Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
SHH_Egeo έγραψε:...
Εγώ θεωρώ ότι υπήρξε κάποια κεντρική οδηγία για την εφαρμογή των χερόγραφων ενδείξεων.Η γνώμη μου αυτή ενισχύεται απο το ότι οι επιστολές αυτές ήταν συστημένες(?)οπου επιβάλετο να είναι γνωστό το γραφείο αποστολής γιατι στο βιβλίο συστημένων επρεπε να γίνει πλήρης καταγραφή του φακέλου και να πάρει αριθμό.Κάτι που στήν απλή αλληλογραφία δέν γινότανε.
Μεχρι στιγμής όπως λέει και ο Αλέκος δεν εχει βρεθεί η συγκεκριμένη οδηγία-εγκύκλιος αν και έχω"χτενίσει" οτι εχω βρεί.Είμαι σε συνεχή αναζήτηση και ελπίζω οτι και ο συγκεκριμένος γρίφος θα βρεί την απάντηση του.
Αρέσει στον χρήστη SHH_Egeo
Theosal έγραψε:Ρωτώ για να μαθαίνω, κια ξέρεις ότι μου αρέσει να μαθαίνω, αλλά αμφιβάλω ότι παίζει το ρόλο χαρτοσήμου… το αφήνω έτσι μετέωρο.
Αρέσει στον χρήστη Theosal
Αρέσει στους χρήστες SHH_Egeo και Theosal
Αρέσει στους χρήστες Theosal και artaleo
SHH_Egeo έγραψε:...
Απορίας άξιον βέβαια το γιατί ο παραλήπτης επαναχρησιμοποίησε το ίδιο δελτάριο και πέρασε και απο το εκεί ταχυδρομικό γραφείο![]()
Μία πρώτη εξήγηση λόγω Φιλοτελικής(?) αλληλογραφίας καθότι συνομιλία σχετική με συνδρομή φιλοτελικού περιοδικού?
Αρέσει στον χρήστη Theosal
Αρέσει στον χρήστη artaleo
Theosal έγραψε:Σίγουρα υπάρχει αποκόλληση στο σημείο που έχει επαναχρωματιστεί ο μάιανδρος. Διακρίνονται τα δόντια του αποκολληθέντος γραμματοσήμου, πάνω από το κόκκινο πλαίσιο…
Δεν ξέφυγε κανενός ελέγχου μάλλον το δελτάριο!
I’m pretty certain that a stamp is taken (not omitted) from the PS. There are traces of a perforated stamp over the maeander in red.
SHH_Egeo έγραψε:Ενα πολύ ενδιαφέρον νέο απόκτημα.Ιδιωτικό δελτάριο κανονικά ταξιδεμένο για Παρίσι με τέλος 2λεπτά![]()
...
Η πιό πιθανή κατά τη γνώμη μου εκδοχή οτι ξέφυγε απο τον έλεγχο στην Αθήνα. Κάποια άλλη άποψη;
Αρέσει στον χρήστη SHH_Egeo
Philotelistes » ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ » Οι μικρές κεφαλές Ερμή και η κλασσική περίοδος 1896-1906 - The Small Hermes Heads and the classical period 1896-1906 » μΚΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
|