Το συζητήσαμε εκτενώς και στο φουμπου. Εμένα μου έδινε την αίσθηση καθαρισμένων ή 71/72 σαν οψη και ΑΕ, αλλά η σφραγίδα (λέει 67) και το 0 δεν μπορούν να το πάνε αλλού.
Philotelistes
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Αρέσει στον χρήστη giovanoukos
Αρέσει στους χρήστες vasias και artaleo
Έχει επεξεργασθεί από τον/την heretic77 στις Παρ Αυγ 19, 2022 12:08 am, 2 φορές συνολικά
heretic77 έγραψε:... Μια γνωμη για τα παραπανω 20λ , τι εκδοση ειναι? Το πρωτο φαινεται για συνεχων αλλα με προβληματιζει η θεση 10 και το σημαδι απο τη σφραγιδα στην οψη της γομμας, οπου το εχω συναντησει ως τωρα σε πιο μετα εκδοσεις. Το 2ο σας κανει για 68-69? Απο οσο βλεπω ειναι χαρακτηριστικο Groom 7a το 2 και θεση 50 τοτε λογικα παμε εκει σωστα?
Αρέσει στον χρήστη Theosal
giovanoukos έγραψε:Φίλε μου Τεό , εγω δεν ζήτησα να μου πεις αν η κόπτουσα δι΄αιχμηρού οργάνου μαχαιριδίου,φαλτσέτας, ψαλιδίου γωνιά σχηματίζει αμβλεία ή οξεία , ναι τα ακύρωναν με αυτο τον τροπο για να μην τα χρησιμοποιουν εκ νεου ( σχετικο άρθρο του Δημοσθένη στο νεο τευχος του "Γραμματοσήμου" ) , πες μου και λιγο για το "0" .
giovanoukos έγραψε:Φίλε μου Τεό , εγω δεν ζήτησα να μου πεις αν η κόπτουσα δι΄αιχμηρού οργάνου μαχαιριδίου,φαλτσέτας, ψαλιδίου γωνιά σχηματίζει αμβλεία ή οξεία , ναι τα ακύρωναν με αυτο τον τροπο για να μην τα χρησιμοποιουν εκ νεου ( σχετικο άρθρο του Δημοσθένη στο νεο τευχος του "Γραμματοσήμου" )
Αρέσει στους χρήστες USGreek και René
Philotelistes » ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ » Μεγάλες κεφαλές Ερμή - Large Hermes Heads » Η αξία των 20λ.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης