[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Αρέσει στον χρήστη artaleo
Αρέσει στον χρήστη giovanoukos
Αρέσει στους χρήστες artaleo, costasirun και René
Αρέσει στον χρήστη artaleo
Αρέσει στους χρήστες Theosal και artaleo
Αρέσει στον χρήστη Theosal
Αρέσει στους χρήστες Theosal, νικος και USGreek
νικος έγραψε:Καλημέρα σας. Είναι το 20λεπτο πρώτων Αθηναϊκών εκδόσεων, αν και κομμένο στο δεξί του περιθώριο;
Αρέσει στους χρήστες giovanoukos και Theosal
Καλημέρα , τι είναι αυτό που σε κάνει να πιστεύεις οτι είναι πρώτων Αθηναϊκών ? Επίσης να σου αναφέρω ότι με την πάροδο του χρόνου θα περάσει αρκετό υλικό απο τα χέρια σου και θα έχεις διαφορετική αντίληψη για την σωστή εκδοση εκάστου γραμματοσήμου . Τέλος αυτά που έχεις πιστοποιήσει είναι διαφορετικής έκδοσης απο την προσέγγιση που έκαναν μέλη του φόρουμ ?νικος έγραψε:Θα πω την γνώμη μου σχετικά με τις γνώμες, εκτιμήσεις , γνώσεις των μελών του φόρουμ. Κανένας και πάνω από όλους εγώ δεν είναι απόλυτος για κάποιες περιπτώσεις γραμματοσημων που χαρακτηριζονται σπάνιες, μοναδικές, καινούργιες, χρήζουν πολλές ερμηνείες. Όλοι μας το ξέρουμε και πολλές φορές σε όλους έχουν αναιρεθει κάποιες τοποθετήσεις εκτιμήσεις. Όλα είναι καταγεγραμμενα εδώ. Έχω σημειώσει 12 περιπτώσεις δικές μου που έχω πάρει διαφορετικές ή ίδιες απόψεις, σε αντίστοιχα ερωτήματα μου. Όλα αυτά και αρκετά άλλα τα έχω δώσει για πιστοποίηση και αν θέλετε κάποια στιγμή να τα αναρτήσω. Για το συγκεκριμένο 20 λεπτο έχω απαντήσεις που βεβαιωνουν αυτό που υποθέτω. Αν διαβάσετε τα χαρακτηριστικά των 20λεπτων που παραθέτει ο Παναγιώτης Ρασιας στο φόρουμ, ταιριάζουν όλα με αυτά που παρουσιάζει το 20λεπτο. Δεν είδα κάποιο επιχείρημα που να λέει γιατί δεν είναι. Θα επανέλθω κάποια στιγμή με συγκεκριμένα στοιχεία. Το σεβασμό μου στα μέλη και στο φόρουμ.
Αρέσει στον χρήστη νικος
Αρέσει στους χρήστες νικος και costasirun
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Theosal στις Τετ Μάης 31, 2023 9:54 am, 1 φορά
Αρέσει στους χρήστες νικος και René
Αρέσει στους χρήστες giovanoukos, νικος και René
Αρέσει στον χρήστη Theosal
Αρέσει στον χρήστη Νίκος Καρνιαουτάκης
Philotelistes » ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ » Μεγάλες κεφαλές Ερμή - Large Hermes Heads » Η αξία των 20λ.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης