[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Αρέσει στον χρήστη Theosal
Αρέσει στον χρήστη René
Μα νομίζω πως είναι αυτονόητο. Οι ΑΕ στο παραπάνω ζευγάρι 20λεπτων αποτελούν παραλλαγή στο ίδιο θέμα με το 10λεπτο που εσύ μας έδειξες... Βασικά ίδια περίπτωση, αλλά η κλίση των ΑΕ, η οποία και δημιουργεί ψευδή εντύπωση ανισόπεδων αριθμών, είναι σαφώς πιο ευδιάκριτη σε ζευγάρι.νικος έγραψε:Και τι σημαίνει αυτό που παραθέτεις artaleo; ...
Αρέσει στον χρήστη SHH_Egeo
René έγραψε:Hello to all,
I think there is enough talk about the uneven control number, time for something else
Αρέσει στους χρήστες Theosal και René
René έγραψε:Stamp left: 10 lepta stamp Consecutive Athens Printings H18 ? (Coundouros ?) with control figures widely spaced coundouros 30.6, which I cannot trace back to a position.
Who can help me?
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Αρέσει στους χρήστες USGreek και René
νικος έγραψε:Και τι σημαίνει αυτό που παραθέτεις artaleo; Έχει καμία σχέση με το θέμα μας; όσον αφορά τη βαρυγδουπη δήλωση περί απογοήτευσης και της χρήσης πολιτικού όρου, εργαλείο ποίησης, έλα τώρα, γίνατε όλοι άξιοι εραστές της συλλογής γραμματοσημων, λες και σας τα έδωσαν δωρεάν και δεν έχετε πουλήσει ποτέ κανένα και βάλατε σκοπό της ζωής σας τον αγνό συλλεκτισμο. Διάβασε όλο το θέμα και αν θέλεις, καταλαβαίνεις γιατί γράφτηκε το αλησβεριση με λαϊκό όρο. Και έχω αγοράσει και έχω πουλήσει σε μέλη και από μέλη.
Αρέσει στους χρήστες SHH_Egeo, Theosal, USGreek και artaleo
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Theosal στις Σαβ Απρ 08, 2023 6:01 pm, 1 φορά
Αρέσει στον χρήστη artaleo
Έχει επεξεργασθεί από τον/την giovanoukos στις Τρι Απρ 18, 2023 9:49 pm, 2 φορές συνολικά
Αρέσει στους χρήστες Theosal και René
Thank you ReneRené έγραψε:I've no copy
Αρέσει στους χρήστες giovanoukos, Theosal και René
Αρέσει στον χρήστη artaleo
giovanoukos έγραψε:Χριστός Ανέστη στην ομάδα με υγεία .
Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις και θα ήθελα τις απόψεις σας .
Πρόκειται για το σφάλμα ( Κουνδ.37.8 ) , καθ.πλάκες με 110 αντί 10 με ανεστραμμένο τον "άσσο".
1.Παραθέτω από δύο διαφορετικές εκδόσεις τα γραφέντα κατά Κούνδουρο , διαβάζουμε στην πρώτη ότι έχει βρεθεί με αυτή την ποικιλία ένα αντίτυπο στην θέση 50 , στην άλλη έκδοση του Κούνδουρου ότι υπάρχουν σε άκρο-δεξιά γραμματόσημα του φύλλου και δείχνει φωτό την θέση 90 .
2.Εχω στην κατοχή μου ένα αντίτυπο προερχόμενο από την συλλογή Καϊτατζίδη μέσω Καραμήτσου , το οποίο ανήκει στην θ.80 , θα παρακαλούσα αν κάποιος απ' όλους κατέχει κάποιο άλλο αντίτυπο διαφορετικής άκρο-δεξιάς θέσης ας μου το κάνει γνωστό , θα με βοηθήσει στην περαιτέρω μελέτη μου .
Σας ευχαριστώ όλους [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Αρέσει στον χρήστη Theosal
giovanoukos έγραψε:Χριστός Ανέστη στην ομάδα με υγεία .
Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις και θα ήθελα τις απόψεις σας .
Πρόκειται για το σφάλμα (Κουνδ.37.8 ) , καθ.πλάκες με 110 αντί 10 με ανεστραμμένο τον "άσσο".
1.Παραθέτω από δύο διαφορετικές εκδόσεις τα γραφέντα κατά Κούνδουρο , διαβάζουμε στην πρώτη ότι έχει βρεθεί με αυτή την ποικιλία ένα αντίτυπο στην θέση 50 , στην άλλη έκδοση του Κούνδουρου ότι υπάρχουν σε άκρο-δεξιά γραμματόσημα του φύλλου και δείχνει φωτό την θέση 90 .
2.Εχω στην κατοχή μου ένα αντίτυπο προερχόμενο από την συλλογή Καϊτατζίδη μέσω Καραμήτσου , το οποίο ανήκει στην θ.80 , θα παρακαλούσα αν κάποιος απ' όλους κατέχει κάποιο άλλο αντίτυπο διαφορετικής άκρο-δεξιάς θέσης ας μου το κάνει γνωστό , θα με βοηθήσει στην περαιτέρω μελέτη μου .
Σας ευχαριστώ όλους [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Philotelistes » ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ » Μεγάλες κεφαλές Ερμή - Large Hermes Heads » Η αξία των 10λ.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης