Kαλημέρα σας , γειά σου Νίκο , κανε ενα τέχνασμα , με ενα κοπίδι ή μία μικρή λεμητόμο χαρτιού κόψε ισιώνοντας το κάτω περιθώριο του γραμματοσήμου και μας το δείχνεις εκ νέου
Philotelistes
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Theosal έγραψε:Η διαφορά ύψους μεταξύ των δύο ψηφίων μπορεί να είναι ελάχιστη αλλά είναι εκεί για να μας δείξει ότι ακόμη και σε στραβοτυπωμένους ΑΕ τέτοια λάθη διακρίνονται αν δώσουμε την πρέπουσα προσοχή!
Νικόλα μου απο εμένα , έχεις καλές πουλήσεις !!!!νικος έγραψε:Ότι πεις Γιάννη. Θα προσπαθήσω να το πουλήσω με 1, 10 ευρώ. Πιστεύω ότι κάποιος θα το αγοράσει αφού έχει καλή σφραγίδα, τα περιθώρια δεν είναι στο μέγεθος που θα έπρεπε, δεν είναι κομμένα πάντως, είναι σε μπλε χαρτί και ενδέχεται να είναι το δεύτερο μοναδικό στις συνεχείς εκδόσεις με ανισόπεδους ΑΕ. Παρεμπιπτόντως κάποιος που είχα κάποτε δείξει με 4 λευκάζοντα ανθεμια, μου δίνατε 4 ευρώ και το έδωσα ακριβώς 500 ευρώ.
Αρέσει στον χρήστη νικος
Αρέσει στους χρήστες Theosal και USGreek
Αρέσει στους χρήστες giovanoukos, Theosal και artaleo
Ρε Νικόλα ηρέμησε φίλε μουνικος έγραψε:Γιατί το αναφέρεις αυτό Νίκο; Ζήτησα εγώ κάπου να μου πει κάποιος τιμή; Αν είσαι έντιμος να μας πεις που; Σε ποιο σημείο; Ο Γιάννης έδωσε τιμή λέγοντας, λιγότερο από ένα 1 ευρώ, χωρίς να ζητηθεί κάτι τέτοιο και τρέχετε όλοι να κάνετε οκ ερμηνεύοντας τα γραφόμενα κάποιου κατά το δοκούν. Σπουδαίος πολιτισμενος διάλογος...
νικος έγραψε:...Παρεμπιπτόντως κάποιος που είχα κάποτε δείξει με 4 λευκάζοντα ανθεμια, μου δίνατε 4 ευρώ και το έδωσα ακριβώς 500 ευρώ...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την artaleo στις Σαβ Απρ 01, 2023 3:27 am, 1 φορά
Αρέσει στους χρήστες SHH_Egeo και Theosal
Philotelistes » ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ » Μεγάλες κεφαλές Ερμή - Large Hermes Heads » Η αξία των 10λ.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης