hermes looking to left so for sure it's not a true reverse print but nice item for sure.

https://philateliehellenique.wordpress.com/

SHH_Egeo

SHH_Egeo

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

Το Hellas 125 σε πληρες φύλλο και σε εξαιρετική κατάσταση..

νικος

Ναι είναι πολύ καλό Νίκο. Είναι καθαρά το κόκκινο.

νικος

Τι λες γι αυτό το σφάλμα Νίκο; Είναι δευτερογενές;[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

SHH_Egeo

SHH_Egeo

Εγω δεν το βλέπω για σφάλμα,μάλλον ξυσιμο η γδάρσιμο.Λογικα με πισω φωτισμό θα φαίνεται λέπτυνση

νικος

Καλησπέρα σας. Αγαπητέ Νίκο 3 περιπτώσεις αναρτώ όπου πιστεύω υπάρχουν, στο ένα από αυτά τουλάχιστον, εμφανή σφάλματα. Ποια είναι η γνώμη σου;[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

stelios proedrou

stelios proedrou

δεν γνωριζω εαν η λευκη κιλιδα οπισθεν του αυχενος στο μεσαιο 20 λεπτο δηλωνει θεση αλλοιως δεν βλεπω τιποτα αλλο

http://sproedrou@hotmail.gr

νικος

Αγαπητέ Στέλιο για κοιτάξτε προσεκτικά, ας πούμε το δεύτερο 20λεπτο δεν έχει σφάλμα; Αν δεν είναι αυτό, έστω και δευτερογενές, τότε τι είναι σφάλμα;

νικος

Επίσης κοιτάξτε τα γράμματα στο 1 λεπτόν, αλλά και το ΕΛΛΑΣ με 2 Α δεν το έχω ξαναδεί και με ένα πόδι το Λ.

SHH_Egeo

SHH_Egeo

Πολυ σωστά λέει ο Στέλιος για το σφάλμα πλάκας στο πρώτο 20λεπτο και το περιγράφει σωστά
Το 1λεπτο εχει τριτογενή σφάλματα εκτός απο το Λ και 2 καφέ κηλιδες χρώματος
Το δεύτερο 20 λεπτο εχει το σφάλμα θ.205. ενα όμορφο σφάλμα ακολουθεί σχετική φωτό με την περιγραφή του καθώς και δυο 20λεπτα με την εξέλιξη του σφάλματος(Β & Γ περιόδου) 

νικος

Ευχαριστώ Νίκο. Ήδη έμαθα πολλά έως τώρα από τις γνώσεις σου, για να δω και τις υπόλοιπες μκΕ που έχω, αλλά ελάχιστα σε σχέση με αυτά που πρέπει να γνωρίζω. Όμως μπορώ να λέω, σύμφωνα και με αυτά που μου έχεις πει ότι έχω δύο: εντυπωσιακό, όμορφο σφάλματα, το ένα με σφραγίδα Βώλου όπου μένω, και το άλλο με σφραγίδα Πάτρας.

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 21]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 21  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης