Philotelistes
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Η αξία των 10λ.

+23
νικος
artaleo
René
petrostro
Elboiteu
pklink
costasirun
USGreek
Tasos
Νίκος Καρνιαουτάκης
giovanoukos
mkenzy1
salonico
trifonas
Νίκος Βαρουξής
Theosal
heretic77
Παναγιώτης Ρασσιάς
Midili
heraldic40
SHH_Egeo
Varg83
Admin
27 απαντήσεις

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 49  Επόμενο

Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 44 από 49]

861Η αξία των 10λ. - Σελίδα 44 Empty Απ: Η αξία των 10λ. Παρ Μαρ 31, 2023 9:21 am

giovanoukos

giovanoukos

Kαλημέρα σας , γειά σου Νίκο , κανε ενα τέχνασμα , με ενα κοπίδι ή μία μικρή λεμητόμο χαρτιού κόψε ισιώνοντας το κάτω περιθώριο του γραμματοσήμου και μας το δείχνεις εκ νέου

862Η αξία των 10λ. - Σελίδα 44 Empty Απ: Η αξία των 10λ. Παρ Μαρ 31, 2023 9:38 am

USGreek

USGreek

Theosal έγραψε:Η διαφορά ύψους μεταξύ των δύο ψηφίων μπορεί να είναι ελάχιστη αλλά είναι εκεί για να μας δείξει ότι ακόμη και σε στραβοτυπωμένους ΑΕ τέτοια λάθη διακρίνονται αν δώσουμε την πρέπουσα προσοχή!

Τωρα που ειμαι σπιτι μπορω να κανω το σχημα που ηθελα. Αυτη ειναι η διαφορα υψους. Δεν ειναι ανισοπεδοι ΑΕ αυτοι. Μην τρελαθουμε τελειως.

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

863Η αξία των 10λ. - Σελίδα 44 Empty Απ: Η αξία των 10λ. Παρ Μαρ 31, 2023 9:54 am

νικος

Καλημέρα Usgreek. Μία παροιμία μας λέει ότι ή ο γιαλός είναι στραβός ή στραβά αρμενιζουμε, γιατί άλλο βλέπεις εσύ και άλλο εγώ τουλάχιστον. Ακόμα και αυτό που δείχνεις είναι μία γραμμή που τέμνει το 0 και μάλιστα αφήνει και ναι, ελάχιστο κενό χώρο, στο κάτω μέρος.

864Η αξία των 10λ. - Σελίδα 44 Empty Απ: Η αξία των 10λ. Παρ Μαρ 31, 2023 10:03 am

giovanoukos

giovanoukos

Νικόλα κανε αυτό που σου είπα , κόψε το περίσσιο χαρτί παράλληλα με την κατω γραμμη του περιθωρίου ετσι ώστε να ισιώσεις το γραμματόσημο και μας το δείχνεις εκ΄νέου , κι ας τον γιαλό κλπ κλπ , θα μπορέσουμε να το επεξεργαστούμε καλύτερα 

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

865Η αξία των 10λ. - Σελίδα 44 Empty Απ: Η αξία των 10λ. Παρ Μαρ 31, 2023 10:11 am

giovanoukos

giovanoukos

Νίκο κόψε το χαρτί με κοπίδι 

866Η αξία των 10λ. - Σελίδα 44 Empty Απ: Η αξία των 10λ. Παρ Μαρ 31, 2023 10:12 am

USGreek

USGreek

Πιαδια, αυτο δεν ειναι ανισοπεδος ΑΕ. Η διαφορα πρεπει να ειναι μεγαλυτερη απο τη σκια του ψηφιου. Δεν υπαρχει κανεις σοβαρος συλλεκτης η δημοπρατης που αυτο θα το θεωρησει ανισοπεδο ΑΕ. Απολυτως κανεις. Δεν εχει καμια εμπορικη ή συλλεκτικη αξια και αυτο θα φανει, οπως προειπα, αν παει για δημοπρατηση απο σοβαρο οικο ή για πιστοποιηση. Εχω δεκαδες τετοιες ΜΚΕ. Ισως να ειμαι πλουσιος και να μην το ξερω.

867Η αξία των 10λ. - Σελίδα 44 Empty Απ: Η αξία των 10λ. Παρ Μαρ 31, 2023 10:14 am

νικος

Γιάννη αυτό δεν θα αλλοιωσει την εικόνα του γραμματοσημου;

868Η αξία των 10λ. - Σελίδα 44 Empty Απ: Η αξία των 10λ. Παρ Μαρ 31, 2023 10:26 am

giovanoukos

giovanoukos

ρε Νικόλα , πραγματικά μας τρελαίνεις (με την καλή σημασία ) γιατι να αλλοιώσει την εικονα ? την ΠΕΡΙΣΣΙΑ ΧΑΡΤΙΟΥ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙς , ΣΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΣΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΩΨΕΙΣ , ΑΝΤΕ να δούμε

869Η αξία των 10λ. - Σελίδα 44 Empty Απ: Η αξία των 10λ. Παρ Μαρ 31, 2023 11:05 am

νικος

Ορίστε Γιάννη και σκαναρισμενο. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

870Η αξία των 10λ. - Σελίδα 44 Empty Απ: Η αξία των 10λ. Παρ Μαρ 31, 2023 11:19 am

νικος

Όσο κενό διάστημα έχει το 0 πάνω σε σχέση με το 1 το ίδιο κενό διάστημα έχει κάτω το 1 σε σχέση με το 0.[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]

871Η αξία των 10λ. - Σελίδα 44 Empty Απ: Η αξία των 10λ. Παρ Μαρ 31, 2023 12:21 pm

giovanoukos

giovanoukos

Ωραία Νίκο , το σίγουρο ειναι οπως ειπε και ο Δημήτρης , οι αριθμοί για τον οποιοδήποτε λόγο ειναι τυπωμένοι στραβά , αποψή μου με κάθε επιφύλαξη ( μπορεί να είναι λανθασμένη ) νομίζω οτι κι αν ισιώσουμε τά δύο στοιχεία του αριθμού ελέγχου , αυτά θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΙΣΟΠΕΔΑ , σαν υπεραξία μην νομίζεις οτι ειναι κατι το ιδιαίτερο , 5-10% δλδ το συγκεκριμένο κομμάτι στην κατάσταση αυτή έχει πολύ λιγότερο απο 1 ολόκληρο ευρώ , απλά όλη αυτή η συζήτηση οπως καταλαβαίνεις και σύ έγεινε για λόγους μελέτης 

872Η αξία των 10λ. - Σελίδα 44 Empty Απ: Η αξία των 10λ. Παρ Μαρ 31, 2023 12:46 pm

νικος

Ότι πεις Γιάννη. Θα προσπαθήσω να το πουλήσω με 1, 10 ευρώ. Πιστεύω ότι κάποιος θα το αγοράσει αφού έχει καλή σφραγίδα, τα περιθώρια δεν είναι στο μέγεθος που θα έπρεπε, δεν είναι κομμένα πάντως, είναι σε μπλε χαρτί και ενδέχεται να είναι το δεύτερο μοναδικό στις συνεχείς εκδόσεις με ανισόπεδους ΑΕ. Παρεμπιπτόντως κάποιος που είχα κάποτε δείξει με 4 λευκάζοντα ανθεμια, μου δίνατε 4 ευρώ και το έδωσα ακριβώς 500 ευρώ.

873Η αξία των 10λ. - Σελίδα 44 Empty Απ: Η αξία των 10λ. Παρ Μαρ 31, 2023 1:29 pm

giovanoukos

giovanoukos

νικος έγραψε:Ότι πεις Γιάννη. Θα προσπαθήσω να το πουλήσω με 1, 10 ευρώ. Πιστεύω ότι κάποιος θα το αγοράσει αφού έχει καλή σφραγίδα, τα περιθώρια δεν είναι στο μέγεθος που θα έπρεπε, δεν είναι κομμένα πάντως, είναι σε μπλε χαρτί και ενδέχεται να είναι το δεύτερο μοναδικό στις συνεχείς εκδόσεις με ανισόπεδους ΑΕ. Παρεμπιπτόντως κάποιος που είχα κάποτε δείξει με 4 λευκάζοντα ανθεμια, μου δίνατε 4  ευρώ και το έδωσα ακριβώς 500 ευρώ.
Νικόλα μου απο εμένα , έχεις καλές πουλήσεις !!!!

Αρέσει στον χρήστη νικος

874Η αξία των 10λ. - Σελίδα 44 Empty Απ: Η αξία των 10λ. Παρ Μαρ 31, 2023 1:39 pm

giovanoukos

giovanoukos

Νικόλα να ξέρεις το εξής , όλοι από το φόρουμ εκφράζουν όχι κάποια τυχαία άποψη κατά το δοκούν , αλλά προσπαθούν να σου λύσουν κάποιες απορίες που έχεις , τεκμηριωμένα βάσει της υπάρχουσας βιβλιογραφίας που υπάρχει και για την οποία σε είχα ενημερώσει στο παρελθόν αλλά εσύ προφανώς ποτέ δεν αγόρασες , σε προτρέπω εκ νέου να διαθέσεις το ποσόν των 200-300 ευρω να αγοράσεις όλα τα βιβλία που έχουμε όλοι μας και χρησιμοποιούμε και θα δεις ότι όλες οι απορίες σου θα λυθούν και σιγά-σιγά θα διαμορφώσεις σωστή άποψη για πολλά θέματα

Αρέσει στους χρήστες Theosal και USGreek

875Η αξία των 10λ. - Σελίδα 44 Empty Απ: Η αξία των 10λ. Παρ Μαρ 31, 2023 1:59 pm

SHH_Egeo

SHH_Egeo

Εξαιρετικά γραπτά διαβάζω..
Να βάλουμε και θέμα πωλήσεις και να το βάλουμε εκει για δημοπρασία!!
Απο φόρουμ γνώσης να γίνουμε και πωλήσεων όπως ολα τα υπόλοιπα
Ελεος...

Αρέσει στους χρήστες giovanoukos, Theosal και artaleo

876Η αξία των 10λ. - Σελίδα 44 Empty Απ: Η αξία των 10λ. Παρ Μαρ 31, 2023 2:05 pm

νικος

Γιάννη μου γιατί πρέπει να συμφωνήσω σώνει και καλά σε οτιδήποτε γράφετε; Εμείς δηλαδή δεν έχουμε άποψη; Όλοι σας, μα όλοι σας βλέπετε ότι δεν υπάρχει ανισόπεδος ΑΕ; Και ο Θεόφιλος λέει ότι έστω λίγο υπάρχει. Γιατί λοιπόν να πω ότι δεν υπάρχει και να μην το ψάξω περισσότερο; Εγώ δεν έχω ματιά; Δεν βλέπω κάτι που είναι τόσο καθαρό για μένα. Έχω γράψει και παλιά ότι έχω μάθει τόσα πολλά από το φόρουμ και τις γνώσεις σας. Όμως τι νόημα θα είχε να παραθέτουμε απόψεις χωρίς αντίλογο; ψάχνοντας βρέθηκαν τόσο πολλά. Κανένας δεν τα ξέρει όλα. Όσα για τα βιβλία τα έχω αγοράσει και έχω δώσει πάνω από 300 ευρώ. Σε κάποια άλλη ανάρτηση μου με αφορμή ερώτηση μου, σας έδειξα κάποιες σελίδες που το ισχυρίζονταν αυτό και εσύ συγκεκριμένα μου είπες τι και αν το λέει ο Καραμητσος και ο κάθε Καραμητσος. Ανατρέξτε σε κάποιες αναρτήσεις να δείτε ακριβώς τι γράφατε; Τέλος πάντων, εγώ θα το ψάξω περισσότερο, συμβουλευομενος και τα βιβλία που έχω αγοράσει. Καλή καρδιά και υγεία για όλους μας.

877Η αξία των 10λ. - Σελίδα 44 Empty Απ: Η αξία των 10λ. Παρ Μαρ 31, 2023 2:11 pm

νικος

Γιατί το αναφέρεις αυτό Νίκο; Ζήτησα εγώ κάπου να μου πει κάποιος τιμή; Αν είσαι έντιμος να μας πεις που; Σε ποιο σημείο; Ο Γιάννης έδωσε τιμή λέγοντας, λιγότερο από ένα 1 ευρώ, χωρίς να ζητηθεί κάτι τέτοιο και τρέχετε όλοι να κάνετε οκ ερμηνεύοντας τα γραφόμενα κάποιου κατά το δοκούν. Σπουδαίος πολιτισμενος διάλογος...

878Η αξία των 10λ. - Σελίδα 44 Empty Απ: Η αξία των 10λ. Παρ Μαρ 31, 2023 2:14 pm

giovanoukos

giovanoukos

Πρεπει να σου απαντησω , δεν ειμασταν ολοι , εγω ειπα οτι μπορει να ειναι ανισόπεδος και γι αυτο σου δωρισα  Very Happy Very Happy Very Happy τον χρονο μου ερευνοντας το γραμματοσημο σου , οσο αφορα τον Καραμητσο πρεπει να σου ειπα να μην πιστευεις 100% τις περιγραφές του , γιατι αυτός ειναι μόνο εμπορα α α ς ς ς ή εμπορος και φυσικά κι αυτος γράφει μαλακίτσες καπου καπου .........και φυσικα οπως φραφεις και συ  Καλή καρδιά και υγεία για όλους μας.

879Η αξία των 10λ. - Σελίδα 44 Empty Απ: Η αξία των 10λ. Παρ Μαρ 31, 2023 2:16 pm

giovanoukos

giovanoukos

νικος έγραψε:Γιατί το αναφέρεις αυτό Νίκο; Ζήτησα εγώ κάπου να μου πει κάποιος τιμή; Αν είσαι έντιμος να μας πεις που; Σε ποιο σημείο; Ο Γιάννης έδωσε τιμή λέγοντας, λιγότερο από ένα 1 ευρώ, χωρίς να ζητηθεί κάτι τέτοιο και τρέχετε όλοι να κάνετε οκ ερμηνεύοντας τα γραφόμενα κάποιου κατά το δοκούν. Σπουδαίος πολιτισμενος διάλογος...
Ρε Νικόλα ηρέμησε φίλε μου

880Η αξία των 10λ. - Σελίδα 44 Empty Απ: Η αξία των 10λ. Σαβ Απρ 01, 2023 2:58 am

artaleo

artaleo

νικος έγραψε:...Παρεμπιπτόντως κάποιος που είχα κάποτε δείξει με 4 λευκάζοντα ανθεμια, μου δίνατε 4  ευρώ και το έδωσα ακριβώς 500 ευρώ...

Όταν γνώμες που δίνονται απλόχερα και καλοπροαίρετα εργαλειοποιούνται για κατοπινές αγοραπωλησίες, ένα έχω μόνο να πω, απογοήτευση.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την artaleo στις Σαβ Απρ 01, 2023 3:27 am, 1 φορά

Αρέσει στους χρήστες SHH_Egeo και Theosal

Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 44 από 49]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 49  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης